Sayfa 914/996 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,305 - 7,312 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    senin gibi sallamasyon kavurmalıklar da kazanamadığı gibi kazanmış rolü mü keseyim sallamacı seni..!!
    at la şuraya işlem geçmişini köylü yiğit gösrsün madem sansürle at...
    sallamacı seni...
    senin gibi neler gördük biz....
    dürüstlük fıtratında yok yarım kaldığınız gibi..
    saygılar..!!
    Geçen bir forumdaş Davaro dan yazmıştı 27 leşim var hiç böyle adam furmak görmemişem diye aynen öyle avcılar derneginde bile böyle atan yoktur boşuna yorma kendini :D

hiç bilmeyen adama yedirirsin her kademeden terste poz ilave etmeyi paçalı...gerçekler acıdır terste poz ilave edenlerin sonu her zaman batmak olmuştur aksi yok ben görmedim...ortalama yapan sonunda ya vezir ya rezil olur...vezir olsa bile gene elbet bir gün gümleyecektir çok sürmez...

2.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Last in first out.. Son giren ilk cikar. Sürekli al sat yapabilirsen bu sayede maliyetin iyileşir. Hatta bilemezsin belki en tepede en yuksek lotu açmıştır. O noktada al sat yaparak maliyeti çok düşürebilir. Teminat meselesi. Ağırlıklı ortalama yapıp pozisyonun tamamını kapatmıyor.
    katlamalı gitmeden maşliyet nasıl düecek bir de hele..!!!nasıl kazanca dönüşecek 10 dan 12 ye çıkınca aynı alırsan ort 11 olur 2 katı alırsa anca 12 ye yaklaşır bırakın şuna zemin yaratmayı yalan dolan.!!her insan her tepeyi yakalayamaz..!!

Buradaki bir arkadaşım para kazanıp çoluk çocuğunu sevindirecekse o çocuğun hatırına bin haysiyetim olsa feda ederim, susarım tartışmada; çünkü alınan pozla ilgili bir tartışmam, karşımdakinin yanlış pozuna bilenmesine neden olabilir!.

4.  Alıntı Originally Posted by akira Yazıyı Oku
    Geçen bir forumdaş Davaro dan yazmıştı 27 leşim var hiç böyle adam furmak görmemişem diye aynen öyle avcılar derneginde bile böyle atan yoktur boşuna yorma kendini :D

hiç bilmeyen adama yedirirsin her kademeden terste poz ilave etmeyi paçalı...gerçekler acıdır terste poz ilave edenlerin sonu her zaman batmak olmuştur aksi yok ben görmedim...ortalama yapan sonunda ya vezir ya rezil olur...vezir olsa bile gene elbet bir gün gümleyecektir çok sürmez...
    bu adam bilmeyi kazanmak sanıyor burda çalı arkasıda inanıyor..
    ulen bilgi güçtür eyivallahta yaptığı ile çelişmese vs diyorum atsın maliyei vs böyle yapınca bizde zan altında kalıyoruz vakti zamaında garibim serkana da bunun gibiler böyle yaptı adam çıkardı malı gösterdi...kral..!!!
    yiğidin malı meydanda ama yğit nerde masa da pala çağımış sonu mutlu sonlu

5.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Buradaki bir arkadaşım para kazanıp çoluk çocuğunu sevindirecekse o çocuğun hatırına bin haysiyetim olsa feda ederim, susarım; çünkü alınan pozla ilgili bir tartışmam, karşımdakinin yanlış pozuna bilenmesine neden olabilir!.
    o yüzden topiğinizde dediğiniz gibi tek başınıza devam sayın TEK..!!!
    saygılarımla seviliyorsunuz...!!

6. Çok iddialı olan varsa bir topik açsın bakalım ..

Ben topik açtım ve tüm rekorlar bende ..ispatlı ve şahitlidir ..

Tee bu versiyon ve..
    Hayat hoş gerisi boş

7. Yıllar oldu aynı geyik. Cons'u, koç'u ve şort sapığı bozkurtu ciddiye almayın. Bakın nasıl portföyleriniz canlanacak...

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    gercenkten islem yapan bir insan 1.19 dan actigi shortlarin ustune 1.22 ye kadar ilave short yapmaz . yapan kisi zaten batmis bitmis gitmis insandir.
    daha once 1 kerede dow 28 binlerde iken short actigini okumustum ozamanda yazmistim bu adam 28binde short acip 23.600 lere kadar takviye yapmisti . gazoz kapaginin verdigi cesaret var !!! bende engelli zaten goremiyorum alinti yapmasa oyunagelenadam zaten goremiyecegiz ama alinti yapilinca mecburen goruyoruz
    Paralarınıza da böyle mi yapıyonuz??, şahsında tüm kadim dostlar dayanışma birliği mensuplarınıza, lütfen ricası ile.. )

Sayfa 914/996 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •