Eski borsayı özlüyorum. Dolar faiz borsa arasinda korelasyon olurdu. Bilanço fiyatlaması olurdu. Destek direnç vardı Bu işi bırakmam lazım yeni sisteme ayak uyduramadim.
Eski borsayı özlüyorum. Dolar faiz borsa arasinda korelasyon olurdu. Bilanço fiyatlaması olurdu. Destek direnç vardı Bu işi bırakmam lazım yeni sisteme ayak uyduramadim.
Yarın pegasusun tavanı thy nin %7yukselisi icin bahane olmus. Dombiliyi arjantinden hangi havayolu getirecek diye. Pegasus diyorki abi ben 1 aydir ucmuyorum dombilinin paralar bana lazim. Thy diyorki böyle büyük vatan evladını biz getirmeliyiz ayrıca varlık fonuna aktaracağız dombilinin paralarını. Kısaca yarınki havayolu ralliside dombiliden olsun.
Bear_Bull
@BearBull26
Valla bende öyle...2012-2013-2014 yıllarında şirket bilançoları geldi mi 1 gün boyunca excelime işlerdim. Sonra onları değerlendirirdik topikte..Alırdık ve ederini bilirdik..
Burası borsa mı allah aşkına? Soytarı yuvası..Garan 8,65'den 8,49 oluyor endeks eksi oradan bir başlıyor alıma 2500 puan..oluyor 8,69..Kapanışa bakıyorsun leş..8,58..
Alıcı bulamadıkları 10 tavan yapar..Mal verdikleri Petkim, Tkfen, Akbank endeksin 20 bin puan gerisinde..Borsa mı borsa.
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
Sağlık bakanımız Sayın Koca ;
SON DAKİAKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
VAKA ARTIŞI DÜŞÜŞE GEÇTİ
Koca, ''Vakaların sayısı tüm dünyada artıyor. Yöntemlerde benzerlik olsa da, her ülke kendi mücadelesi kendi şartları durumuna göre veriyor. Türkiye’de ise tespit edilen her olay, sizin gözünüzün önündedir. Kötü olaylar ise kısmen gözünüzün önündedir. ABD’de 11, İspanya’da 9, Çin’de 7. haftada en çok görülen vaka sayısına ulaşıldı. Türkiye’de ise en çok vaka sayısına ulaşılması 4. haftada gerçekleşti. Türkiye’de vaka artışı düşüşe geçti. Virüsün yayılma gücüne karşı, şu anki şartlarda yayılma hızını kontrol altına almaya başlamış bulunmaktayız'' ifadelerini kullandı.
Oh ve biraz iyi haber duymayı özledik yawww , içimiz karardı her gün vaka sayısı artışı vesaire .........Umarım şu karantina işleri bir an önce biter.herkes işine gücüne döner.
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Yer İmleri