Sayfa 183/1000 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: Viop - XXVI

1. Avrupa'da reçetesiz ilaç aşı satılmıyor. Tanıdık da olsa almak mümkün değil. İllaki reçete istiyor. İki yıl uğraştım ecoli aşısını almak için. Bitkiseller de bizde gıda takviyesi geçiyor yasaklandı.

2. İki hafta önce numune hastanesi enfeksiyon hastalıkları uzmanına gittim. Yanındaki kız beni tanıdı geçirdiğim enfeksiyon sürecini Durumumu anlattım. Bana şu antibiyotigi yaz on gün bununla mesane yıkayacağım dedim. Anlıyorum ama yazamam dedi. Ne yapmalıyım dedim pandemi sürecinde. Bilmiyorum dedi.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hepsi dirençli. Zerre faydasi yok. Yoğun bakım ve fizik tedavi sürecinde haddinden fazla vermişler çoğunluk fizik tedavi de gelişi güzel. Şekerden farksız benim için. Şuan savunmasını. Bir ilaç var colistin oda iki günde böbreğe zarar verdi. Bunu almak zorunda kalırsam ve toksik etkileri olmazsa aylarca diyalize girerim. Böbrek kurtuldu kurtuldu yoksa ona da elveda deriz.
    geçmiş olsun umarım sağlığına en kısa sürede kavuşursun

bendeki alerji belli . kardeşimde de var alerji ama 4 senedir neye karşı alerji olduğunu hangi doktora gittiysede bulamadı.

bende kaşıntı yapıyor yazın belli dönemlerinde yatınca. kardeşmde de boğazdn öksürme oluyor nedense

4. Birçoğunuz hahaha kakiri kukuri dediği şey benim hayat gerçeğim. Ama zerre moralimi bozmam. Sonuçta üç gün önce üç gün sonra gideceğiz yırtınmaya gerek yok. Diş ağrısı yada böbrek taşı ağrısı düşünün bir dakika değil bir saat değil yıllarca çekiyoruz. Alıştık o ağrıya. Bir çoğunuzu acile götüren yeşil reçeteli ilaç fayda etmiyor

5.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    -Fed'in "deli gibi" para bastığı filan yok...

-Fed'in bastığı para 9 Eylül 2020 tarihi itibariyle,1.98 trilyon dolardır,onun da kabaca üçte ikisi dünyayı dolaşır,ABD'de dolaşımda olan para 700 milyar doların altındadır.Bunu Fed'in sitesinde "As of September 9, 2020, there was $1.98 trillion worth of Federal Reserve notes in circulation." ifadesiyle görebilirsiniz.

-Sizin kastettiğiniz ise muhtemelen merkez bankasının "para basması" değil bilanço genişletmesi olmalı.Orada da durumu yukarıdaki tweet'te görüyorsunuz .Avrupa Merkez Bankasının bilanço genişliği gsyih'sının %61'ine,Japonya Merkez Bankasının bilanço genişliği gsyih'sının %132'sine yükselmişken bu ABD Merkez Bankasında sadece %36.Mayıs sonundan bu yana 4.5 aydır Fed'in bilançosu artmadan 7 trilyon dolar civarında dengelenmiş durumda.

-ABD'de paranın dolanım hızı çok düşmüş durumda,bu da merkez bankasının bilanço genişletmesine rağmen enflasyonu frenleyici etki yapıyor.Ama Biden geldiğinde, söz verdiği gibi mali genişleme yaparsa, o durumda para şimdiki gibi banka kasalarında kalmaz piyasaya çıkar,enflasyon yaratır,faizler yükselir,para dünyanın geri kalanından faiz getirisi için ABD'ye akar ,dolar endeksi değer kazanır.

https://fred.stlouisfed.org/series/M1V

https://fred.stlouisfed.org/series/M2V
    nisan ayının verilerine bakalım sonra konuşuruz.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    geçmiş olsun umarım sağlığına en kısa sürede kavuşursun

bendeki alerji belli . kardeşimde de var alerji ama 4 senedir neye karşı alerji olduğunu hangi doktora gittiysede bulamadı.

bende kaşıntı yapıyor yazın belli dönemlerinde yatınca. kardeşmde de boğazdn öksürme oluyor nedense
    Kolladial Gümüş suyu sür kasindiginda

bilgiçlik yapmış olmayayımda bu konuya ilgim fazla olduğu için yazıyorum. sebzelerde meyvevelerde onlarca vitamin var. ama bunların içinden insana ençok yararlı olan vitaminler alınıp tablet haline getirilerek satılıyor. bunlar GNC gibi SOLGAR gibi dünya çapında tamamen bilimsel olarak iş yapan dünya çapında firmalar var. yani herhangi bir meyveyi veya sebzeyi değirmende un öğütür gibi çekip tablet yapmıyorlar. türkiyede o tür dandik firma çok var. bunların ürünlerini marketlerde bile bulabilirsiniz. dandik ama...

8.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bilgiçlik yapmış olmayayımda bu konuya ilgim fazla olduğu için yazıyorum. sebzelerde meyvevelerde onlarca vitamin var. ama bunların içinden insana ençok yararlı olan vitaminler alınıp tablet haline getirilerek satılıyor. bunlar GNC gibi SOLGAR gibi dünya çapında tamamen bilimsel olarak iş yapan dünya çapında firmalar var. yani herhangi bir meyveyi veya sebzeyi değirmende un öğütür gibi çekip tablet yapmıyorlar. türkiyede o tür dandik firma çok var. bunların ürünlerini marketlerde bile bulabilirsiniz. dandik ama...
    Gıda takviyesi statüsüne almışlar rahatlikla gelmiyor artık. Benim gnc nin ücrettigi bir takviye vardı iki yıl da ancak alabildim.

Sayfa 183/1000 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •