Sayfa 922/1002 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,369 - 7,376 arası.

Konu: Viop - XVI

1. Eski borsayı özlüyorum. Dolar faiz borsa arasinda korelasyon olurdu. Bilanço fiyatlaması olurdu. Destek direnç vardı Bu işi bırakmam lazım yeni sisteme ayak uyduramadim.

2.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    bu dombılının tıpıne bakan nasıl para gaptırmıs yav......yalnız....bu af ıle ılgılı twıterda cok farklı bır ınfıal olusmus....yazık
    Yarın pegasusun tavanı thy nin %7yukselisi icin bahane olmus. Dombiliyi arjantinden hangi havayolu getirecek diye. Pegasus diyorki abi ben 1 aydir ucmuyorum dombilinin paralar bana lazim. Thy diyorki böyle büyük vatan evladını biz getirmeliyiz ayrıca varlık fonuna aktaracağız dombilinin paralarını. Kısaca yarınki havayolu ralliside dombiliden olsun.

Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Vaka sayısı belirttiğiniz gibi olursa ölüm sayısının o kadar olması imkansız. Yoğun bakımdaki hasta sayısı çok az artıyor. 150 bin civarı vakaya 38 bin ölümün mümkünatı yok.

Mevcut gidişle Türkiye'de ölüm sayısı 10 bini geçmez.
    Riskli durum ölüm oranının 2 katı

O kadar artmayabilir belki

Ama her ölüm vakası da virüs sayılmıyor bunda adil olsalar zaten yazdıklarımda çokta uçuk sayılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,242
    Bear_Bull
    @BearBull26

5.  Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    Eski borsayı özlüyorum. Dolar faiz borsa arasinda korelasyon olurdu. Bilanço fiyatlaması olurdu. Destek direnç vardı Bu işi bırakmam lazım yeni sisteme ayak uyduramadim.
    Valla bende öyle...2012-2013-2014 yıllarında şirket bilançoları geldi mi 1 gün boyunca excelime işlerdim. Sonra onları değerlendirirdik topikte..Alırdık ve ederini bilirdik..
    Burası borsa mı allah aşkına? Soytarı yuvası..Garan 8,65'den 8,49 oluyor endeks eksi oradan bir başlıyor alıma 2500 puan..oluyor 8,69..Kapanışa bakıyorsun leş..8,58..
    Alıcı bulamadıkları 10 tavan yapar..Mal verdikleri Petkim, Tkfen, Akbank endeksin 20 bin puan gerisinde..Borsa mı borsa.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    memurlar.net den biri soru sordu. Internet sitesi kurumsallaşıp haber firması olmuş muhtemelen.

donanımhaber, eksisozluk vs de aynı şekilde gider.
    Ya burası?
    Düşünsene mesela 3-5 sene sonra Bear_Bull, Alenichev, Yemekçi, Ariston, Discretus ve adını sayamadığım forumdaşlar BHT'de canlı yayına bağlanıp piyasayı yorumlayabilirler.

Neden olmasın ???
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

7. Cool

Sağlık bakanımız Sayın Koca ;

SON DAKİAKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

VAKA ARTIŞI DÜŞÜŞE GEÇTİ

Koca, ''Vakaların sayısı tüm dünyada artıyor. Yöntemlerde benzerlik olsa da, her ülke kendi mücadelesi kendi şartları durumuna göre veriyor. Türkiye’de ise tespit edilen her olay, sizin gözünüzün önündedir. Kötü olaylar ise kısmen gözünüzün önündedir. ABD’de 11, İspanya’da 9, Çin’de 7. haftada en çok görülen vaka sayısına ulaşıldı. Türkiye’de ise en çok vaka sayısına ulaşılması 4. haftada gerçekleşti. Türkiye’de vaka artışı düşüşe geçti. Virüsün yayılma gücüne karşı, şu anki şartlarda yayılma hızını kontrol altına almaya başlamış bulunmaktayız'' ifadelerini kullandı.

Oh ve biraz iyi haber duymayı özledik yawww , içimiz karardı her gün vaka sayısı artışı vesaire .........Umarım şu karantina işleri bir an önce biter.herkes işine gücüne döner.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Abi bu Pgsus ile ilgili yok mu senin kulagina calinan bir sey.

Bu arada guzel tablo. Mb den faiz indirimi degil aksine 0.25 artirim bekleyenler var

Sayfa 922/1002 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •