Sayfa 923/1030 İlkİlk ... 4238238739139219229239249259339731023 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 7,377 - 7,384 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Kasım başı vade dönüşüm var, içimden bir ses 26,5 gibi bir orandan çak 1 sene sıfır stopaj , 71 bin temizi al bak keyfine diyor.içimdeki ses doğrumu söylüyor yoksa beni kandırmayamı çalışıyor ne dersiniz 😃

2.  Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Kasım başı vade dönüşüm var, içimden bir ses 26,5 gibi bir orandan çak 1 sene sıfır stopaj , 71 bin temizi al bak keyfine diyor.içimdeki ses doğrumu söylüyor yoksa beni kandırmayamı çalışıyor ne dersiniz [emoji2]
    Geçici oluşturulan iyimser hava sizi yanıltmasın. 2019 krizlerle dolu bir yıl olacak. O zaman ne doların ne faizin nereye gideceğini kestiremiyorum. Gelecekle ilgili beklentinize göre hareket etmeli. İyi geçer diyorsanız en mantıklısı şu anki düşünceniz.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    bangkok/köln/antalya
    Gönderi
    234
    1 yıl deyince bana bişeyler oluyor.nefesim düğümlenir.ya acil para lazım olursa diye.
    tabi tercih meselesi ama bana göre 1 yıl bağlamak Güven-Özveri-Tercübe ister
    I LOVETHAILAND

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    E devletten 15 günde bir rutin olarak adınıza şirket açılmış mı hat açılmış mı vergi borcu var mı gibi konuları sorgulatmanızı öneririm bu şekilde olası bir dolandırıcılıkta erken önlem alma imkanınız olur aynı zamanda psikolojik olarak da kendinizi rahat hissedersiniz !
    Banka mt leri her türlü gizli bilgimizi biliyor kötü niyetli olursa çok fazla bir şey yapamayız ancak mt bunu yaptığında kendi hayatını kariyerini çöpe atmayı da göze almalı !
    Diğer konular tamam da, adımıza şirket kurulup kurulmadığını e devletten göremiyoruz sanırım ya da ben bulamadım. Hangi menüden bakılıyor?

Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Kasım başı vade dönüşüm var, içimden bir ses 26,5 gibi bir orandan çak 1 sene sıfır stopaj , 71 bin temizi al bak keyfine diyor.içimdeki ses doğrumu söylüyor yoksa beni kandırmayamı çalışıyor ne dersiniz ��
    Aylik odemeli yıllıksa 0 stopaj guzel aylik faizide ayri hesabta değerlendirilir veya gunluk dolar vs icin.

Yarın merkez bankası toplantası var sizce faiz artırımı olurmu ?
    Ne yönde bi karar bekliyorsunuz degerli yorumlarınız için şimdiden Teşekkürler.
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikrimdir saygılar.

Alıntı Originally Posted by TonyStark Yazıyı Oku
    Yarın merkez bankası toplantası var sizce faiz artırımı olurmu ?
    Ne yönde bi karar bekliyorsunuz degerli yorumlarınız için şimdiden Teşekkürler.
    +/- hiç birşey yapmaz bence

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    10 sene once de 75K idi.
    Premier olmak ucuzlamis bizde.
    Kanada 100K CAD diyor yani 450K TL.
    Burada premier olan 30 ulkenin hepsinde premier oluyor ama.
    Syg,
    Premier avantajlarından biri kuzey amerika uçak biletlerinde yüzde 40 indirim diye biliyorum.
    Maç başladı bu arada bir bjk li olarak bol sanslar dilerim galatasaraya [emoji109]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 923/1030 İlkİlk ... 4238238739139219229239249259339731023 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •