yanlız yarın DOCO günü :kahkah:
Printable View
Perşembe günü vaka patlar ama bunu yine altın oranla kapatırlar
Adamlar da olay şu
Dizin bütün adayları
Reşit oğlum Kaç kişi var
Abey 30-40 bin anca var sığmıyor odamız bu kadar alıyor
tamam neyse fena sayı değil
Başlayın teste
Bıt Bıt Bıt bıt
Abi saat 13:00 oldu devam mı
Kaç oldu 4 bin bir civarı
Neeeeeee
Olummmm dur bırakın hemen
Abey ne oldu
Yeter la reis bizi kurşuna dizer
Ama bekleyenler
Sektir et yarın devam edersin
Ölümlerde aynen bu şekildedir
Bu iş bizde çıktığında Dünya Bankası'ndan yardım alabilmek için bizde de virüslü adam var demek için açıklandı dendi, sonra iş büyüdü.
Zararına satmak .
1) Tırnak kesmek
2)Parmak
3) El
4) Kol
5)Gövde
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
memurlar.net den biri soru sordu. Internet sitesi kurumsallaşıp haber firması olmuş muhtemelen.
donanımhaber, eksisozluk vs de aynı şekilde gider.
Eski borsayı özlüyorum. Dolar faiz borsa arasinda korelasyon olurdu. Bilanço fiyatlaması olurdu. Destek direnç vardı Bu işi bırakmam lazım yeni sisteme ayak uyduramadim.
Yarın pegasusun tavanı thy nin %7yukselisi icin bahane olmus. Dombiliyi arjantinden hangi havayolu getirecek diye. Pegasus diyorki abi ben 1 aydir ucmuyorum dombilinin paralar bana lazim. Thy diyorki böyle büyük vatan evladını biz getirmeliyiz ayrıca varlık fonuna aktaracağız dombilinin paralarını. Kısaca yarınki havayolu ralliside dombiliden olsun.
Valla bende öyle...2012-2013-2014 yıllarında şirket bilançoları geldi mi 1 gün boyunca excelime işlerdim. Sonra onları değerlendirirdik topikte..Alırdık ve ederini bilirdik..
Burası borsa mı allah aşkına? Soytarı yuvası..Garan 8,65'den 8,49 oluyor endeks eksi oradan bir başlıyor alıma 2500 puan..oluyor 8,69..Kapanışa bakıyorsun leş..8,58..
Alıcı bulamadıkları 10 tavan yapar..Mal verdikleri Petkim, Tkfen, Akbank endeksin 20 bin puan gerisinde..Borsa mı borsa.
Sağlık bakanımız Sayın Koca ;
SON DAKİAKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
VAKA ARTIŞI DÜŞÜŞE GEÇTİ
Koca, ''Vakaların sayısı tüm dünyada artıyor. Yöntemlerde benzerlik olsa da, her ülke kendi mücadelesi kendi şartları durumuna göre veriyor. Türkiye’de ise tespit edilen her olay, sizin gözünüzün önündedir. Kötü olaylar ise kısmen gözünüzün önündedir. ABD’de 11, İspanya’da 9, Çin’de 7. haftada en çok görülen vaka sayısına ulaşıldı. Türkiye’de ise en çok vaka sayısına ulaşılması 4. haftada gerçekleşti. Türkiye’de vaka artışı düşüşe geçti. Virüsün yayılma gücüne karşı, şu anki şartlarda yayılma hızını kontrol altına almaya başlamış bulunmaktayız'' ifadelerini kullandı.
Oh ve biraz iyi haber duymayı özledik yawww , içimiz karardı her gün vaka sayısı artışı vesaire .........Umarım şu karantina işleri bir an önce biter.herkes işine gücüne döner.
Hatuna dedim yarin margin call yiyecegim. O ne dedi. Acikladim anlamadi, kaldirac dedim az anladi sonra detayli aciklayinca isiklar yandi
Peki ne yapacaksin dedi
Dedim sen soyle ne yapayim. 2 secenek var
1. Teminat tamamlama
2. Poz kapatma
Herhalde dedi surekli yukselmez. Bir de havayollari kotu dunyada pgsus gibi lanet olasi bir sirket niye boyle yukselmis. Dedim kimse bilmiyor
1. Teminat tamamlamak problem degil. Hatta gider pozlarimi 2 katina cikarir maliyet bile ortalarim ama bu istedim bir sey degil.
2. Diyorum hic ellesme. Hesap sifirlansin. Sende kurtul oh ne guzel [emoji3]
Bir tercih yapmam lazim. Yarinda tavan olursa 8. Tavan olacak.
Bir bakın bakalım
https://i.hizliresim.com/iwvrxE.jpg
Sayılar arttıkça bir yere yakınsama yapması normal. Bu mühendislikte çok kullanılır. Özellikle formülize etmek zor ise.
Alenichev abi
Müjdemi isterim benim ters flama arkadaşım bugün Pegasus almış
İki vakte kadar yine gösterir ters flama olduğunu 😊😊😊
Bu zamana kadar hiç yanılmadı
Tv dekiler cok sey soyleyip aslinda cok az sey soyluyorlar. Bir de yandas olmak gerek az biraz.
hiç bir duyumum yok, biz anadoludayız istanbulda değil, eğer biz duyduysak zaten iş bitmiştir.
benimde ağzım arbitraj için sulanıyor ama çok büyük sermaye lazım.
26-30 liralardayken 68 olmaz/geçemez opsiyonu satmıştım 1 adetcik. yarın tavan çekerse o bile zarara geçecek.
Benim tahminim PGSUS eski zirveyi geçer ve yani alıcılar çeker. İşte o zaman gerçek iddialaşma başlar.
Ben ne short ne long bulaşmam, ama bulaşırsam benim işlemin tersi yönünde hareket etmesi muhtemel.
Vaka arttıkça en sağdaki rakamın hassaslığı azalır. Zaten tablonun 5 Nisan dan başlamasının nedeni de o. Önceki günleri verseler o rakamlar farklı. Sondaki 1 rakamının değişmesi için günlük ölüm sayısının 85-145 aralığının dışına çıkması lazım. Çok hassas bir rakam değil yani.
Investinge bir bakem yorumlara dedim. O kadar cok yorum var ki inanamazsin. Herhalde butun Ky bu tahtaya dolustu.
Bir yerden donecek ama nereden. Amacin shortcu batirmak oldugunu dusunmuyorum artik. Dipten neredeyse yuzde 200 yukselmis hissede hala short avindaysan bu nazilik olur.
Su anda spot ile ciddi bir marj var. Shortlamak zaten riskli is ve cogunlukla vadeli son 1 2 saatte tavan oluyor. O da muhtemelen spot tavana gidip alamayanlar arbitraj firsati gorup vadelide longluyorlar.
......
Ben bugun doner diyordum ama olmadi. Yarina kismet artik
Petrole çakmışlar, hayırdır ki.
Genel olarak açılan kontrat sayısının kaç katı kadar serbest teminat bulundurulması psikolojik açıdan rahat ettirici bi unsur olabilir fikri olan var mı? Kimisi x kontrata 3x derken kimisi için 10x oluyor bu çarpan
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar boşverin parayı borsayı atışmayı gerek yok
Sağlıktan haber verin yoksa ailede korona şükredin
iş günleri ben vereyim 50-100 tl :kahkah: bana bulaşmasınlar . ben tv başında değil 4 ekran bilgisayar başında işlem yapmayı tercih ederim.
TV ye çıkanlara ne hissen var dediğinizde BES yaptım, BES Fon var bende onu yönetiyorum derler.
biz burda kaldıracın alasını taşıyoruz.
Yok sen içinden ne geliyor ise onu yap, nasibini de kapatmayayım.
Ben bu filmin heyecanlı olması için eski zirveyi geçmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir Çinli firma alsa ne diyeceğiz. Tavuk firmasını Brezilyalı alacak dendi ilgilenmedim ama almıştı.
Mehmet Nane alması kafaları karıştırdı.
Namusluymuş Namussuz filmi vardı, Şener Şen'li.
https://i.hizliresim.com/1Q3aVs.jpg