Sayfa 918/934 İlkİlk ... 418818868908916917918919920928 ... SonSon
Arama sonucu : 7471 madde; 7,337 - 7,344 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,168
    Hala 2.20 cıvarında sürünüyor,2 tl'ye hissemi olur sakız bile vermiyorlar bu fiata,iyilik tafafı varki 1.50 seviyesinden kurtuldu.

2. Birde adil olmaktan adaletten bahsediyor Ertuğrul Doğan efendi küçük yatırımcıların kanını emdin canını çıkardın sata sata sata bitiremedin be vicdansız,insafsız soyguncu Trabzonspor Sportif AŞ.'nin içini boşaltıp soyup soğana çevirdin %450 bedelli sermaye artırdın bu paralar nerede şirket hisselerinin fiyatları ve itibarları yerlerde sürünüyor.. Beşiktaş %400 bedelli sermaye artırdı hisse fiyatı 7.00 tl üstünde hiç mi utanman arlanman yok hiç mi vicdanın sızlamıyor yüzün kızarmıyor kul hakkı yemekten..Yazıklar olsun hala düşük fiyattan hisse kovalıyorsun küçük yatırımcıların elinden nasıl çalarımın peşindesin..Trabzonspor'un kaynaklarını kendi şirketlerine aktarıyor dehlizlerden kanalize ediyorsun Spk denen kurum seyrediyor Bist zaten tescilli soygun, vurgun,hortumlama yeri Allah hepinizi bildiği gibi yapar inşallah..ytd..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,168
    2.04,adamın biri 40 milyon lot satmış diyorlar,arkasında yönetim bağlantısı varmı bilinmiyor,biz yukarı hareket beklerken buda aşağı sert hareket yaptı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,168
     Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Birde adil olmaktan adaletten bahsediyor Ertuğrul Doğan efendi küçük yatırımcıların kanını emdin canını çıkardın sata sata sata bitiremedin be vicdansız,insafsız soyguncu Trabzonspor Sportif AŞ.'nin içini boşaltıp soyup soğana çevirdin %450 bedelli sermaye artırdın bu paralar nerede şirket hisselerinin fiyatları ve itibarları yerlerde sürünüyor.. Beşiktaş %400 bedelli sermaye artırdı hisse fiyatı 7.00 tl üstünde hiç mi utanman arlanman yok hiç mi vicdanın sızlamıyor yüzün kızarmıyor kul hakkı yemekten..Yazıklar olsun hala düşük fiyattan hisse kovalıyorsun küçük yatırımcıların elinden nasıl çalarımın peşindesin..Trabzonspor'un kaynaklarını kendi şirketlerine aktarıyor dehlizlerden kanalize ediyorsun Spk denen kurum seyrediyor Bist zaten tescilli soygun, vurgun,hortumlama yeri Allah hepinizi bildiği gibi yapar inşallah..ytd..
    Sadece bu değilki çoğu hisselerin durumuda böyle.

5.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    2.04,adamın biri 40 milyon lot satmış diyorlar,arkasında yönetim bağlantısı varmı bilinmiyor,biz yukarı hareket beklerken buda aşağı sert hareket yaptı
    O 40 milyon lotu satan adamın biri olamaz olsa olsa sevdiğimin evladının tekidir.. BJK Beşiktaş eski başkanıda aynı idi yanlış transferlerle kulübü borç batağına sürükleyip kulübün tüm kaynaklarını sömürüp içini boşaltmıştı tıpkı trabzonspor başkanı gibi sonra neyseki Hasan Arat kulübün imdadına yetişti kulübün hisselerine ve yatırımcıya sahip çıktı kulübün paralarını doğru yerlere ölçülü harcayıp itibarlarını tekrar ayağa kaldırdı..Demek ki sıkıntı,problem trabzonlu iş insanı diye geçinen kişilerdeymiş ...Ertuğrul Doğan 1 milyarlık borcu hayali gerçeği yansıtmayan borçlar gösterip 5 milyar Tl'ye çıkarıyor kimsede araştırmıyor aslı varmı diye..o borç gösterilen paralara ,%450 bedelli sermaye artırımından gelen milyarlara ,cevizli arazilerinden gelen 4 milyar paralaraa (arsanın gerçek fiyatı 500 milyon euro) ertuğrul doğanla birlikte kimler çöktü acaba birde dürüst adil olmaktan bahsediyor senin sözünün,söylemlerinin milletin nazarında güvenirliği ehemmiyeti varmı acaba hiç kendine sordunmu hala yatırımcıları perişan etmeye kanlarını sülük gibi emmeye çalışıyorsun daltonların küçük CO'SU soygun,vurgun,hortum düzeninin harami süvarisi..ytd.

6. Trabzonspor başkanı Ertuğrul Doğan efendi,küçük yatırımcılara 7,5 tl'den yükledin trabzonspor hisselerini yetmedi %450 bedelli sermaye artırdın oradan gelen milyar tl paraları şirketin kasasına koymadın borçlarına vermedin cebine indirince hisse fiyatı geldi 2.00 tl'ye düştü 2.75 tl'ye çıkarıp yatırımcıları umutlandırdın ama sende art niyet kötülük asla bitmez cevizli arazilerinin 4 milyar satışı ve banka borçlarının kapatılacağı ile alakalı piyasaya olumlu haberler pompaladın sonra geçtin pis ,kirli emellerini hayata geçirme operasyonuna 100 milyonlarca lot hisseyi kademe kademe fiyatına bakmadan sattın Trabzonspor şirket hisselerine sahip çıkma yerine hainlik yapıp satmayı tercih ettin..Küçük yatırımcıları ağır ve yüklü zararlar vererek mağdur ettin çoluk çocuklarının rızıklarını gasp ettin ..Ne yazıkki Sermaye piyasası kurulu ve Bist yaptığın bu ahlaksız soygunu keyifle izliyor ses çıkarmıyor..Küçük yatırımcıların canını yakıyorsun ya Allah CC'da senin canını yaksın ..ytd.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,168
     Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Trabzonspor başkanı Ertuğrul Doğan efendi,küçük yatırımcılara 7,5 tl'den yükledin trabzonspor hisselerini yetmedi %450 bedelli sermaye artırdın oradan gelen milyar tl paraları şirketin kasasına koymadın borçlarına vermedin cebine indirince hisse fiyatı geldi 2.00 tl'ye düştü 2.75 tl'ye çıkarıp yatırımcıları umutlandırdın ama sende art niyet kötülük asla bitmez cevizli arazilerinin 4 milyar satışı ve banka borçlarının kapatılacağı ile alakalı piyasaya olumlu haberler pompaladın sonra geçtin pis ,kirli emellerini hayata geçirme operasyonuna 100 milyonlarca lot hisseyi kademe kademe fiyatına bakmadan sattın Trabzonspor şirket hisselerine sahip çıkma yerine hainlik yapıp satmayı tercih ettin..Küçük yatırımcıları ağır ve yüklü zararlar vererek mağdur ettin çoluk çocuklarının rızıklarını gasp ettin ..Ne yazıkki Sermaye piyasası kurulu ve Bist yaptığın bu ahlaksız soygunu keyifle izliyor ses çıkarmıyor..Küçük yatırımcıların canını yakıyorsun ya Allah CC'da senin canını yaksın ..ytd.
    Merak etme bu soysuzlar tekrar bedelli peşinde bugün hisse onun yüzünden 1.87'ye kadar indi,bunların kazancı sadece borsadan,geçenki bedelliye katılmamıştım sadece hisse almıştım,bu aşıyı onlara Sadri aşılamıştı,ne demişti o hisseler orada süs değil çatır,çatır satarım demişti vede sattı,30 gören hisse kar satışı ile 15 olmuştu peşi malum zadrinin satışı ile 4.50 olmuştu,o anı hiç unutmam,9 maliyetim vardı 30'a kader kademeli satmıştım,sadece 13 cıvarından biraz almıştım,8 oluncada stoplss uyguladım %50 kaçtım,4.50 alışlan 7 üstüne atınca tamamına yakınını satmıştım,peşi malum 4 altı sonrası bedelli ve 0.80 değmesi,neyse gerisi uzar gider,bir ara 9 olmuştu şampuanlık için,yani çok takip isteyen hisse,sağ gösterip sol vurur takip etmezsen

8. TSPOR
    - TRABZONSPOR SPORTIF
    Alış
    1,840
    TL |
    Satış
    1,850
    TL |
    Saat

Trabzonspor Sportif, sermayesini %200 bedelli artırarak 7,5 milyar TL'ye çıkarıyor

27/08/2024 06:22:30

Trabzonspor Sportif, sermayesini %200 bedelli artırarak 7,5 milyar TL'ye çıkarıyor.

Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Yönetim Kurulumuzun 26.08.2024 (bugün) tarihli toplantısında;

• Şirket esas sözleşmemizin 6. maddesinde 10.000.000.000.-TL olarak belirlenen kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 2.500.000.000.-TL olan çıkarılmış sermayemizin; tamamı nakden karşılanmak suretiyle (%200 bedelli) 7.500.000.000.- TL'ye çıkarılmasına,

• Arttırılan 2.550.016.459,80 TL (İki Milyar Beş Yüz Elli Milyon On Altı Bin Dört Yüz Elli Dokuz Türk Lirası Seksen Kuruş)'lik sermayeyi temsil eden payların A grubu ve nama yazılı olarak oluşturulmasına, 2.449.983.540,20 TL (İki Milyar Dört Yüz Kırk Dokuz Milyon Dokuz Yüz Seksen Üç Bin Beş Yüz Kırk Türk Lirası Yirmi Kuruş)'lik sermayeyi temsil eden payların B grubu ve hamiline yazılı olarak oluşturulmasına,

• Yapılacak sermaye artırımında (A) grubu pay sahiplerine (A) grubu, (B) grubu pay sahiplerine (B) grubu pay verilmesine,

• Mevcut ortakların yeni pay alma haklarında herhangi bir kısıtlama yapılmamasına, mevcut ortakların yeni pay alma haklarının, nominal değeri olan 1,00 TL karşılığında kullandırılmasına,

• Sermaye artırımında ihraç edilecek A grubu payların "borsada işlem görmeyen" nitelikte, B grubu payların "borsada işlem gören" nitelikte oluşturulmasına,

• Yapılacak olan sermaye artışında yeni pay alma hakkı süresinin 15 (Onbeş) gün olarak belirlenmesine, bu sürenin son gününün resmi tatile rastlaması halinde yeni pay alma hakkı kullanım süresinin izleyen ilk işgünü akşamı sona ermesine,

• Yeni pay alma hakkının kullanılmasından sonra kalan payların (B) grubu olarak, nominal değerin altında olmamak üzere Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasada oluşan fiyattan halka arz edilmesine ve halka arz süresinin 2 iş günü olmasına,

• Sermaye artırımı işlemi için gerekli izinleri almak üzere Sermaye Piyasası Kurulu'na ve ilgili sair tüm resmi kurum ve kuruluşlara başvurulmasına,

• Sermaye artırımı nedeniyle ihraç edilecek payların şirket ortaklarına Sermaye Piyasası Kurulu'nun kaydileştirme ile ilgili düzenlemeleri ve Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş.' nin Genel Mektupları çerçevesinde kaydi pay olarak dağıtılmasına ve yeni pay alma haklarının kaydileştirme sistemi esasları çerçevesinde kullandırılmasına,

• Sermaye artırımı işlemine istinaden 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 457. maddesine göre hazırlanmış olan yönetim kurulu beyanımızın kabul edilmesine,

oybirliği ile karar verilmiştir."
    İnanma insanların samimiyetine,Menfaat hissi ile gelirler vecde Eğer vaad etmeseydi cenneti,Allah’a bile etmezlerdi secde... Mehmet Akif ERSOY

Sayfa 918/934 İlkİlk ... 418818868908916917918919920928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •