Onu akıl edicek şizofrenik zeka bizde yok malesef
Bütçe denkleşsin için o
Nasılsa her koşulda
O arabaları alan kitle varsa
Niye az kazanıym ben ya
Mantığı
Ama ince görüşe hayran kaldım
Bu görüşle bilardo federasyonuna hakem olunur
Printable View
CHP'nin ABD Temsilcisi Yurter Özcan, ABD Başkanı Trump'un Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na hakaret ettiği o mektubu CHP liderinin nasıl öğrendiğini anlattı: Gece yarısı aradı. Mektubun doğruluğunu teyit etti. Onu hiç böyle kızgın görmedim.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...irtti-6014731/
Bakalım yüzde kaç büyücez tüm ülkenin kapalı olduğu dönem..
Yüzde -9.9 büyümüşüz
Ben bu rakama inanmiyorum.
-9,9 büyümemiz iyi ya -10 büyüseydik? Neyse daralmanın da çözümünü bulduk eksi büyüme :drunk:
tüü diye tükürüyon yarabbi şükür diyip gidiyor
Menzile ! ( tarikat değil :)) ) varmaya az kaldı. Açılan başlığın ivme grafiğini kim atacak bakalım. grafik işlerinden anlayan arkadaşlar başlığın açılışından bu güne kadar olan ivmeyi gösteren bir grafik uçururlarsa bakarız.
Bugün saat 11 itibariyle Samanpazarında Doları 7,40 dan alıyorlar 7,50 den satıyorlar. Ama çoğu kuyumcu 7,30 dan alırım diyor. Karşılığında altın alacaklara 7,33 diyor.
Saman pazarı diye belirtmişsin,70 yıllarında devamlı takıldığım yerdi hem finans hem elektronik parça için,hiç unutmam 1 kolye 1 zinciri 1800 tl'ye alıştım hediye olarak,ons sanırım 150 dolardı,zaten 77 yılları aynen 2000 başları gibi altının fiatı teneke fiatıydı,nereden nereye,birden 43 sene önceye döndüm :(
Blomberght her öğlen klasik konut işini işliyor. Bugün çok komedi bir konu bulmuşlar. Yaşlı bakım evleri ........ Ekonomi kanalı doğru düzgün bilgi vermemek için şeytanın aklına gelmeyecek konuları bulup işliyor. Eminim huzurevi ihtiyacı olanlar izlemiyordur.
Süslümanlıkta kabahat gizlidir derler. Orası çok aleniydi. Bend deresi denilince Edirne den Kars'a herkes bir şeyler bilirdi. Şimdi, bu işler 1+1 lere ve bazı otellere kaymış. Zaten internette kim ne arıyorsa birbirini buluyor. Olan devletin vergi gelirine oldu :kahkah:
manukyan artık vergi rekortmeni olamayacakmış.
Bebecanın babasınında mekanıydı manifaturacıydı kendisi,arkadaşlarımın ailesinin uğrak yeriydi,70 yıllarında kısa donlan gezerdi babasının yanında,şimdi coranaya yakalanmış,temennim ustasınada yakalanması,bugün Giresuna geldi,akın kuruluşu Giresunda oluşmuştu,Giresun kurtuluş savaşında öncü ildi,dünyada gönüllü alay olarak ilktir 2 alaylan,adı 42-47 alaydı,47 alayın tamamı şehit olmuştur Afyonda,her yıl zafer bayramında anma töreni yapılır,Atamızın gece vurucu timleriydi,0 2 alayda Osmanağanın yaveriydi dedem,Atamızında koruma komutanlarındandı çankayada...kurtuluş savaşında ve akın kuruluşunda öncü ildi,temennim bu vatana kötülük edenlerinde sonu olur.
https://youtu.be/SG2Dr4mYlEg
Bilen var bilmeyen var, ahali yanlış bir şeye yoracak rektefiye denilen şey budur.:oleyo:
https://i.hizliresim.com/708i4e.jpg
RTÜK zurnanın son deliği, savcıların yayın ekibi hakkında dava açması lâzım!
Adamlar kendi ayağına kurşun sıkarmı ?,nereden propaganda yapacaklarki,onların işi baskıylan zorlan ayakta klan muhalif basın,medya,zaten çok az kaldılar,devamlı cezalarlan,mahkemelerlen uğraşıyorlar,ama devran döndüğü an botlarlan kaçmaya çalışacaklar Avrupaya,Araplara değil,çünkü bu ülkede Arap seviciliği yaparak kanını emmek kolay,dinide malzeme yaparsan işlem kolay onlara göre
Şaka gibi
Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açılama yapan Papa, “Doğu Akdeniz bölgesindeki gerilimi endişeyle takip ediyorum. Bölge halklarının barışını tehdit eden anlaşmazlıkların çözümü için yapıcı diyalog ve uluslararası hukuka saygı çağrısı yapıyorum" ifadelerini kullandı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir ülke ortodoks, diğeri müslüman. Doğu akdenizde bildiğim kadarıyla katolikte yok.
Anlamadım
Papa benim tavsiyeme ihtiyaç duymaz ama, katoliklere diktatörlerden ve fakirleri sömüren emperyalistlerden uzak durmalarını önerebilir.
https://eksisozluk.com/s-kaan-altinok--6652941
Terbiyesizliğin özgüvenle birleşmiş hali
Zifaf Gecesi
Uzun ikna turlarından sonra Ermeni mahallesinin 17 yaşındaki güzeller güzeli ve yoksul aile kizi ZIVART, mahallenin zengin ve yaşlı 75 yaşındaki MIGIRDIC bey ile evlendirilir.
İlk gece mıgırdıc bey ölür. Durumu şüpheli bulan savcılığın açtığı dava sonucunda; mahkemede hakim sorar:
Kızım anlat bakalım nasıl öldü?
Zivart, utangaç ve ermeni şivesiyle anlatır:
Valla hakim bey, malumunuz zifaf gezesi... Migirdic bey üstüme geldi... basladi titremege...
ben zanetim geloor, meger gidoormus !?
Başlık sessiz kaldı.:he:
Güncellemişler 590 lık 710 a, 710 luk 845e güncellenmiş dünle bugün arasında devleten vereceğin vergiye 135.000 ilave etmişler