Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster La dedim demi bu dolarin kafasina vuracaklar diye 6.90 a gidiyor yeşil onemli degil , endeks in buralarda tutunması lazım ,
mal kaptirmayin sadece dikkatlice trade edin
Alıntı: Originally Posted by onur1064 mal kaptirmayin sadece dikkatlice trade edin Onurum az dur Urkutme beni
Alıntı: Originally Posted by regal1 ,99 aldığım TSKB yi istediler 1,04 ten verdim. onlarında işi görülsün. ölümlü dünya mezaramı götüreceğiz. olsun işleri görülsün karı gördü mü kaçırmayacaksınız :)
Alıntı: Originally Posted by Webster İyimi ettik kotumu bilmiyorum ama dakikada artidan eksiye gecen bisti ilk defa goruyorum Hem de somut sebep yokken sığ piyasada normal üstat...
Alıntı: Originally Posted by trust06 karı gördü mü kaçırmayacaksınız :) 0,99 a yine alış yazdım. eğer gelmezse 1,01 de alış yazdım ona versinler alırsam yine ihtiyacı olan birine yardımcı oluruz. sevaptır böyle şeyler
Alıntı: Originally Posted by trust06 sığ piyasada normal üstat... Hacim 15 m Bu saate gore bence iyi
Onurum sen gencsin bilmeyebilirsin Eskiden bir film vardi Parcala behcet diye Suan o oluyor