Arama sonucu : 7989 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: "Faize alerjim var, yüksek faize karşıyım. Şu anda yeniden faizde düşüş başladı, enflasyon da düştü. Politika faizi daha da düşecek.

Erdoğan: "Bizler, şu anda finans yönetiminde çok daha başarılı bir ülke konumundayız. Bu başarı bizi ekonomide çok daha güçlü hale getirmektedir."
    Anlamı,
    satılması gereken çok yandaş inşaatı-evi var. Alın yoksa müteahhitlerimiz batacak, kurtarmak için hazinede para da yok
    olabilir mi acaba.
    diye düşündüm ama galiba yanlış düşünüyorum, ekonomimiz süper, şahlanıyoruz. Yine tersten %1.5 büyümüşüz.

2.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Anlamı,
    satılması gereken çok yandaş inşaatı-evi var. Alın yoksa müteahhitlerimiz batacak, kurtarmak için hazinede para da yok
    olabilir mi acaba.
    diye düşündüm ama galiba yanlış düşünüyorum, ekonomimiz süper, şahlanıyoruz. Yine tersten %1.5 büyümüşüz.
    Başganlık geldi şahlandık , inemedik şahlanık halde bekliyoruz bakalım...

Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •