Yazmayın kardeşim şaka yollu maka yollu. Millete göz dağı vermenin ya da bunu desteklemenin alemi yok.
Okuduğum anda yazanın siyasi görüşünü kabak gibi ortaya koyan yorumlardan nefret ediyorum ama İP numarandan bulurlar, alırlar götürürler ne ya...
Printable View
yabancı dün almış gözüküyor QNB aldımı yabancı alıyor. :)
dün credit tek başına 244 milyon satmış ilk 2 alıcı kurumdan daha fazla yani
totalde de 175 milyon satış fazla ama artı kapatmış.
millet malı kusuyor ama 3-5 kağıtla endeksi tutuyorlar bariz ortada alıcı malıcı yok.
adamlar 100 kağıdı satmış 500 milyon hacim yapmış
bizimkiler 100 kağıtlık hacmi 3 tane kağıtla alım yaparak kapatmış farkı.
borsamız bist100 değil bist3 anasını satayım
leş100
Malesef 3-4 yıl önce forumda bazı işgüzarlar oturup burada yaklaşık 30 insanın adını vererek savcılığa suç duyurusunda bulundular forum yönetiminden ıp ler istendi insanlar karakollara savcılığa giderek ifade verdiler. Subjektivenin kötü niyetle yazdığını düşünmediğim (inşallah) bu uyarı bazılarının gene kulağına kar suyu kaçırıp yazabilirler. Adamlar kötü niyetli burya gelip karşı tarafı kışkırtarak yazılar yazıp verilen cevapları kopyalayıp suç duyurusunda bulunuyorlar. Adice bir taktik ama yapan namussuzlar var.
usdtry bana göre son durum ;
https://i.resimyukle.xyz/RHTQb5.jpg
Muharrem İNCE bugün 10:30'da konuşacak. gerçekleri anlatacakmış
belli ki beni hiç tanımıyorsun.
ben 2011 yılından beri hisse.net te devamlı temel ve teknik analiz yapıyorum.
eskilerden ayhan başkan bilir zaten beni.
asla bahsettiğin gibi değilim ve olmadım da. diyorum ya bende muhalifim yani.
kim miş o rep atanlar çok merak ettim. zaten yazdığım 3 topik var KRDMD , THYAO ve VİOP sayfası. başka sayfalarda yazmıyorum.
"diger topiclerde journailcilik yapmis" dersen çok saçmalamış olursun.
neyse, seninle asla tartışmaya girmem. sakın bana yanıt yazma ki cevap hakkı doğmasın. :)
sen muhalefetine devam et bende analizlerime...
Siyasetçiler için tartışmayın .
Son 5 seneye bakın tartışmanın sadece birbirinizi kırmaktan öteye gitmediğini anlarsınız.
kolay gelsin.
Arkadaşlar forumda ciddi bir linç kültürü var. insanları herhangi bir şeyle suçlamak bu kadar kolay olmamalı. Sayın subjective'in iyi niyetle yapmış olsa bile uyarısının yanlış olduğuna inanıyorum. Ama bana göre yanlış olan bir uyarı yaptı diye adamı linç etmek daha kötü bence. Bu kadar işin gücün arasında eski gönderilerini açıp okudum burada itham edildiği gibi bir insan olmadığını düşünüyorum.
Benim de sinirlerimi hoplatan postlar oluyor, ama linç edip dışarı atmak yerine onların da bakış açısını öğrenmeye çalışıyorum. Öbür türlü homojen bir platform değil sadece belli bir grubun platformu olur ve tek taraflı yazılar okursunuz. Ve bir borsacı olarak objektifiliğe ve homojeniteye çok ihtiyacımız olduğuna inanıyorum.
Bu Macron nun hareketleri tehlikeli yalnızlaştırılmış bir Türkiye yaratılmak isteniyor Akdenizde oradaki yer altı kaynağı oldukça değerli.
Burada hükümet acilen bu dalgaları kırmak için yanına sözü geçen bir ülke veya şirket çekmeli bana göre
Nazim'in siiri geldi aklima, akrep gibisin kardesim..! der ya, o siir.
Yillik enflasyon % 10.3 diyecek, markette 1.30 TL.lik makarna 3.90'a cikmis, yuh..! diyene, siyaset yapma diyeceksin.
Adam Cumhuriyeti hedef almis, cogu yerde T.C'yi kaldirmis, hergun Ata'miza sovuyor, bunlari yazmayacaksin.
Analiz yapacaksin.
Olur..!
Herkeze bol kazançlar.
GARAN
direnç
7.12
7.21
Yahu enselendi hala yazmaya calisiyor gordu topic dekiler ne oldugunu kac kisi yazdi
Kaale alip yazmayin suna ne hali varsa gorsun
üstad endeks ve vadeli için önemli direnç seviyelerini yazabilirmisiniz?
sabah sabah gelen haberler ;
Halk Yatırım, Kardemir D için 4,00 TL hedef fiyatını ve 'AL' tavsiyesini sürdürdü
Vakıf Yatırım: KRDMD için 3,48 TL hedef fiyatını ve 'TUT' önerisini korudu
PGSUS için 74,50 TL hedef fiyatını ve 'AL' önerisini korudu
Ak Yatırım:
AEFES için 24,73 TL hedef fiyatını ve 'Endeksin Üzerinde Getiri' tavsiyesini korudu
KRDMD için hedef fiyatını 2,75 TL'den 3,00 TL'ye yükseltirken, 'NÖTR' tavsiyesini korudu
PGSUS için 60,00 TL hedef fiyatını ve 'Endeksin Üzerinde Getiri' tavsiyesini korudu
eşek yüküyle zarar yaz ben senin hedef fiyatını yükselticem kampanyası var heralde :)
bahaneler de şu ; en kötü geride kaldı şirket 3.çeyrek te zararlarını kapatıcak..
eminmiyiz buna? :)
tüik'in yalanları gibi artık şirketlerinde yalanları piyasada.
bul karayı al parayı düzeni olmuş.
temel teknik bilanço kar zarar vs. hepsi işlerine geldiği gibi kullanıyorlar.
hiç bir kurumun inandırıcılığı kalmadı artık.
güven sıfır
Pegasus 3 ve 4. Çeyrekte geçen yıl ki rakamlara ulaşacakmı ki geçen yılın rakamlarına hedef veriyorlar benim tahminim yurtdışıda böyle giderse tüm hava yolları geçen yılın Aralık rakamlarını 2021 in sonuna kadar bir daha göremezler bu hisse analizlerini gerçekten anlamam mümkün değil
tüpraşta credit 8 milyon lot 77 ortalamayla ağustosta mal satıyor işe bak bilanco acıklanıyor rekor zarar bugün artıda.
bu credit para batırmak üzerine kurulan bir kurum herhalde.
o sattığı 8 milyonu yerine koymaya çalışsa 100 liradan aşağı bitiremez yerine koyma işlemini.
bu satış tahtadan tamamen çıkma satışıdır.
yani uzun süre girmicekler tuprasa.
Moody’s’den Türk bankalarına uyarı
Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's bugün yayınladığı notunda TL'deki uzun süreli zayıf seyrin muhtemelen sorunlu kredileri ve kredi kayıp karşılıklarını artıracağını belirterek, TL'nin dolar karşısına tarihi dip seviyeye gerilemesinin bankaların kredi notu için olumsuz olduğunu belirtti.
https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...geldi-5984636/
Son dakika… Korkulan oldu: Okul açıldıktan 1 gün sonra Covid-19 çıktı, herkes karantinada
Corona virüsü salgını bütün dünyada etkisini gösterirken, ABD'nin Florida eyaletinde ara verilen eğitim dün başladı. Fakat okulun açılmasından bir gün sonra 1 öğrencide Covid-19 belirtilerinin gösterilmesi sonrasında sınıf karantinaya alındı. Öğrenciler evden eğitime geri döndü.
laguna tekrar girersen akbanka yazarsın.
altın düşüyor diye
dolara komisyon geliyor diye
bu yüzden millet dolara koşabilir.
ytd.
Kardemir için daha önce bu grafiği paylaşmış ve 3.20 üzerine atamazsa görüntünün çok kötü olduğunu belirtmiştim.
https://www.linkpicture.com/q/LPic5f...d164074714.png
Sonrasında gerçekten 2,40'a kadar düştü. Ardından çok kuvvetli bir tepki ile 3.08 gördü. Şu anda alt tarafta 2,90 ve 2,80 destekleri var. Bu destekler kırılmazsa daha yukarı gidebilir. Tepkinin bu kadar sert olması hissede bir beklenti olduğunu gösteriyor. Söylediğim destekler kırılmadıkça haber kaynaklı bir yükseliş olabilir. Hisseyi 2.50 civarında incelemiş olsaydım 2.90 üzerine atmasının zor olduğunu söylerdim.
Özet: Eğer bu hareket hormonlu bir tepki ise 2.90 2.80 sırasıyla kırılır ve aşağı yoluna devam eder. Yeni bir hareket başladıysa endeksden bağımsız ve hisse bazlı bir hareket olacaktır.
https://www.linkpicture.com/q/LPic5f...c704196541.png