TL den dövize geçilmesi enflasyonu coşturur. O da faizleri... Sakince izlemek mantıklı....
Printable View
SON DAKİKA… Erdoğan Prens Selman’la görüştü!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, telefonda görüştü.
Çok umutlandım Bir hediyede prensten gelirmi dersiniz reise.itibar önemlidir.
enpara, arı hesabın kampanyasız faizinden daha mantıklı şu ara
https://resmim.net/f/yXkcUQ.jpg
Kasım başı vade dönüşüm var, içimden bir ses 26,5 gibi bir orandan çak 1 sene sıfır stopaj , 71 bin temizi al bak keyfine diyor.içimdeki ses doğrumu söylüyor yoksa beni kandırmayamı çalışıyor ne dersiniz 😃
Geçici oluşturulan iyimser hava sizi yanıltmasın. 2019 krizlerle dolu bir yıl olacak. O zaman ne doların ne faizin nereye gideceğini kestiremiyorum. Gelecekle ilgili beklentinize göre hareket etmeli. İyi geçer diyorsanız en mantıklısı şu anki düşünceniz.
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
1 yıl deyince bana bişeyler oluyor.nefesim düğümlenir.ya acil para lazım olursa diye.
tabi tercih meselesi ama bana göre 1 yıl bağlamak Güven-Özveri-Tercübe ister:oleyo:
Yarın merkez bankası toplantası var sizce faiz artırımı olurmu ?
Ne yönde bi karar bekliyorsunuz degerli yorumlarınız için şimdiden Teşekkürler.
dostlar.. kötü haber malesef..
bir süredir kıymetli yazılarına hasret kaldığımız, forumun emektarı..
sn rxpu hiç beklenmedik bir şekilde babasını kaybetmiş. sessizliği bundan imiş.
nur içinde yatsın. kendisi ve ailesine sabırlar diliyorum.
200 bp indirim bekliyorum
muneccim bo.ku yedim dermisim asadasd :)
saka bi yana..once ki faiz artislarinda bankalar hep piyasa faizinin uzerinde veriyordu.Su an piyasa faizinin altinda vermeye basladilar.Ve bu aradaki boslugu da 200-300 civari bir indirimle kapayacaklarini dusunuyorum.Ha ama bu oran 10-150 civari da olabilir piyasa tepkisini olcmek icin.Ama kesinlikle bir faiz indirimi olacagini dusunuyorum.
Ve diger dusuncem ise devlet kesinlikle dolari goz ardi edip faizleri indirmek zorunda.
Fiyat artisini herkes zincirleme artirarak ve ardindan maaslari artirarak destekleyebilirsiniz ki , bu ulke belki 30 yil boyle bir donem yasadi.
Ama yuksek faiz hele ki emlak ve otomotiv uzerine kurulmus bir ekonomiyi tamamen bitirmek demektir..
Ve hatta daha da ileriye gidiyorum su an ki piyasa kosullari = tum muteahhitlerin iflasi , tum insaat projelerinin ( kentsel donusum vs de dahil ) durmasi demek.Bunun ucu da bankalara dokunur ve cok daha buyuk kriz yaratir..
Tabi bunlar benim dusuncem.
Amerika borsaları tepetakla. Allah sonumuzu hayretsin.
Sembolik 25 baz puan indirim bekliyorum bu kadar da basit piyasa okuyabilene
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dow jones bu seviyelerdeyken biz 120.000 lerdeydik suan 92.600 deyiz
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.