Ek süre verilmiş 150 saat çekilme için.
Originally Posted by dell14 Valla bende tcd hastalik oldu, bu arada acc de stopaj varmiydi ? SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Hayir yok....
Originally Posted by Maydonozcu Kamil Harikasın üstadım. IGA ve TUA'nın oranını artırdığımda otomatik olarak değişti. Ben bu exceli öğreneceğim, başka yolu yok. Toplam 100'ü geçmeyeceği için sadece /100 yazarak kısaltabilirsiniz. Yani =(D2*B2+D8*B8+D11*B11+D12*B12+D14*B14+D15*B15+D17* B17+D18*B18)/100
Yarin tekrar giris yapacagim.sabah getiriyi goreyim Originally Posted by Webster Hayir yok.... SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by jmk99 HTT ne olur? Emmi bugun 0.4 civari tahmin ediyorum ama yarin yuzde 1.5 verebilir
Originally Posted by Webster Emmi bugun 0.4 civari tahmin ediyorum ama yarin yuzde 1.5 verebilir Bu şartlar altında Merkez'in 200 baz puan indirmesi garanti diyorum üstadım. Gelsin 12.80 ler de HTT den parayı vuralım.
Originally Posted by dell14 Yarin tekrar giris yapacagim.sabah getiriyi goreyim SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Bence yarin alis girmeyin Cuma duzeltme yapacaktir Persembe gunu alis girin
Originally Posted by Maydonozcu Kamil Bu şartlar altında Merkez'in 200 baz puan indirmesi garanti diyorum üstadım. Gelsin 12.80 ler de HTT den parayı vuralım. Asil dzt den vuracaz...cok iyi gidiyor ikiside
Forum Rules
Yer İmleri