ideal de KEP diye bi pencere var KADEMELİ EMİR PENCERESİ
onu açıyorsun (lot sayısını işaretleyip) alış fiyatına tıklıyosun alış yazıyo satış fiyatına tıklıyosun satış yazıyo
gün içinde manyak işlem yaptırıyo :he:
Printable View
bu gün fazla dayak atmış palanene, yanlarım ağrıyo.
başka zaman 1-2 işlem yapayım diye başlıyorum 50-60 işlem oluyor.
bugün başlamadım. yeteri kadar kısa poz var işlem yapsam uzun yapmam lazım işime gelmiyor.
sonra cüzdandan düşürdüğüm paralar akıp akıp gidiyor :he:
https://scontent.fadb2-2.fna.fbcdn.n...-w&oe=64CEA27B
Ekonomi yönetimi süper bono planlamıyor
Ekonomi yönetiminin gündemin süper bono olmadığı öğrenildi. Bloomberg HT'nin görüştüğü yetkililer böyle bir çalışmalarının olmadığını belirtirken yatırım iştahını ve TL'de destekleyici ürünlerin değerlendirilebileceğini kaydetti.
Arkadaşlar burdan şort girsem sonsuza kadar düzeltme olmadan gidermi
Bir longer olarak tüm şartlar alyehimde .. Almanya ve Amerika kırmızı ..en çok sevdiğim renk ..ammma şimdilik maviye bet yaptım ..bakalım ..
8097.00
Viopta parayı tüketmiştim sonra viop yapmadım daha hisseden batık paramın neredeyse yüzde 80 i geri kazandım!!şimdi tekrar kaşınıyorum bulaşmakta işime gelmiyor çünkü tekrar kaybedeceğimide biliyorum buralardan tekrar girebileceğim hissede bulamıyorum yardımcı olacak varmıdır
aman abi kimsenin yardımına gerek yok..
üstüne 50 $ borçlu çıkarsın
kendi bildiğinden şaşma.:drunk:
Haydi al o 105 kontratı :rules:
Herkesin fikrine saygım vardır sonuçta inceleyip kafama uyan bir kaç hisse olur amaç para kazanmak değil vakit geçirmek
bas bas aşşa daha bugünden 125 puan alacağımız var :he:
https://img.imgyukle.com/2023/08/02/rqqXi6.png
https://img.imgyukle.com/2023/08/02/rqqXi6.png
Ya yokmu 3-5 ayrı hisse önerecek arkadaş burda yoksa viopa bulaşacam
Ekim vadeye geçim mi :rules:
8445.25
Doğum günümün olduğu vade :)
Keşke olsaydı
Zengin fakir ay gibi ayrılsaydı.
Tatil köyünde herkes yokuştan aşağı boşa salıyor arabaları. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çok egzantirik bir dönemdeyiz.
bu tip durumlarda ben goztü kapatıp, u50 ye parnak basıyorum.
hangisi denk gelürse. asdasds. :he:
benim güzel bulduğum arabalar.
tofaşk, froud, fosfos.
kamularda
aselsan, thy
nakit matbaaları dübraş ve bim
ayrıca yabancı koçu sever çünküm adama saygıları var.
koç o saygıyı oluşturunca, sevgi de peşinden geliyor.
bence daha gideri var bu meredin.
tl de duracağıma, malum enztrumanı alacağıma, borsa bana daha zempatik geliyor.
Bu siteden benzer şirketler ile karşılaştırıp geri kalmışlar veya ederini bulmamışlar araştırılabilir.
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...deks=01#page-5
Günlük al at yaparken lot sayısını artırmayı da düşünecek ama borsa düşer ise uzun vadede beklemeyi de düşünüyorsak bunların fiyatlarını beğeniyorum. Bazıları yükselen hisse sever bazıları geri kalmışları sever.
ISCTR, SAHOL, TUPRS, EREGL
Alım satım yapılmayacak ise aşağıdaki 2 hisse en azından 1 yıl içinde KRDMD yi yakalar. Normalde imtiyazlı ve lotu az olan daha pahalı olur ama endeksde yer alan daha pahalı.
KRDMA, KRDMB
Çok uzun vade için ufak ve büyüyen hisslerden portföy yapmak gerekiyor ama sohbet odalarında herkes o hisseleri araştırıyor bulan daha yok. Biri GESAN almış sonra kaza geçirmiş 9 ay hastahanede kalmış aldığı hisselere bakamamış, sonra çok artmış ve hastahane masrafı çıkmış.
Bana göre borsaya asla %50 den fazla para ile girilmemeli, yeni fırsatlar her zaman çıkabilir. Borsa riskli piyasa olduğu için kazancı da yüksek yoksa herkes kredi çeker gelir. Artık ederini bulmuş olabilir.
Kişinin maddi durumu, psikolojisi vs bilinmeden tavsiye vs anlamsız.
1 milyon doları olan yaşlı adam hissesi ile 50 bin lirası olan genç hissesi farklı olur.
arisyo,
yapıştır bir venezueynan grafiği,
gözümüz gönlümüz açılsın.
neeeee,
meeee. :he:
emlak,
çan çan demicen mi?
onu aldığında ayıktın herhalde. yoksam büle bişi yapmazdın bence. asdasds. :he:
95 daha dizdi ..ona da OK :rules:
8x gidecek hissemiz var ama kimse söylemiyor.:)
VİOB a asla bulaşma...git ! max. noktadan bıst30 al ama asla vioba bulaşma...
VİOB da zengin olan görmedim ama %99 batan gördüm...AT YARIŞI-KUMARDA kazanma oranı ne ise viobda oran budur.
16 yıldır viobdayım.İNANIN REZİLLİKTEN BAŞKA bir şey değil.Burada yüzlerce kişi tanıdım..çok zeki,uyanık ama sonuç hüsran oldu.HAYATIN KARARIR...Yok hedge vs. onu da geç ,sonuçta sistemin ne olduğunu anlamak zor.
Çok değil, yakın zamanda ben de bu işi tamamen bırakacağım...
2 tane keklik ,cuma long yap ptesi gap var ,diyecekler ama sıkıysa bir cuma full girsinler...veya yeni gelen 2-3 ayda doğru poz. olur...bu iş kolay der...:)
8099.75 kapattı ..ısrarla yazdığımının bir kademe altı ..dün arz etmiştim :)
SÜPER BONO işini geçen sene TEMMUZDA(bıst100 ;2.300-400 iken) yine BATIREL ve adamları ve hatta NURİ DE dile getirdi...
Tabiki, mal almaktan korktuk
https://www.hisse.net/topluluk/showt...52#post6022752
Tüm dostlarıma huzurlu geceler :)
https://www.youtube.com/watch?v=BrR9bxhqY4w
Enflasyona endeksli tahvil çıkacak ise bile en az 3 ay çıkmaz, mazot zammı dalga dalga gıda, ulaşım, ev vs fiyatlarına yansıyacak, enflasyon tepede iken bu tip şeyleri çıkarırlar.
Vatandaş sabırsız ariston abi bizim millet ortalama olarak en fazla üç gün tutuyormuş istatistiki verilere göre 1gün ila 15 günmüş, kar gördünmü dayanamıyor satıyor ve daha yukardan almak zorunda kalıyorlar, bazan sohbet odalarında 10 yıldır taşıdım diyen çıkıyor ama bu mümkün mü bilemedim bazıları da yarısıyla trade ediyorum ana mal hep duruyor demiş. Bana pek olası gelmedi bu durum.
Mesela 10 yıl önce 2 taleden 100bin lot thy alıp halen bekleyen olduysa zaten pala olmuş olması lazım :)
Yabancı takası %27 lerden %30 geldi gerçek yabancı ise bir yerden kulağına üflenir süper bono muhabbeti ilk onlar hamle yapar
Bozkurt 2 jeton oldumu
Portföyü en az 2 ye ayırmak lazım belki 3 ya da 4 olabilir. A, B, C, D planların olmalı.
500 bin liran var ise günlük 50 bin lira ile de al sat yapılıp adranalin salgılanabilir. Kalan para çok daha güvenli hisselerde ve diğer yatırım araçlarında olur.
Buffet bir gün o şirketin başına bir geri zekalının gelebileceğini ya da borsanın kapanacağını hesap ederek hisse seçermiş.
Öte yandan piyasadan kopmamak ve piyasa dinamiklerini anlamak için az para ile AL SAT yapılabilir. Tabi B planına güvenerek A planında aptallık yapmamak kaydı ile.
@HBFINANS_
·
50d
"Sigaraya, bugünden itibaren geçerli olmak üzere zam geldi.
Philip Morris grubu 10 lira zamlandı.
Zamla birlikte 45 liradan satılan sigara 55 liraya çıktı."
Bunu bende dile getirdim bugün.Süper bono demek faiz demek.Süper de dendiğine göre faizide süper olmalı.Faiz ise RTE ın hiç ama hiç istemediği bir şey.Hele öyle haşa enflasyon oranında falan.İmkansız kere imkansız yani.Çıksa da adı süper olur ama faiz yüzde 20 25 i aşmaz.Geçen sene de dediğiniz gibi aynısı oldu idi sonrasında uyduruk bişi çıktı idi adını bile hatırlamıyorum gelire dayalı bilmem ne gibisinden bişi idi.
Herkese tşk ederim önerilerinizden dolayı!akba kardeş viopta kimsenin kazanamayacağını ben burda sermayeyi tüketmeden bile çok yazmıştım ama buna kendim bile uymak istemedim şimdi akıllandığım halde yinede zor tutuyorum kendimi bulaşmamak için 😁az kontratlada oynamak heyecan vermediği için dalıyoruz keklik gibi sonuç hüsran !!