Tavanladı bir ara 2.45,bundan 2.70 üstünde sattıktan sonra 7 altından BJK almıştım 6 altına kadar,bundan fazla almıştım :notr:
Printable View
Tavanladı bir ara 2.45,bundan 2.70 üstünde sattıktan sonra 7 altından BJK almıştım 6 altına kadar,bundan fazla almıştım :notr:
Bravo be arkadaş. İşlem yaptığınız hisselerde, yükseliş öncesi hep pozisyon almış oluyorsunuz. Düşüş öncesi de satmış oluyorsunuz. Bu nasıl isabet yeteneğidir böyle.:bravo:
kemal sunalın filmi vardı. atla gel şaban. altılıyı buluyordu her seferinde. sonra arkadaşlarına anlatıyordu. hepsi kutluyordu şabanı. sonra ama kupou yatırmadım ki diyordu. işte o hesap.
tspor - Sermaye Temettü
TSPOR
Tarih Bedelli % Bedelsiz % Temettü % Eski Sermaye Yeni Sermaye
29 01 2024
150,00 0,00 0,00 0 0
09 10 2023
100,00 0,00 0,00 0 0
28 12 2020
111,51 0,00 0,00 0 0
18 02 2019
200,00 0,00 0,00 0 0
07 01 2015
300,00 0,00 0,00 0 0 2013 tarihine kadar güzel yönetildi temettü verdi 2015 dahil 2024 yılına kadar sürekli bedelli sermaye artırdılar ve paraları açık açık yediler ezdiler ceplerine indirdiler..Şirketi kötü yönettiler soyup soğana çevirdiler kendi şirketleri amacı ve menfaati için kullandılar..
26 07 2013
0,00 0,00 21,40 0 0
13 02 2013
0,00 0,00 92,45 0 0
16 01 2008
0,00 0,00 110,69 0 0
30 10 2006
0,00 0,00 86,00 0 0
10 10 2005
0,00 0,00 28,07 0 0
Spor şirketleri hisselerinin en değersizi ve itibarsızı hisse fiyatı mangır değerinde öyle ya at sahibine göre kişner yöneticileri ahlaki anlamda güven vermeyen bir şahıs kişilikse yapacak çok fazla bir şey yok zaten spk denen bir devlet kurumu da var malum onlarda evlere şenlik işlerine gelenlere ceza yağdırıyorlar Trabzonspor hisselerindeki fiyat baskılamalarına soygunlara,vurgunlara göz yumuyorlar..Allah küçük yatırımcılara ağır zararlar yazdırın mağdur eden şirket yöneticilerini ıslah etsin..ytd.
Kulüpleri dürüst ve ahlaklı yöneticiler yönetiyorsa hiç korkma hakkım gasp edilir diye korkma yatırım yap çekinmeden .. Yöneticilerin soyguncu,hileci ,yatırımcı haklarını gasp ve mağdur ettiğinden dolayı trabzonspor şirketinin hisselerine yatırım yapılabilirmi konusunda şüpheyle ,endişeyle,kaybedeceğiz korkusuyla yaklaştığımızdan al yada sat tavsiyesinde bulunanları ısrarla uyarıyoruz asla böyle bir günaha ve vebale vesile olmayın küçük yatırımcıları bu hortumculara,haramilere yem etmeyin diye..Fenerbahçe hisselerinin değerli oluşundan bahsetmiştik geçmiş dönemlerde hisse fiyatları yaklaşık 200.tl fiyatları görmüştü ..Şimdi BJK beşiktaşı inceledim % 400 bedelli sermaye artırımı yaptı hisse fiyatı 6.00 tl civarına sarktı ama iki gündür tavan tavan yapıyor şuan 7.29 tl fiyatla tavan kapattı çünkü BJK Spor şirketinin yöneticileri işi bilen dürüst ve ahlaklı insanlar GS ve Trabzonspor yöneticileri gibi güven duyulmayacak insanlar değiller..kimse benim babamın oğlu değil ben gördüğümü söylüyor yazıyorum fenerbahçe ve Beşiktaşı'da spor futbol anlamında sevmem ama düşmanda değilim...Bu trabzonspor kulübü yöneticilerine Allah ,dürüst ,insaflı ve ahlaklı olmayı nasip etsin..Amin..Ytd.
Sn.Ahmet Ağaoğlu başkan olduğu zamanda Ertuğrul Doğan hem yönetimde etkili ve yetkili bir isimdi hem de trabzonspor'un gelirini giderini o kontrol ediyordu yani kasa onun konrolünde elindeydi ve bu süreç içerisinde trabzonspor sportif A.Ş 'nin içini dolaylı yollardan boşaltmış zararlara gark etmiştir öyle ki Sn.Ahmet Ağaoğlu görevi bırakırken borç 1 milya 90 milyon tl idi şimdiyse 5,5 milyar Tl'ye dayandı burada önemli bir sıkıntı problem yokmudur kıymetli yatırımcılar,trabzonlular,trabzonsporlular bu güzide şirketi bu cüzzamlı hasta ve itibarsız hale getirenler Ertuğrul Doğan ve yönetimidir..Borsada işlem gören hisse fiyatlarına 2.30 tl bakarsanız gayet açık bir şekilde sıkıntı olduğunu şirketin içinin soyulduğunu anlarsınız ..Şirketin paralarını bu güne kadar yapılan 100 lerce işe yaramaz futbolcular üzerinden ceplerine indirdiler (örnek: Edın Wisca,başakşehire aslında 4,5 milyon euro vermediler ama vermiş gibi evraklar düzenlendi resmi açıklama yapıldı 2 milyon euro'ya transfer yapılmışsa 2,5milyon euro zulaya indirildi alırken de satarken de buna benze yüzlercesi var) ama benim saf hemşehrilerim hala bağırıyorlar' şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi' diye slogan atıyorlar soygun üstadı bıyık altından sırıtıyor bu sinir bozucu duruma aklım almıyor..%450 bedelli sermaye gelirleri milyarlarca tl nereye kanalize edildi buharlaştırıldı bakınız Beşiktaş %400 bedelli sermaye artırdı ama borsada işlem gören hisse fiyatı 7.60 tl'nin üzerinde keza Galatasarayında hisse fiyatı 7.70 civarında ama bu cüzzamlı hisse fiyatı 2.30 tl aradaki devasa farka bakarmısınız Fenerbahçeyi zaten ayrı tutuyorum adamlar şirketlerinin borsadaki itibarlarını en üst düzeyde tutuyor saygınlıklarını muhafaza ediyorlar Başkanları kulüp ve hisselerine sahip çıkıyor takdir ve tebrik ediyorum Sn.Ali Koç başkanı..ytd..
Trabzonspor boss, great leader (Reis), please go to meet with the banks and smoke the peace pipe in order to pay our debts early. But you cannot be a hero because you are too cowardly and not brave. Look, Beşiktaş made 1.80 TL plus on weekdays. inşallah..ytd.:28:
Çok geyik yapıp hisseyi kötüleyen var , elinize ne geçiyor ! Kimse prejeyi ve gelecek parayı bahsetmiyor , varmı bilgisi ve yorumu olan ?
Hisseyi kötüleyen yok bilakis hisse fiyatının diğer sportif şirketlerin fiyatlarına göre çok düşük kalması TS.sportif şirketin itibarını zedelemekte denilmektedir..ytd.
Siz nasıl bir ahlaksız soyguncusunuz ki önce şirket borçlarını ödeyeceğiz haberi sonra trabzon ve istanbuldaki arazilerin 30 yıllığına trabzonspora verilmesi konusu işlenip küçük yatırımcıyı ümitlendir tamam bu sefer yükselecek diye ama yine hayal kırıklığı yine hüsran ver küçük yatırımcının kucağına yüzmilyonlarca lot hisseyi 2.75 tl yap ve sonra düşür 2.20 tl'ye sonra 2.57 tl yap sonra düşür 2.28 tl'ye sonra 2.66 tl yap fiyatı yine yüklü satışlarla düşür fiyatı sata sata bitiremediniz hala Nişeryalı 'Ounachu' nun transfer parasını çıkaramadınızmı sevdiğimin evlatları el alemin yabancı futbolcunu besleyeceğiz memnun edeceğiz diye küçük yatırımcıların ocaklarına incir ağacı diktiniz ağır zararlara gark edip mağdur ettiniz acımasız tek dişi kalmış canavarlar .. Sayın SPK yetkililerini göreve davet ediyorum Trabzonspor hisselerindeki yapılan usulsüz kirli işlemleri ve satışları incelesinler diye..Allah'a havale ediyorum bildiği gibi ıslah etsin sizi..ytd.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
oda_CorrectionAnnouncementFlag|
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
oda_DateOfThePreviousNotificationAboutTheSameSubje ct|
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
oda_DelayedAnnouncementFlag|
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
oda_AnnouncementContentSection|
Bildirim İçeriği
oda_ExplanationSection|
Açıklamalar
oda_ExplanationTextBlock|
Yönetim Kurulumuzun bugün tarihli (09.08.2024) toplantısında alınan karar gereği;
Trabzonspor Kulübü'ne ait olan, İstanbul İli, Kartal İlçesi, Aşağı Mahalle Çayırlar Mevkii adresindeki, 12.452,09m2 yüzölçümlü 10164 ada ve 64 parsel numaralı, 707,00m2 yüzölçümlü 10164 ada ve 42 parsel numaralı taşınmazlar üzerindeki, 30 yıllık "Daimi ve Müstakil Üst Hakkı" nın, Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. firmasının 08.08.2024 tarihli raporu ile tespit edilen 4.061.813.000.-TL ile Başkent Taşınmaz Değerleme A.Ş. gayrimenkul değerleme firmasının 08.08.2024 tarihli raporu ile tespit edilen 3.924.705.000.-TL lik değerleme tutarlarının ortalaması olan 3.993.259.000.-TL bedelle Trabzonspor Kulübü'nden devralınmasına karar verilmiştir.
İlgili değerleme raporları gün içerisinde KAP'da ayrıca açıklanacaktır.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.
Soygunun,vurgunun izlerini haramiler kervanlarını takip edin lütfen Trabzon spor kulübü üzerinden bu değerli araziler kimlerin eline geçeceğini aşikar bir şekilde görebileceksiniz ama maalesef düzenin çarkları böyle dönüyor..Bu değerli arazilerin değerini 100 milyon euro olarak tespit ediyorlar yani kendileri çalıp kendileri oynuyor.. halbuki o arazilerin gerçek değeri en az 400-500 milyon euro civarındadır..Peki Ertuğrul Doğan'ın arkadaşı,dostu,görünmeyen iş ortağı kimdir dahada önemlisi teşekkür ettiği kişiler kimlerdir..Yorumu size bırakıyorum..Bu önemli haberlerden sonra hisse fiyatı füze gibi uzaya gitmesi lazımdı ama ishal olmuş gibi adım atacak hali yok acaba neden?Ytd..
Trabzonspor Kulübü'ne ait olan, İstanbul İli, Kartal İlçesi, Aşağı Mahalle Çayırlar Mevkii adresindeki, 12.452,09m2 yüzölçümlü 10164 ada ve 64 parsel numaralı, 707,00m2 yüzölçümlü 10164 ada ve 42 parsel numaralı taşınmazlar üzerindeki, 30 yıllık "Daimi ve Müstakil Üst Hakkı" nın, Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. firmasının 08.08.2024 tarihli raporu ile tespit edilen 4.061.813.000.-TL ile Başkent Taşınmaz Değerleme A.Ş. gayrimenkul değerleme firmasının 08.08.2024 tarihli raporu ile tespit edilen 3.924.705.000.-TL lik değerleme tutarlarının ortalaması olan 3.993.259.000.-TL bedelle Trabzonspor Kulübü'nden devralınmasına karar verilmiştir.
Anlatmak istediğim nasıl bir plan,proje,senaryo ki arsaların değerleri neredeyse Trabzonspor borçlarının tamamına denk getiriliyor işin ilginç yanı bir yıl öncesinde trabzonspor'ın borcu 1.090.000.000 tl idi ne hikmetse bu yılki blançolarda 5 milyar tl'ye yakın borç gösterildi arazilerin hükümet tarafından onayı geldikten sonra hemen değerleme raporu açıklanıyor arazilerin fiyat değeri kıymeti 4 milyar civarında açıklanıyor borcun tamamını karşılamıyor bile ama birileri bu arazilere trabzonspor üzerinden sanki çöküyor gibi gibi bilge insanlar daha iyi bilir yaa..Dahada enteresan olanı bu olumlu haberlere trabzonspor hissesinin hiç olumlu tepki vermemesi ve yükselmemesi gözlemlenmiştir..Haberler öncesinde hisse fiyatı 2.75 tl'yi gördü haberler geldi satış fırsatı olarak değerlendirildi yani buradada art niyetliler beyfendiler...ytd..
Hayırlı sabahlar kadim dostlar..Güne Bismillah..Bu kadar olumlu ve pozitif haberlerden sonra daha ne bekleyisın daa 'AÇIL SUSAM AÇIL' deyirım daa duymayımisın beni uşağum..:) Hayırlısı olur inşallah..Dua ile ..
Son günlerde yayınlanan pozitif haberleri kendi lehlerine milyonlarca lot satış amacıyla kullandıklarını seans içi işlemlerde gözlemlemekteyiz örneğin sabah 09.50 itibarıyla 2.57 tl fiyattan yüklü satışlar yaptılar yine verdiler gariban küçük yatırımcının kucağına ve sonrasında her zaman olduğu gibi en son fiyat 2.43 tl neredeyse %15 ceplerine indirdiler..Sayın spk ve Bist ,yatın yatın uyuyun ,uyuyun uyuyun yatın bakalım..İyi seyirler..Çalmaya,soymaya,hortumlamaya devam...Kutlarım sizi..Gariban küçük yatırımcını ocağına bir kara incir ağacı daha dikmiş oldunuz..tebrikler..ytd..
ertuğrul Doğan ve yaverleri aldılar parayı gömdüler faize amaçları şirket hisselerinin yerlerde sürünen itibarını ayağa kaldırmak değil kendi ceplerini doldurmak ve günü kurtarmak taraftarı susturmak için Nijeryalı Onuachu'nun transferini gerçekleştirmek öyle ya Trabzonspor sportif Aş.hisselerine yatırım yapan küçük yatırımcılar kimin umurunda ocaklarına ateş düşmüş incir ağacı dikilmiş yüklü zararlarla mağdur olmuşlar kayıplar yaşamışlar onlardan alıp nijeryalı onuachu ile beraber yemek varken küçük yatırımcı zararlara gark olmuş ertuğrul doğan işine bakar şirketin içini boşaltmaya soyguna vurguna hortuma merkez üssü karargahı ak parti ile yola devam..Allah hepinizi ıslah eylesin tüysüz yetimlerin garibanların mazlumların masumların haklarını acımasızca devşirenler gasp edenler mahşerde ellerimiz yakalarında olacaktır..Ytd.
2.70 yaptır şimdi 2.20 :evil:
Hala 2.20 cıvarında sürünüyor,2 tl'ye hissemi olur sakız bile vermiyorlar bu fiata,iyilik tafafı varki 1.50 seviyesinden kurtuldu.
Birde adil olmaktan adaletten bahsediyor Ertuğrul Doğan efendi küçük yatırımcıların kanını emdin canını çıkardın sata sata sata bitiremedin be vicdansız,insafsız soyguncu Trabzonspor Sportif AŞ.'nin içini boşaltıp soyup soğana çevirdin %450 bedelli sermaye artırdın bu paralar nerede şirket hisselerinin fiyatları ve itibarları yerlerde sürünüyor.. Beşiktaş %400 bedelli sermaye artırdı hisse fiyatı 7.00 tl üstünde hiç mi utanman arlanman yok hiç mi vicdanın sızlamıyor yüzün kızarmıyor kul hakkı yemekten..Yazıklar olsun hala düşük fiyattan hisse kovalıyorsun küçük yatırımcıların elinden nasıl çalarımın peşindesin..Trabzonspor'un kaynaklarını kendi şirketlerine aktarıyor dehlizlerden kanalize ediyorsun Spk denen kurum seyrediyor Bist zaten tescilli soygun, vurgun,hortumlama yeri Allah hepinizi bildiği gibi yapar inşallah..ytd..
2.04,adamın biri 40 milyon lot satmış diyorlar,arkasında yönetim bağlantısı varmı bilinmiyor,biz yukarı hareket beklerken buda aşağı sert hareket yaptı :seyt:
O 40 milyon lotu satan adamın biri olamaz olsa olsa sevdiğimin evladının tekidir.. BJK Beşiktaş eski başkanıda aynı idi yanlış transferlerle kulübü borç batağına sürükleyip kulübün tüm kaynaklarını sömürüp içini boşaltmıştı tıpkı trabzonspor başkanı gibi sonra neyseki Hasan Arat kulübün imdadına yetişti kulübün hisselerine ve yatırımcıya sahip çıktı kulübün paralarını doğru yerlere ölçülü harcayıp itibarlarını tekrar ayağa kaldırdı..Demek ki sıkıntı,problem trabzonlu iş insanı diye geçinen kişilerdeymiş ...Ertuğrul Doğan 1 milyarlık borcu hayali gerçeği yansıtmayan borçlar gösterip 5 milyar Tl'ye çıkarıyor kimsede araştırmıyor aslı varmı diye..o borç gösterilen paralara ,%450 bedelli sermaye artırımından gelen milyarlara ,cevizli arazilerinden gelen 4 milyar paralaraa (arsanın gerçek fiyatı 500 milyon euro) ertuğrul doğanla birlikte kimler çöktü acaba birde dürüst adil olmaktan bahsediyor senin sözünün,söylemlerinin milletin nazarında güvenirliği ehemmiyeti varmı acaba hiç kendine sordunmu hala yatırımcıları perişan etmeye kanlarını sülük gibi emmeye çalışıyorsun daltonların küçük CO'SU soygun,vurgun,hortum düzeninin harami süvarisi..ytd.
Trabzonspor başkanı Ertuğrul Doğan efendi,küçük yatırımcılara 7,5 tl'den yükledin trabzonspor hisselerini yetmedi %450 bedelli sermaye artırdın oradan gelen milyar tl paraları şirketin kasasına koymadın borçlarına vermedin cebine indirince hisse fiyatı geldi 2.00 tl'ye düştü 2.75 tl'ye çıkarıp yatırımcıları umutlandırdın ama sende art niyet kötülük asla bitmez cevizli arazilerinin 4 milyar satışı ve banka borçlarının kapatılacağı ile alakalı piyasaya olumlu haberler pompaladın sonra geçtin pis ,kirli emellerini hayata geçirme operasyonuna 100 milyonlarca lot hisseyi kademe kademe fiyatına bakmadan sattın Trabzonspor şirket hisselerine sahip çıkma yerine hainlik yapıp satmayı tercih ettin..Küçük yatırımcıları ağır ve yüklü zararlar vererek mağdur ettin çoluk çocuklarının rızıklarını gasp ettin ..Ne yazıkki Sermaye piyasası kurulu ve Bist yaptığın bu ahlaksız soygunu keyifle izliyor ses çıkarmıyor..Küçük yatırımcıların canını yakıyorsun ya Allah CC'da senin canını yaksın ..ytd.
Merak etme bu soysuzlar tekrar bedelli peşinde bugün hisse onun yüzünden 1.87'ye kadar indi,bunların kazancı sadece borsadan,geçenki bedelliye katılmamıştım sadece hisse almıştım,bu aşıyı onlara Sadri aşılamıştı,ne demişti o hisseler orada süs değil çatır,çatır satarım demişti vede sattı,30 gören hisse kar satışı ile 15 olmuştu peşi malum zadrinin satışı ile 4.50 olmuştu,o anı hiç unutmam,9 maliyetim vardı 30'a kader kademeli satmıştım,sadece 13 cıvarından biraz almıştım,8 oluncada stoplss uyguladım %50 kaçtım,4.50 alışlan 7 üstüne atınca tamamına yakınını satmıştım,peşi malum 4 altı sonrası bedelli ve 0.80 değmesi,neyse gerisi uzar gider,bir ara 9 olmuştu şampuanlık için,yani çok takip isteyen hisse,sağ gösterip sol vurur takip etmezsen :notr:
TSPOR
- TRABZONSPOR SPORTIF
Alış
1,840
TL |
Satış
1,850
TL |
Saat
Trabzonspor Sportif, sermayesini %200 bedelli artırarak 7,5 milyar TL'ye çıkarıyor
27/08/2024 06:22:30
Trabzonspor Sportif, sermayesini %200 bedelli artırarak 7,5 milyar TL'ye çıkarıyor.
Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Yönetim Kurulumuzun 26.08.2024 (bugün) tarihli toplantısında;
• Şirket esas sözleşmemizin 6. maddesinde 10.000.000.000.-TL olarak belirlenen kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 2.500.000.000.-TL olan çıkarılmış sermayemizin; tamamı nakden karşılanmak suretiyle (%200 bedelli) 7.500.000.000.- TL'ye çıkarılmasına,
• Arttırılan 2.550.016.459,80 TL (İki Milyar Beş Yüz Elli Milyon On Altı Bin Dört Yüz Elli Dokuz Türk Lirası Seksen Kuruş)'lik sermayeyi temsil eden payların A grubu ve nama yazılı olarak oluşturulmasına, 2.449.983.540,20 TL (İki Milyar Dört Yüz Kırk Dokuz Milyon Dokuz Yüz Seksen Üç Bin Beş Yüz Kırk Türk Lirası Yirmi Kuruş)'lik sermayeyi temsil eden payların B grubu ve hamiline yazılı olarak oluşturulmasına,
• Yapılacak sermaye artırımında (A) grubu pay sahiplerine (A) grubu, (B) grubu pay sahiplerine (B) grubu pay verilmesine,
• Mevcut ortakların yeni pay alma haklarında herhangi bir kısıtlama yapılmamasına, mevcut ortakların yeni pay alma haklarının, nominal değeri olan 1,00 TL karşılığında kullandırılmasına,
• Sermaye artırımında ihraç edilecek A grubu payların "borsada işlem görmeyen" nitelikte, B grubu payların "borsada işlem gören" nitelikte oluşturulmasına,
• Yapılacak olan sermaye artışında yeni pay alma hakkı süresinin 15 (Onbeş) gün olarak belirlenmesine, bu sürenin son gününün resmi tatile rastlaması halinde yeni pay alma hakkı kullanım süresinin izleyen ilk işgünü akşamı sona ermesine,
• Yeni pay alma hakkının kullanılmasından sonra kalan payların (B) grubu olarak, nominal değerin altında olmamak üzere Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasada oluşan fiyattan halka arz edilmesine ve halka arz süresinin 2 iş günü olmasına,
• Sermaye artırımı işlemi için gerekli izinleri almak üzere Sermaye Piyasası Kurulu'na ve ilgili sair tüm resmi kurum ve kuruluşlara başvurulmasına,
• Sermaye artırımı nedeniyle ihraç edilecek payların şirket ortaklarına Sermaye Piyasası Kurulu'nun kaydileştirme ile ilgili düzenlemeleri ve Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş.' nin Genel Mektupları çerçevesinde kaydi pay olarak dağıtılmasına ve yeni pay alma haklarının kaydileştirme sistemi esasları çerçevesinde kullandırılmasına,
• Sermaye artırımı işlemine istinaden 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 457. maddesine göre hazırlanmış olan yönetim kurulu beyanımızın kabul edilmesine,
oybirliği ile karar verilmiştir."
sn.refaba,günaydın,merhabalar..şimdi bu cüzzamlı şirket payları borsada işlem görmeyen A grubu ( bu A grubu hisseleri yatırımcıya verilmediğini biliyorum yanlışmı biliyorum acaba değerli kardeşim) hisseler ve işlem gören B grubu olmak üzere % 200 bedelli sermaye artırıyor..Varsayalım ki bizde 1 milyon lot hisse var bize kaç lot rüçhan hakkı tanınmış olur..Ayrıca kulllanmak istemediğimiz rüçhan haklarını nominal değere göre kaç tl'den satabiliriz bu konuda bilginizi rica ediyorum..teşekkür ederim..Selamlar..
İşler çok karışık bu bedelli olayı ile işi mok ettiler,1.70 bölünse ederi 0.80 krş E olarak,artık R ne olur bilemeyiz,1 tl olursa E 0.80 iken kimse almaz,salak aptal bunlar,madem yapacaksın 2.70 iken yap bu kadar hisseyide sarsma,yani iki değneğin ucu moklu...karar size ait.
evet doğru olanda sizin söylediğiniz gibi dürüst,hakkaniyetli,mert,ahlaklı,adil,insaflı bir yönetici,iş insanı olarak yatırımcıları da düşünüp mağdur etmeme konusunda hassasiyet gösterip 2.70-3.00 tl fiyatlardan bedelli açıklamış olsa K.yatırımcılarda ona göre hesap kitap yapar ve başının çaresine bakabilirdi.. Böyle tiplere ne güven olur nede sözlerine itibar edilir hele hele Ülke,memleket ,emanet asla teslim edilmez..Şahıs 2.75 tl'den 2.tl'ye kadar yüklü satışlarla silkelemek malı toplamak istedi baktı ki kimse satmıyor bedelli senaryosunu soktu devreye.. y td..
Sonra adamlar dürüst değil sözlerinin ehemmiyeti güvenirliği yok çünkü yatırımcıyı kandırabilmek için her türlü yalanı mubah sayıyorlar...
Avcıyı postalamışlar,yani affını istemiş :evil:..bakalım hisseye nasıl yansıyacak,çünkü yönetim yamuk hisseye güven yok,devamlı bedelli olurmu,parayı borsadan temin etmeye çalışıyorlar,sanki ky enayi,zaten çoğunda parada yok çok az hisse alıyorlar,şimdi bu yönetim kuruşcıklaramı muhtaç ?
Kuruşçu siporda şenol hoca söylentileri var,bide başkan olursa tadından yenilmez,Karga spor aklıma geldi,zamanında adı geçmişdi,gargi sipor uçmuştu,bu hisse giderde yamuk yönetim devamlı yamuk yapıyor,dayamış sırtını hökömete,SPK demek hökömet demek,devamlı bu takımı kölluyorlar aynen maşak şehir spor gibi,avrupa maçlarında bile maşak,maşak diyorlar en fazlada ileride kapanacak olan TRT,yani tırt TRT...neyse bekleyelim bakalım kuruşçuk siporu,iyiki 2.70 postalamışız yoksa uzuncuların sonu gibi olurdu sonumuz,onlar abem 4 üstünden aşağı satmam diyorlardı,yönetim şamarı bir patlattı pir patlattı,soluğu 1.70 cıvarında aldı,2.70 durumuna göre tam neredeyse yarı,yarıya düşmüş,iyiki eski dip seviyesi 1.50 olmadı:he:
Şenol hocanın şu anda hisseye yansıması olmadı,çünkü bu hafta maç yok haftaya var,üstelik formda olan BJK ile,zaten BJK'da bu yüzden tökezliyor,düğüm haftaya çözülür...bu arada bazıları beni çekemiyor al,sat yaptığım için,zaten adı tradedir,ucuzdan al yüksekten sat,bu işide iyi götürüyorum 2010'dan sonra,32 senelik borsacıyım ve kurnazım :he:
1.67 oldu bir ara :evil:,sakızdan bile çok ucuz,1.67 krş ne alınırki bu ülkede ?,o değilde borsadaki şirketlerinde imajını bozdu devamlı bedelliye gittiği için,onlara göre keriz yatırımcı çok borsada,sermayesini borsa yoluylan düzeltmeye gidiyor,maden şenol hoca gelmişken kulüp başkanlığınada soyunsun hiç olmazsa bu yönetimdende çok iyi olur,eğerki takılıyorsam sudan ucuz olduğu için,gerçi su bile bundan pahallı sağ olsun oda tak partisinin sayesinde.
Helal olsun sana Şenol hoca,10 kişi kalmışsın 1-1 iyi bir sonuç,zaten temennim beraberlikten yanaydı ne şiş ne kebap yandı :yes:
%200 bölünüş rakamı E 1.21-R 0.43...temennim E 1 tl altına inmemesi,takımın durumuna ve şenol hocaya bağlı,zaten yönetimi boş verdik,devamlı bedelli olurmu ?,daha önceki bedelliden gelen paralar ödenmedi ?hırsız hamsi spor,adamlar borsadan bulmuşlar geçimin kaynağını :seyt:
R fiatı çok düşük,ne o 0.30-40 arası,neyse toplayalım bakalım armutları,ama E durumuna göre yüksek sayılır,çünkü alış düşük,ama R fiatı 1 tl ödeme yaparken,buda 1.30 üstü yapıyor,normalde alınma yeri 0.20 altı...ytd.
Çöpspora gelin,bedava çöp dağıtıyorlar alan yokmi :evil:bugün 1.13 bile yaktı :kmk:R ise 0.26 krş :kahkah:...ulen yönetim hisseyi ne hale soktunuz,bu hisse zadri zamanındaki duruma düştü,ama o hiç olmazsa 30 üstüne attırmıştı :bravo:
Sn refaha rüçhan mi almak Mantıklı E mi
Ayrıca 1000 lot hissem var bu durumda bedelli sonunda kaç hissem olur acaba ve hisse fiyatı nasıl belirlenecek şimdiden teşekkürler
Bilemiyorum,R 0.20 altında olması kanımca,çünkü bedelliye katılım R fiatı 1 tl,E 1.14,belkide bakmışız fırlamış,gerçi çoğu yatırımcı bundan kaçtı 2.70 olunca,biride bendim kaçanlar arasında,ama 2 altına inince tekrar topladık gölü yedik,şu anda bende zarardayım,tabiki kardan zarar,bekliyoruz nasıl olsa zaman bol...ytd.