Originally Posted by Webster La dedim demi bu dolarin kafasina vuracaklar diye 6.90 a gidiyor yeşil onemli degil , endeks in buralarda tutunması lazım ,
mal kaptirmayin sadece dikkatlice trade edin
Originally Posted by onur1064 mal kaptirmayin sadece dikkatlice trade edin Onurum az dur Urkutme beni
Originally Posted by regal1 ,99 aldığım TSKB yi istediler 1,04 ten verdim. onlarında işi görülsün. ölümlü dünya mezaramı götüreceğiz. olsun işleri görülsün karı gördü mü kaçırmayacaksınız
Originally Posted by Webster İyimi ettik kotumu bilmiyorum ama dakikada artidan eksiye gecen bisti ilk defa goruyorum Hem de somut sebep yokken sığ piyasada normal üstat...
Originally Posted by trust06 karı gördü mü kaçırmayacaksınız 0,99 a yine alış yazdım. eğer gelmezse 1,01 de alış yazdım ona versinler alırsam yine ihtiyacı olan birine yardımcı oluruz. sevaptır böyle şeyler
Originally Posted by trust06 sığ piyasada normal üstat... Hacim 15 m Bu saate gore bence iyi
Onurum sen gencsin bilmeyebilirsin Eskiden bir film vardi Parcala behcet diye Suan o oluyor
Forum Rules
Yer İmleri