Avrupa'da reçetesiz ilaç aşı satılmıyor. Tanıdık da olsa almak mümkün değil. İllaki reçete istiyor. İki yıl uğraştım ecoli aşısını almak için. Bitkiseller de bizde gıda takviyesi geçiyor yasaklandı.
Printable View
Avrupa'da reçetesiz ilaç aşı satılmıyor. Tanıdık da olsa almak mümkün değil. İllaki reçete istiyor. İki yıl uğraştım ecoli aşısını almak için. Bitkiseller de bizde gıda takviyesi geçiyor yasaklandı.
İki hafta önce numune hastanesi enfeksiyon hastalıkları uzmanına gittim. Yanındaki kız beni tanıdı geçirdiğim enfeksiyon sürecini Durumumu anlattım. Bana şu antibiyotigi yaz on gün bununla mesane yıkayacağım dedim. Anlıyorum ama yazamam dedi. Ne yapmalıyım dedim pandemi sürecinde. Bilmiyorum dedi.
geçmiş olsun umarım sağlığına en kısa sürede kavuşursun :(
bendeki alerji belli . kardeşimde de var alerji ama 4 senedir neye karşı alerji olduğunu hangi doktora gittiysede bulamadı.
bende kaşıntı yapıyor yazın belli dönemlerinde yatınca. kardeşmde de boğazdn öksürme oluyor nedense
Birçoğunuz hahaha kakiri kukuri dediği şey benim hayat gerçeğim. Ama zerre moralimi bozmam. Sonuçta üç gün önce üç gün sonra gideceğiz yırtınmaya gerek yok. Diş ağrısı yada böbrek taşı ağrısı düşünün bir dakika değil bir saat değil yıllarca çekiyoruz. Alıştık o ağrıya. Bir çoğunuzu acile götüren yeşil reçeteli ilaç fayda etmiyor
bilgiçlik yapmış olmayayımda bu konuya ilgim fazla olduğu için yazıyorum. sebzelerde meyvevelerde onlarca vitamin var. ama bunların içinden insana ençok yararlı olan vitaminler alınıp tablet haline getirilerek satılıyor. bunlar GNC gibi SOLGAR gibi dünya çapında tamamen bilimsel olarak iş yapan dünya çapında firmalar var. yani herhangi bir meyveyi veya sebzeyi değirmende un öğütür gibi çekip tablet yapmıyorlar. türkiyede o tür dandik firma çok var. bunların ürünlerini marketlerde bile bulabilirsiniz. dandik ama...