Sayfa 919/1005 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,345 - 7,352 arası.

Konu: Viop LII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    Viopta parayı tüketmiştim sonra viop yapmadım daha hisseden batık paramın neredeyse yüzde 80 i geri kazandım!!şimdi tekrar kaşınıyorum bulaşmakta işime gelmiyor çünkü tekrar kaybedeceğimide biliyorum buralardan tekrar girebileceğim hissede bulamıyorum yardımcı olacak varmıdır
    8x gidecek hissemiz var ama kimse söylemiyor.

VİOB a asla bulaşma...git ! max. noktadan bıst30 al ama asla vioba bulaşma...

VİOB da zengin olan görmedim ama %99 batan gördüm...AT YARIŞI-KUMARDA kazanma oranı ne ise viobda oran budur.

16 yıldır viobdayım.İNANIN REZİLLİKTEN BAŞKA bir şey değil.Burada yüzlerce kişi tanıdım..çok zeki,uyanık ama sonuç hüsran oldu.HAYATIN KARARIR...Yok hedge vs. onu da geç ,sonuçta sistemin ne olduğunu anlamak zor.

Çok değil, yakın zamanda ben de bu işi tamamen bırakacağım...

2 tane keklik ,cuma long yap ptesi gap var ,diyecekler ama sıkıysa bir cuma full girsinler...veya yeni gelen 2-3 ayda doğru poz. olur...bu iş kolay der...

2. 8099.75 kapattı ..ısrarla yazdığımının bir kademe altı ..dün arz etmiştim
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    arisyo,
    yapıştır bir venezueynan grafiği,
    gözümüz gönlümüz açılsın.
    neeeee,
    meeee.
    Bir hisseden az bir şey alıp bir hafta beklenmeli. Geceleri rahatsız oluyorsan ondan kurtulunmalı.
    O arada illa bir iblis gelip o hissedeki problemleri söyler, her birine bir cevabın olmalı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Ekonomi yönetimi süper bono planlamıyor
    Ekonomi yönetiminin gündemin süper bono olmadığı öğrenildi. Bloomberg HT'nin görüştüğü yetkililer böyle bir çalışmalarının olmadığını belirtirken yatırım iştahını ve TL'de destekleyici ürünlerin değerlendirilebileceğini kaydetti.
    Bence oynaklığı yaratan haberlerden 2 gündür , hükümet çıkartırsa borsada sert satış olur bana göre
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    SÜPER BONO işini geçen sene TEMMUZDA(bıst100 ;2.300-400 iken) yine BATIREL ve adamları ve hatta NURİ DE dile getirdi...

Tabiki, mal almaktan korktuk

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    8099.75 kapattı ..ısrarla yazdığımının bir kademe altı ..dün arz etmiştim
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...52#post6022752

Tüm dostlarıma huzurlu geceler

https://www.youtube.com/watch?v=BrR9bxhqY4w
    Hayat hoş gerisi boş

7. Enflasyona endeksli tahvil çıkacak ise bile en az 3 ay çıkmaz, mazot zammı dalga dalga gıda, ulaşım, ev vs fiyatlarına yansıyacak, enflasyon tepede iken bu tip şeyleri çıkarırlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bir hisseden az bir şey alıp bir hafta beklenmeli. Geceleri rahatsız oluyorsan ondan kurtulunmalı.
    O arada illa bir iblis gelip o hissedeki problemleri söyler, her birine bir cevabın olmalı.
    Vatandaş sabırsız ariston abi bizim millet ortalama olarak en fazla üç gün tutuyormuş istatistiki verilere göre 1gün ila 15 günmüş, kar gördünmü dayanamıyor satıyor ve daha yukardan almak zorunda kalıyorlar, bazan sohbet odalarında 10 yıldır taşıdım diyen çıkıyor ama bu mümkün mü bilemedim bazıları da yarısıyla trade ediyorum ana mal hep duruyor demiş. Bana pek olası gelmedi bu durum.
    Mesela 10 yıl önce 2 taleden 100bin lot thy alıp halen bekleyen olduysa zaten pala olmuş olması lazım
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 919/1005 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •