Sayfa 914/999 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 7,305 - 7,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

Alıntı Originally Posted by uffie Yazıyı Oku
    Farklı kurumların 2020 yılı başı için Dolar/TL projeksiyonlarını incelediğimde aşağı yukarı

6.2 ile 6.5 arasında değişmekte. Sizce ani bir şokla bunun üzerine çıkma ihtimali nedir?

Bu arada üyeliğim yeni fakat bir kaç yıldır bu topiği zevkle takip ediyor, görüşlerinizi okuyorum.
    Bence yili 6 tl nin altinda kapatir. Ara ara uzerine cikmalar olur. Bu yilin geri kalaninda bir beklentim yok dolardan. 2020 mart nisan gibi yine alevlenir, cunku hatalardan ders cikarmayip yine hata yapariz

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Eylul enflasyonu yuzde 1.66 altinda gelirse yillik enflasyon tek haneye inecek. Iste gun yeni bir zafer yazilip butun millet sokaklardq coskuyla kutlayacak [emoji14]

Gelirse diye bir olasılık yok, gelecek

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Gelirse diye bir olasılık yok, gelecek
    Bence de gelir, hatta 1 alti bile gelir. Yilsonu tahminleri de 10 11 e revize edilir, tcmb de faizleri 14 15 bandina ceker. Bu yil toplamda 1000 puan indirmis olur.

Ing 1.49 dan kredi veriyor ama yillik maliyet orani yuzde 24 e ulasiyor. Neden cunku sigorta ucreti cok yuksek. Ne anladim ben bu isten

5. Talking

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    1.89 x 12 = % 22,68

İyiymiş...

Madem paranız var, kıza, "ben sizin bankaya aynı şartlarla para vereyim" deseydiniz...
    onu ben soyledim gecen is bankasinda ki arayana

bbht de sektör temsilcisi BES sisteminden çıkışların %10 u bulduğunu söyledi.. millet bu kadar promosyona rağmen BES e itibar etmemiş.. ilgili topikte bu sistemin kötü yanlarını ve daha çok hukumet ve sigorta şirketleri için tasarlandığını belirtmiştik.. halk biraz olsun gerçekleri görmiş demektir bu çıkış rakamları düşünüldüğünde..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bence de gelir, hatta 1 alti bile gelir. Yilsonu tahminleri de 10 11 e revize edilir, tcmb de faizleri 14 15 bandina ceker. Bu yil toplamda 1000 puan indirmis olur.

Yeni sistemde böyle hoşumuza gitmeyen her şeyi makyajlıyoruz ama bu makyaj bozulunca ne olacak göreceğiz, yeni bir Yunanistan mı, ne kadar halının altına süpürürsen süpür gerçeği yok etmeye kimsenin gücü yetmez, gün gelir evin tamamı bir bakmışsın ki çöplüğe dönmüş.

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Siz mi aradınız ben eleştirmedim dedim ki benimle zaman kaybetme git başkasına sat parayı o ısrar etti, tatsızlaşmadan kapandı neyse, işini yapıyor saygı duyuyorum ama gereksiz ısrar sinirimi bozuyor.
    Ben ısrar etmelerini söyleyen kişiyim.

Sayfa 914/999 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •