Sayfa 919/1001 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,345 - 7,352 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Bilen var bilmeyen var, ahali yanlış bir şeye yoracak rektefiye denilen şey budur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

RTÜK zurnanın son deliği, savcıların yayın ekibi hakkında dava açması lâzım!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,506
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Rüzgarlıdaki tüm oteller karhane olmuş
    Düşük bütçelilere göre zamanında bu oteller revaçtaydı ulus pazarına yakınlığıylan...demekki bent deresindekiler buraya taşınmış

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,506
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

RTÜK zurnanın son deliği, savcıların yayın ekibi hakkında dava açması lâzım!
    Adamlar kendi ayağına kurşun sıkarmı ?,nereden propaganda yapacaklarki,onların işi baskıylan zorlan ayakta klan muhalif basın,medya,zaten çok az kaldılar,devamlı cezalarlan,mahkemelerlen uğraşıyorlar,ama devran döndüğü an botlarlan kaçmaya çalışacaklar Avrupaya,Araplara değil,çünkü bu ülkede Arap seviciliği yaparak kanını emmek kolay,dinide malzeme yaparsan işlem kolay onlara göre

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Rüzgarlıdaki tüm oteller karhane olmuş
    Hepiciği long dimi.
    O sektör zaten uzun (long) dan hoşlanır.

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bilen var bilmeyen var, ahali yanlış bir şeye yoracak rektefiye denilen şey budur.
    Genelde 2 ve 3 silindirlileri makbul.

Şaka gibi

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açılama yapan Papa, “Doğu Akdeniz bölgesindeki gerilimi endişeyle takip ediyorum. Bölge halklarının barışını tehdit eden anlaşmazlıkların çözümü için yapıcı diyalog ve uluslararası hukuka saygı çağrısı yapıyorum" ifadelerini kullandı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,506
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Şaka gibi

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açılama yapan Papa, “Doğu Akdeniz bölgesindeki gerilimi endişeyle takip ediyorum. Bölge halklarının barışını tehdit eden anlaşmazlıkların çözümü için yapıcı diyalog ve uluslararası hukuka saygı çağrısı yapıyorum" ifadelerini kullandı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Papanın nesine gerek,bu devletler arası sorun,istermiyiz bunun peşine diyanet işleri başkanımızda bir açıklama yapsın

Sayfa 919/1001 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •