Sayfa 916/996 İlkİlk ... 416816866906914915916917918926966 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,321 - 7,328 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Yıllar oldu aynı geyik. Cons'u, koç'u ve şort sapığı bozkurtu ciddiye almayın. Bakın nasıl portföyleriniz canlanacak...
    Caho sen yine mi geldin, geçen sene thy yi millete kitledin 18-20 lerden. sana dedim 9 dan alırım diye hatta 7 ye kadar düştü. gelip burda iyi polis oynama, dökerim kirli çamaşırlarını bir daha toplayaman
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by akira Yazıyı Oku
    Amaç ne topik açma zorunlulugu kendimizi ispat etme zorunlulugumu var... :D varsa de hele bilelim...Hep böyle komikmiydi bu forum yoksa sonradan mı oldu acaba ben eski deilim eskiler bilir bi deyin eskiler :D

stand up cımıyız biz adam toplayalım mutlu edelim herkezi :D
    SEN Bİ TOPİK AÇ BAKİM 1 KİŞİ BAKACAK Mİ SANA
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    katlamalı gitmeden maşliyet nasıl düecek bir de hele..!!!nasıl kazanca dönüşecek 10 dan 12 ye çıkınca aynı alırsan ort 11 olur 2 katı alırsa anca 12 ye yaklaşır bırakın şuna zemin yaratmayı yalan dolan.!!her insan her tepeyi yakalayamaz..!!
    Matematiksel olarak olurlugu var. Sürekli trade ediyorsan. 10 liradan 1 lot short açtın. 12 lira olunca 2 lot açtın ve fiyat 11.50 ye düştü. Son actigin 2 lotu kapattın. Eldeki 1 lot pozisyonun maliyeti 11 oldu. Fiyat tekrar 12 ye çıktı 2 lot daha actin . Fiyat 11.75 e dustu 2 lot kapattin. Eldeki ilk pozisyonun maliyeti 11.50 oldu. ...... Bu böyle gider. Yanı matematiksel olarak olabilirliği var. Bu arada kimseyi savunmuyorum. Kimsenin savunulmayada ihtiyacı yok. Uzatmayacağım de hele!!!! Yazdin diye yazdim.

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    SEN Bİ TOPİK AÇ BAKİM 1 KİŞİ BAKACAK Mİ SANA
    Seninde bir derdin var ama çaresi bizde deil arkadaş git belanı başka yerde bul bi zahmet :D

5. Zerre kadar bilgi becersi olmayanlar da cugap veriyor ya ..daha bu topiğin bir işlevi kaldı mı!?
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Zerre kadar bilgi becersi olmayanlar da cugap veriyor ya ..daha bu topiğin bir işlevi kaldı mı!?
    Viop topigi deil mubarek kadınlar hamamı gibi aynı...

Bunnarın da kalan paraları artık neyse almak i$levi )..
    Nası fıkra ?..

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bu çok önemli bir paylaşım ..bakalım ne olacak

Real time yazın dedik yapmadılar ..bunu hiç yapamazlar
    Biliyorum
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 916/996 İlkİlk ... 416816866906914915916917918926966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız