Ek süre verilmiş 150 saat çekilme için.
Printable View
Ek süre verilmiş 150 saat çekilme için.
Yarin tekrar giris yapacagim.sabah getiriyi goreyimSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklisiniz.SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın ve perşembe coşkuyu görünce kademe kademe elimdeki 93 binden aldığım hisseleri yeni sahiplerine teslim ederim.
Tcd ve ysu dan oluşan fon portföyümüde yarıya düşürmek için talimat veririm..
% 50 nakite dönüyorum.
İyi gidiyor gpg, aylık yüzde 2,5 a burda herkes ok, ben de 200k girdim dün gpg ye, mevduatçıyız çoğumuz, yüzde 60 faiz 15 döviz biraz da vakit geçirmek amaçlı hisse al sat ile devam.eskiden olsa gpg ve tcd ile gidiyordum ama forum çok dağıldı seksen tane fon adı zikrediliyor kafam karıştı.
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ysu fiyat bakıyorduk gece onu kapatmışlar burayı mı takip ediyorlar nedir :thumbdown:
GPG alanlar dikkat edin
GPG hisse oranı bir hayli arttı.
Endeks fonu gibi oldu.
En küçük düşüşte bile eksi yazmaya başladı.
Sakata gelmeyin.
Sorunlulardan bir tanesi Denizbank olabilir mi ? Dün sabahtan beri 3-5 müşteri temsilcisiyle konuştum, 2 kre şubeye gittim henüz sonuca varamadım. Satmak istediğim bir tefas fonunu satamıyorum. MKK hareketlerinde 15 ekim tarihinde "R/T blokaja alma" ifadesi yazılı, MKK ekstre istedim, emaille gelen ekstrede alt hesap "RHNV" (rehine verilen) görülüyor. Bankadan bakınca da blokaj görünüyor, uğraşıp duruyorum, henüz sonuç yok. Allahtan işlemlerin ağırlığı iş bankasındaydı.
Denizbank'tan birMT satış işlemini denizbank'tan değil tefas tan yapmam gerektiğini dahi söyledi :kmk:
Syg
Dolardaki formasyonu goruyormusunuz
Benim gordugumu sizde goruyormusunuz
Güzel işte düşüşlerde hisse oranını yükseltip, borsa yükselince azaltıyor, beklentimiz bu yönde zaten, önemli olan hangi hisselere yatırım yaptığı tabiki, tcd portföyündeki çoğu kağıtlara yatırım yapmayız hiçbirimiz
Kaldırdım ama MK artacağına net orana düştü bu sefer.
Olay şu
Örneğin ACC
Alış 1,802372
Son fiyat 1,813793
Günlük getiri %0,6337
1 günlük MK oranı stopajla %244 gözüküyor.
ama stopaj yok aslında MK %272 olması lazım
Sizin dediğinizi yapınca yıllık net 231 'i veriyor ama MK oranını vermiyor.
Aslında sn yujinin tablolardaki hisse fonları mk oranlarıda eksik çıkmış durumda.
Bak bak kırk yıllık hisse foncuymuş gibi o bug'u buldum :)
Hacı 120000 endeks bekliyoruz sen dahil, bu durumda olur
Oranı endeks 105'e gelince düşüreceğiz diyorlar.
Asıl sorun şu
Hisse oranı bu kadar yüksekken GPG endeks düşüşlerinde doğru hareketleri yapamıyor.
Düşüşlerde neredeyse hisse yoğun fon kadar etkilenmeye başladı ki, o düşüşlerde düşmeyen hisse yoğun fonlar bile var.
Yani düşüşlerde gereğinden fazla bocalıyorlar.