erkek bu tarz bosanma durumlarinda kurtulmak icin maddi manevi fazla verici olur ama sonra acisi cikar rasyonel olmakta fayda var avukatla gorusmek ve sakin kalmak her zaman iyidir hatta 5 ayri avukatla gorusmek boyle durumlarda faydali olur
Printable View
erkek bu tarz bosanma durumlarinda kurtulmak icin maddi manevi fazla verici olur ama sonra acisi cikar rasyonel olmakta fayda var avukatla gorusmek ve sakin kalmak her zaman iyidir hatta 5 ayri avukatla gorusmek boyle durumlarda faydali olur
VW ulkemize yatirim yspsin mötumle gulerim manyakmi yatirim yapsin diyen ihtiysr bir gaya vardi,motuyle gulmesini bekliyoz:)))
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/c...piyor-41320777
y.t.degildir..
Tadı kaçmaya başladı normale dönelim..
Dün geceki oylamada İngiliz avam kamarasında conservative'lerden 21 vekil parti isteği dışında oy kullandı ve bizzat kendi teklifleri red edildi.
Ben bu tür şerefi şaibeli vekilleri Türkiye'ye özgü sanırdım.
Hayret ettim.
Artık hükümet No deal exit şansını kaybetti.
Hukumetin yerinde olsam Sahenkler araciligi ile VW firmasina haber yollardim. Devlet olarak size Her hangi bir arazi tesvigide vermiyecegiz..... Eger yinede TR de fabrika kurmaktan vazgecerseniz size bundan sonra TR de araba sattirmayiz desinler....Ayrica Sahenklerin kulaginida biraz ceksin...,Kizim sana soyluyorum, gelinim sen dinle..,,
Boyle bir durum soz konusu olursa sizce sonuc ne olabilir ??
Ya abartin bey
Dogus tan gayri
Vw olarak dusun vosvogen ag
Dunyadada 350 tane ulke var
İclerinde yeni yatirima
Tek bir tane
Hibe arazi
Vermeyecek olan
Cikar mi?
Sence
Diyelim cikti
Vosvogen
Gidip cebinden para verip cikarip o arsaya
Oraya fabrika kurucak kadan degisik mi?
Yoksa hibe arsayi mi tercih etmeli?
82 milyonluk otya duzey gelire sahip bir ulkede en cok satilan araba VW....TR, VW araba satisinda dunyada ilk 10 da ...
Ayrica bir cok baska kriterlere gorede TR sadece Bulgaristan ve Cekya ya gore degil butun alternatif ulkelere gore VW icin yatirim acisindan daha avantajli gorunuyor..
Bu sartlara haiz dunyada kac tane ulke var acaba i ?..
VW, belkide hukumetten bazi onemli tesvikleri koparmak icin isi agirdan aliyor.
...Hukumet VW'ina degindigim tarzda tehdit dolu bir uyari gonderirseydi firma TR de yatirim kararini coktan vermis olurdu diye dusunuyorum.
Bi animi annatayim siz genc arkadaslarin kulagina kupe olsun madem sene 1963 nivyorkta birlesmis milletler binasindayiz manhattan da
Gaztelerdeki guncel konulari inceliyoz
O donem belediye baskani major italyan asilli
Kentteki genelev umumhaneleri kapatacak muthis bi muhalefet var ama
O da ne italya dan ziyarete Papa gelir hos gelir
Ucaktan iner topragi oper alnini kor secde eder yani sonra bunu basin odasini alinca
Papa nin ilk sorusu
Ve sabah gazte mansetleri?
"Nivyork ta kerane var mi?" papa efendinin heyecanla sordugu ilk sual
Surmanset
O markayi ben tercih etmedigimden
Bu konuda hak veriyorum tabiki
Ama eninde sonunda taviz verecen yoksa slovakyaya filan gidiyolar
En son Kia oyle yaptiydi
Senin benim elimizde var 5 benzemez
Nesine mucadele
Bi an evvel isi kacirmamaya bakalimda
Bence boyle vallaha
Bugün çok kısa bir süre için bakabildim foruma. Ciddi troll yapmıştı başlık. Neyse mod temizlemiş, güzel olmuş.
Poza 30-40-30 ile devam ediyorum. Tek cent döviz, mg altın ve gümüş satmadan. TL yi dün sıfırlamıştım. Özellikle Gümüş, kısmen de altın portföyü ihya etti, dövizin kaybının 5 katı kar getirerek.
Bol kazançlar.
G.Ahmet e söylediğimin aynısını sanada söyleyeyim;hiç sevmediğim konu gerek gerçek hayatta gerekse sanal alemde,ortamda olmayan kişinin arkasından atıp tutulmasıdır,Reha Bey,senin gibi çok değerli birine,iyi dileklerini sunduğu için tatile gönderildi,dönüşünde yaz bunu oda sana cevabını versin..:thumbdown:
Erdoğan: "Faize alerjim var, yüksek faize karşıyım. Şu anda yeniden faizde düşüş başladı, enflasyon da düştü. Politika faizi daha da düşecek.
Erdoğan: "Bizler, şu anda finans yönetiminde çok daha başarılı bir ülke konumundayız. Bu başarı bizi ekonomide çok daha güçlü hale getirmektedir."
Dolar sat verdi yine iki hafta önce Pazartesi al vermişti bu sefer trend çok kısa sürdü
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Erdoğan: Birilerinin elinde nükleer başlıklı füze var ama benim elimde olmasın, bunu kabul etmiyorum
Gram Altinda daha cok ons uzerinde dusus beklerken TL uzerinde dusus gerceklesiyor....Ama onsta da bir duzelme olasiligi cok yuksek.......Bakalim ne olacak....
Yatirim Tavsiyesi Degildir..
Aslinda cok akillica ha ama ben tabi melmeket menfaatine olmuyan hicbi is yapmam yani tahminimdeki sebebi yazmam...
Gram da 255 e kadar düzeltme bekliyorum, buna görede artık dolar ve ons hangisi kaça kadar düşüp bu gram fiyatını yakalayacak izleyip göreceğiz.
Yazdıklarım ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR, sadece kendi düşüncemdir, ciddiye almayın. [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dolar 585 i geçemedi.4.9.2019 çarşamba. saat: 20.40 cüneyt paksoy TV NET te 545 e kadar geriye say marş diyor. sözünün kıymeti olurmu?
Dow da aşağı A dalgasının başlamış olma olasılığı bana göre çok yüksek. 5 dalgadan oluşan bir düzeltme beklentim var. Şu anda 2. dalga bitmiş ya da bitmek üzere, 3 başlamak üzere diye düşünüyorum.
İnanılmaz kısa sürdü..
20ağustos günü 5,64spottayken 5,66üzeri dolar long aldık.
5,82den ağustos ay kapanışı yapılmıştı.(16kuruş kar)
Son gün Eylül vade 5,89da pozu taşıdım.şuan 5,73eylül vade...(16kuruş zarar).
3-5ay ve üzeri spot dolar taşıyanlar napıyor merak ediyorum...
Yarında böyle giderse kol keserim... belki short bile deneyebilirim..
Yatırım tavsiyesi değildir
Vekil heryerde vekil...
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erdoğan: Benim elimde neden nükleer başlıklı füze olmasın.
Bir ayağım dolarda bir ayağım borsada kademeli işlem yapıyorum. Dediğiniz gibi doların yükselişi sırasında 3 kademe satış yaptım, düşüş başlayınca bir 1.5 kademeyi yerine koydum. Dolardan çıkarken borsaya geçmiştim, şimdi borsada biraz satış yaptım, doların daha da düşmesine hazırlık yapıyorum. Doları satıp aldığım hisseyi sattım zaten, onda da karım var.
Benim öngörüm piyaslardaki bu tahterevalli durumunun uzun süreceği yönünde. Ne kadar uzun derseniz o da hükümetin ömrü diye cevaplayacağım bir soru olur.
Bu arada petrol de bizim dolar kuruna benzeyen bir sarkaç hareketi yapmaya başladı. Buradaki öngörüm petrolün hiç bir şekilde kalıcı olarak 50'lerin altına sarkmayacağı yönünde. Yukarısı ise allah ne verdiyse. Bu durumda brent 60'ın altına gelince kademeli alıma başlıyorum, 60'ın biraz üzerinde satmak üzere. İlk seferinde 58.20 dolardan 10 varil aldım, 61 küsurdan sattım, 30 dolar kar yazdım. Dün daha uzun vadeli bir kontratı 56.06'dan aldım, şu an 59. küsurda, yine 30 dolar civarında karım var. Yarın satarım herhalde. Bu işlemlerimi ısınma turu olarak görüyorum.
Aslında bu seviyelerden ufak ufak alıyorum, beklentim daha çok düşmesi bu durumda daha fazla yüklenmeyi düşünüyorum. Bakalım Türkiye piyasalarında kazandıran stratejim uluslararası piyasalarda da çalışacak mı?
Not: Şu kadar kar ettim, bu kadar kar ettim demek hoş değil biliyorum. Rakamlar ufak olduğundan yazmakta bir sakınca olmadığını düşünüyorum yalnızca. Yani (inşallah) 30 bin dolar kazandığımda gelip burada havai fişek patlatmayacağım, içiniz rahat olsun. :)