Originally Posted by
rosense
Ben olsam kesin giderdim çünkü doðadaki bitkilerin çok faydalý olduðuna ben çok eminim ve çokta merakým var .
Sabah bende karahindiba toplarken bir abiye rastladým ne için topluyorsun dedi ben baskýnla cevapladým sen daha iyi biliyorsun dedim o arkadaþýn doðradaki bitkilerin suyunu yaðýný çýkartýp amerikaya dahi ihraç ettiðinden bahsetti 40 kiþi çalýþýyor yanýmda tesisi kurdum diye biraz konuþtuk.
sizin bahsettiðiniz melissa bitki çayý süperdir faydalýdýr
internette abinin sayfasý twitteri her neyi varsa öðrenmek isterim konuþuruz kendisiyle
ökse otunun 1500 metre yükseklikteki çam aðaçlarýnda olaný çok daha faydalý olduðunu duymuþtum.
deðil diyetsiyen , dahiliye uzmaný bile yetmez... endokrinoloji ve fitoterapi doktoruna danýþmadan doðadan çer çöp ot toplarsan, karaciðerini böbreklerini hediye paketi þeklinde kucaðýna býrakýverirler... fermente edilmemiþ bitkiler tehlikelidir... sabahleyin esnedin kalktýn aç karnýna siyah çayý demledin içtin... gün çinde de 20 bardak içtin miden bulanýr demirin eksilir falan... bunu yeþil çayla yaparsan ne olur ? yukardýda yazdýklarýmdan olur...
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer Ýmleri