İyi de adamın emeğine saygısızlık etme
Tefe TÜFE ye inaniyong emme
Adama neye inanmiyong?
Printable View
Argentina doğal kaynakları bol bizim 3 kat buyuklugumuzde bi yer
Kaldı ki onlar yıllar yılı hep vites ufaltti
Sen vites atarak ilerlerken motoru da şanzıman i da kucağa alma da...
Markete gidiyorsun her ay düzenli güncelleme var..:kahkah:herhangi bir elektronik ürünün geçen seneki fiyatıyla bı seneki fiyatı arasında %40 ile %100 arası fark var,elektrik doğalgaz zamları %15,%15 geliyor sorarsan enflasyon düşüyor,takip ettiğimiz bazı değerli ekonomistlerde;yanlış biliyorsunuz enflasyon düşüşü,fiyatların artış hızının düşmesidir diyor....
İyi yahu,fiyat artış hızı düşmüyürrrrrrrrrrrrrrr:vk:sıkıntı burada...fiyat artış hızı her ay markete gittiğimde kafama gözüme vura vura bana gerçeği gösteriyor...
Doların yıl sonu tahminine gelecek olursak;bence saatli bomba,yıl sonuna kadar stabil kalabilir de,ancak iç veya dış herhangi bir yapı taşının azıcık oynamasıyla farklı yerlere de gidebilir,ben elimdeki 3 kuruş dolara dokunmam bu şartlarda varsın çok kazandırmasın..
Ford Kuga var bende 2.0 Tdci. 2008 manuel
Rengi col guzel
Ilgilenen olursa satarim subat ayinda
Bir de lanet olasi Ford Connect vat
2013 1.8 80 bin km agir hasarli
Arabayi bildigin damgalamislar
Sadece sol camurlukta kaza var 58 bin hasar kaydi giydirmisler.
Martta avrupaya geri donuyorum.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hanimla ayrilmaya karar verdik. Birbirimizi seviyoruz ama kedi kopek gibiyiz. Tabi kulturel farkliliklarda var ve birbirimizi anlayamiyoruz
Simdi ben yeni bir baslangic yapmaya hazirlaniyorum. 200 bin euro civari birikimimiz vardi ve ben yuzde 90 ini ona birakiyorum.
Tahminim zor bir donem olacak. Ozellikle 2 yasinda ki oglumdan ayrilmak cok zor.
Önce bir aile danışmanına gidin. Hemen ayrılmakta neyin nesi birbirinizi seviyor iken derim ben.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gitmistik daha once. Olmuyor abi. Bir gun iyi 2 gun kotu. Hayat gorusumuz uyusmuyor. Deneye deneye nereye kadar. Herseyde bir hayir vardir
İyi iyi sevindim hocam
Karariniz guzel
Kadin dirdir i cekilmez ya
Yapma be kardeşim,evladını düşün,sakın yanlış anlama herkesin hayatı kendine ama burada anlattığın için naçizane abi tavsiyesi,yapmak zor yıkmak kolay,bak eşimide seviyorum diyorsun,evlilik pahı kırılmamış 2 dişlinin buluşmasına benzer,bu pahların kırılıp dişlilerin düzgün çalışması 1 yılda da olur 5 yılda da,evladın olmasa sen bilirsin demek daha kolay ama düşün o çocuğun sana ihtiyacı olduğu bir çok zaman yanında olamayacaksın,bir kez daha düşünün bence...:agla:
[QUOTE=alenichev
Gecen haftaya kadar zengindim ama artik degilim. 3 5 krs param var. [/QUOTE]
Geçmiş olsun sn.alenichev.
Ne oldu başınızdan kötü bir olaymi geçti.çözemedim.
Boşanmalarin en buyuk nedeni evlenmek
Elle tutulur tek tarafi yok evliligin
Hele erken cocuk yapmak
Gecmis olsun alenichev
200 bin euro için evli kalınır bence bir daha düşün hem çocuğunda yanında kalır :) bugün kötü görünen şeyler yada durumlar yarın unutulur gider tatlı söz çoğu şeyi çözer seviyoruz birbirimizi diyosun bence 200 bin euro artı sevgi iyi bir şey diğerleri zamanla çözülür :)
Ben mental olarak cok yoruldum artik. Sizinle paylastim, cunku aramizda guzel ve tarif edemeyecegim bir bag var.
Bugune kadar hep bir sekilde asariz diye dusunuyorduk ama gunden gune yozlasti hersey.
Daha once bir cok kez ayrilma asamasina gelmistik ama vazgecmemistik, ancak bu kez ikimizde orta bir noktada bulustuk.
Tabi simdi ben onun ve cocugumun iyiligi icin her seyi yapmaya hazirim bu surecte. Gerekirse fedakarlik yapmaya da.
Zaten aradan 3 4 yil gectikten sonra hayatina biri girer ve yeni bir hayat kurar kendine. Mutlu olsunda kiminle olursa olsun. Artik realist dusunen bir kisiyim.
Ben bir daha evlenir miyim, pek sanmiyorum. Uzak geliyor bana bu dusunce.
Neyse kismet diyelim. Herseyin hayirlisi
Sn alenichev,
Umarım hepiniz için hayırlısı olur.
Bahsettiğiniz süreci yaşamış bir forumdaşınız olarak,size önermek istediğim 2 nokta var.
1-Ne siz ne de eşiniz diyoloğu hiç bir zaman kaybetmemeye çalışın(size ve eşinize akıl veren çok olur,onları bypass etmeniz kritik önemli)
2-Eğer final kararınız boşanmak olacaksa,kendiniz,eşiniz ve çocuğunuz için mutlaka anlaşmalı bir boşanma gerçekleştirin.
Sevgi ve saygılarımla
Cok realist bir yaklasim kardesim. [emoji3]
bu arada enflasyon yüzde 40 100 tl seneye 60 tl oluyor bana sorarsan çok kullanılan ürünler dikkate alınsa gıda gibi yüzde 60 ı eriyor da neyse bi gün bunu farkedecekler ve doları yükselticekler 2020 mart ayında s400 aktifleştirilip tv de yayınlanınca abd tarafından bi ses gelir illa fıratın doğusu meselesi daha duruyor ayrıca su57 çıktı birde o kısımdanda abdden bir ses gelir bence borsayı yükseltip mal çıksınlar dolar 6 tl olur yakın zamanda merkez bankasının da vakti gelince bazı şeyleri farkedeceğini düşünüyorum yabancı ucuz dolar almasın diye zorunlu karşılık kararı geldi zaten artık 5.58 altında çok duramaz swap hamlesinde yüzde 24 faiz vardı 5.36 altına inmedi 4.70 muhabbeti hikayeden ibaret onun için türkiyeye sıcak para girmesi lazım onuda hiç bi yabancı fon yöneticisi yapmaz ülkenin şu şartlarında zira hükümet şeffaflıktan çok uzak büyük fonlar o kadar salak değil 30-40 kuruşluk hareketler bazı şeylerin habercisi mal kitliyolar falan diyebilirsiniz fakat 5.76 dan geçen hafta alan adam bile sabırla tutsa satmıyorum ulan dese 6.80 den bigün o kitler karşı tarafa onu bilirim ben şuanki hükümet varken tl de durulmaz 2018 ağustosta tl de kalanların parası yüzde 40 eridi en az bende onlardan birisiyim fed parasal genişleme yaparken bile bu ülkede dolar kuru yükselmiş geçmiş grafiklerde gözüküyor yükseliş yavaşlamış sadece abd verileri iyi son kez bi indirim yaparlar en fazla çünkü faizi çok düşürmeleride iyi bişey değil onlar için cari açığı finanse etmeleri gerekiyor yoksa yine dünyaya saçılan para başlarına bela olacak.
Insallah artik bu olacak yani diyalog. Eskiden bu yonde anlasamoyorduk. Sanki dunyada bosanan tek insanmisiz gibi davraniyordu.
Simdi o da bende bu konuda hem fikiriz.
Valla malta da bosanacaz. Ayrilirken hicbir zorluk cikarmiyorum ve bir talebimde yok. O da herhalde daha fazla ustelemez
Ilk 3 6 ay zor gecer tahminim. Sonra yeni bir baslangicin vermis oldugu heyecan kaplar icimi
alenichev dostum sana bi kac tavsiye verecegim , iyi oku ve anlik karar verme..simdi isim var bi ara bakarsin..
2 yaşında evladın var.
Artık senin için çok şey çok farklı.
O evlat kokusuna,özlemine dayanmak her babayiğidin harcı değildir.
Eğer gemileri yakmadıysan bir daha düşün.
Alenichev...En iyisini sen bilirsin tabiiki şartlarını...Geçmiş ve hayırlı olsun...Keşke konuşulup düzelse her şey, ilk günküne dönse ilişki...
KÖtü evlilik ılık biradan da kötüdür bana göre.
İnsan hayatı kötü bir evlilikle heba edilmeyecek kadar kıymetli.
Akıllı uslu insanlar artık buraya kadar diyorlarsa saygı ve kolaylık göstermek lazım.
Evlilik müessesesi bence insanlığın en incelenmesi gereken kurumu....
Neden, Kim, ne amaçla bu kurumu kurdu?
Dinler neden bunu kutsuyor?
Beyaz eşya gibi, ev gibi, taşıt aracı gibi "şey"leri üreten şirketler evlilik kurumunu sonuna kadar destekleseler mantığını anlarım.
Ama belirli bir gelir düzeyinde işi olan, bir insan neden evlenir anlayamam...
Gençleri hemen baş göz etmelerinin nedeni de bu olsa gerek.
Bu arada tam 47 yıldır evliyim...:)
ABD, eğer Honkong'dan elini çekiyorsa, karşılığında bir ödün almış olmalı.
Neymiş bir kaç güne çıkar ortaya.
Yukarda sayin abi orta acmis madem voli yi vurayim
Tum dinlerde zina haram
O yuzden evlilik var.
kudsiyet yani
Hayırlısı olsun o zaman sizler için.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
*trump: Ekonomide diğer ülkelerin faydasına olan bir sistemi devam ettiremeyiz
*fed/williams: Fed'in bir sonraki faiz kararını vermesinden önce çok ekonomik veri, jeopolitik belirsizlikler var
*fed/williams: Fed, politik faktörler tarafından yönlendirilmez
*fed/williams: Daha fazla sürdürülebilir seviye için tüketici harcamalarının ılmlı olmasını bekliyorum
*fed/williams: Getiri eğrisi izleniyor, piyasalar endişeli mesaj gönderiyor