Caho sen yine mi geldin, geçen sene thy yi millete kitledin 18-20 lerden. sana dedim 9 dan alırım diye hatta 7 ye kadar düştü. gelip burda iyi polis oynama, dökerim kirli çamaşırlarını bir daha toplayaman
Printable View
Matematiksel olarak olurlugu var. Sürekli trade ediyorsan. 10 liradan 1 lot short açtın. 12 lira olunca 2 lot açtın ve fiyat 11.50 ye düştü. Son actigin 2 lotu kapattın. Eldeki 1 lot pozisyonun maliyeti 11 oldu. Fiyat tekrar 12 ye çıktı 2 lot daha actin . Fiyat 11.75 e dustu 2 lot kapattin. Eldeki ilk pozisyonun maliyeti 11.50 oldu. ...... Bu böyle gider. Yanı matematiksel olarak olabilirliği var. Bu arada kimseyi savunmuyorum. Kimsenin savunulmayada ihtiyacı yok. Uzatmayacağım de hele!!!! Yazdin diye yazdim.
Zerre kadar bilgi becersi olmayanlar da cugap veriyor ya ..daha bu topiğin bir işlevi kaldı mı!?
Bunnarın da kalan paraları artık neyse almak i$levi )..
Nası fıkra ?..
vadeli pasta varmı?
%90 vobcu değil ...defalarca vurguladım..neyse ..keyfinize bakın bu corona günlerinde :he:
Kurdun olmadıgı yerde çakallar hüküm sürermiş...İyi atmasyonlar hayırlı işler bol güneşler sizlere...
Sen vobcumusun ki elinde bir matriks derinlik bile yoktur Allah bilir... tırışkadan kendinizi avutup milleti yanlış yönlendirip batırmak amacınız sadece...
Biz vobcuyuz yıllardır yaparız, sen necisin o mechul ?
paso milletten pozisyon bilgisi istiyorsun biz açtıkmı 300 500 poz açarız senin gibi 3-5 jeton atmayız...açtıgımız pozisyonumu sana söyleyecez komikmisin nesin... komedyensin belli de...
Tartışmadan bağımsız konuşuyorum.
Paçal yapmak batırır, martingale mutlaka batırır!
Selamlar.
Ahh guneysu ahh medwig okuyor musunuz bu yazıları ...
Senin gibi çakallar anca böyle sırıtır pişmiş kelle gibi ...Saga sola sataştın yetmedi geldin bana sataştın...birde arkadaşlık istegi göndermişsin ne ayaksan bilemiyorum...
Burda güzel bilgi dogru bilgi veren insanları kösteklemek amacınız, insanları yanlış yönlendirmek paçala özendirmek ama yemezler...Birde sataşıp moderatöre aglıyorsun git agla agla ...
Bu forum bu hallere mi gelecekti ya?
miilet paraya vurduda mı diğerlerine sarıyor artık aynı kategorinin adamı değiliz diye
yoksa battılarda benden sonrası tufan diyipte mi sarıyor diğerlerine
Bu mert45 i de tanımam akira yı da. Mert45 boş yapıyor... Kendi başlığı varmış. Ne güzel işte tutan mı var, gitsin orada yazsın bol bol. Kafa ütülemesin burada...
Kuduruk style bunnar, para pul kalanları da kıymetsiz belli.. Yazık diyicem ama öyle bile değil demek ki.. )
Kesin bilgi. ✔
Benim bu vob topiğinde bir pozisyonumu yazdığımı yazan alıntı yapsın bizahmet ..
KENDİ MEKANIMDA YAZIYORUM ..KAR DA ZARAR DA ..
Ama burası genel bir topik ..yalandan yazanlara da ee diyecek halimiz yok .
Vobcu olan abka cons fuzzy guerra ,bozkurt vs vs şahit..
metastock prof.11 windows 10 a kurulabiliyor mu?
yani sorunsuz çalışır mı?
tşkler.
Sen mi karar veriyorsun vobcu kimin oldugun hakketten komedyensin sen...
Tam bir gevşeksin al sana matriksten biraz öncenin derinligi vs si sende at bir görelim sen necisin ? paso iftiracı yalancısınız sadece...
Bozkurt burda kimseye sataşmaz sürekli şort açar ama zararda oldugunu söyler zarardaysa atıp tutup çuvalla para götürüyormuş gibi yazmaz bazı isimler vermişsin bazısını biraz biliyorum görüyorum.Senin gibi mesaj kasarak kendini bişey sanan insanları birşey sanmaları garip.Ben açık net söylüyorum, 1000 poza kadar çıkıyorum yeri geldimi genelde 300-500 açarım.Ama gidip paçal yapmam ardı ardına herkez kendi pozuna teminatına göre oynar adamın 15 bini vardır açar 10 tane poz 3-5 günde sıfırlar geçer parayı.yazık yani milletin parasına mı göz diktiniz naptınız.
https://i.hizliresim.com/2Etcvh.jpg
bu boş muhabbetlerden sıkıldım..millet görmeyecek kadar kör olmuş...!!
hani stop nerde diyoruz zırt pırt...kıçımın viopçusu...
sankı biz bilmiyoruz viop yapmayı ....paçal yapma dan ya da stop yapmadan maliyet yükselip shorttan para nasıl kazanacaksınız diyorum adam bana shortlu böyle yapmıştır diyor...neyse ben neyin nasıl yapılacağını biliyorum ama bu adam nasıl kara geçiyor aldığında paçal yapıyorki kardayım diyor ya da stop oluypr ki kardayım diyor yoksa imkansız bitti gitti..
kon musun nesin pala masaya çağrıyor muhabet edecek senle sonu mutlu son..!!!
bir de bu mesaj sayısına takılan adamlar var attığın mesaj chat ekranı gibi kullanırsan forumu fazla olur öenmli olan gönderide ki bilgiler vs..alayı boş buranın..!!seviye konsa kadar düştüyse burdan bir cacık olmaz..
azıcıl salınca kimin ne olduğunu gördük..!!
akKira yine kırmızı mı bak bakim,
az kawurma yaparız belkim n0Lcah yaa..
Ben ne anlarım bu işlerden yau :)
https://i.hizliresim.com/rjvjsl.jpg
:one::kahkah:
Ne i$ yapıyon sen burda mesela oyunagelmi$$ey ?..
Bi dA annat çok karmaşık olmadan, dinliyoz okuyoz burayı neticesinde yani..
))..