Sayfa 920/1006 İlkİlk ... 420820870910918919920921922930970 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 7,353 - 7,360 arası.

Konu: Viop - XXII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,748
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Damat zaytung haberi gibi saka yapmis
    Dolar yuksek ne olacak
    Damat maasini dolar ile mi alıyorsun

Isi cok zor bu ulke insaninin ama hakettiler başkanlıga oy verenler daha da kotuyu hakettiler
    ya müdür, 12 bin küsür mesajın var. bunların % 90 ı ile sağa sola kurşun sıkmışsın.
    devamlı ama devamlı eleştiri. hep eleştiri.
    bende muhalif im ama sen habire saydır da saydır. devamlı saydırıyorsun.

eğer yurtiçinde bir yerde yerleşiksen senin ikametini İP numarandan tesbit edip evinden alırlar bir gün sabaha karşı. (bunu şaka yollu yazıyorum ama daha önce bu muameleye maruz kalanlar var)

hocam devamlı saydıracağına biraz da kağıtlarına yoğunlaş, taşıdığın hisselerin finansallarını inceye karlılığı nasıl bunlara kafa yor mesela.
    sonuçta para yatırıyorsun yatırımına kafa yor neden sisteme kafa yoruyorsun ki?
    ve zaten ne kadar yorarsan yor hiç bi şey değişmez
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

2.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    ya müdür, 12 bin küsür mesajın var. bunların % 90 ı ile sağa sola kurşun sıkmışsın.
    devamlı ama devamlı eleştiri. hep eleştiri.
    bende muhalif im ama sen habire saydır da saydır. devamlı saydırıyorsun.

eğer yurtiçinde bir yerde yerleşiksen senin ikametini İP numarandan tesbit edip evinden alırlar bir gün sabaha karşı. (bunu şaka yollu yazıyorum ama daha önce bu muameleye maruz kalanlar var)

hocam devamlı saydıracağına biraz da kağıtlarına yoğunlaş, taşıdığın hisselerin finansallarını inceye karlılığı nasıl bunlara kafa yor mesela.
    sonuçta para yatırıyorsun yatırımına kafa yor neden sisteme kafa yoruyorsun ki?
    ve zaten ne kadar yorarsan yor hiç bi şey değişmez
    Eksisozluk dunki konusma 1. Sira twiter da top trend ne konusalim dolar zirvede adam dolarla mi maas aliyonuz dio
    Engel tusu var birader zoruna gidiyorsa yorma kafani hic

3. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. yastık altı yapılmasın diye, vatandaş işkillenmesin?

5.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Spot 1192 iken bunu yazmıştım. Açıkçası en az 1270'e kadar tepki bekliyordum. 1290 bile aklımdan geçiyordu. Ancak bankalardaki güçlü harekete rağmen oralara henüz ulaşamadı. Forumdaki coşkunun aksine yukarı tepki oldukça zayıf ve kısa vadeli negatif uyumsuzluklar ile ilerliyor. Aşağı doğru hareket halinde 1235'ler kırılmazsa eğer kör topal 1270 - 1290 görülür.

Eğer 1235'ler kalıcı olarak kırılırsa yukarı tepki 1252'de bitmiş olarak kabul edeceğim.

1235'de tutundu ve göstergeleri bir miktar soğuttu. Ancak kanal alt bandının dışında kaldı. 1270 - 1290 beklentimi koruyorum. Bu tepki yükselişi bittiğinde global borsalar ile birlikte yeni bir düşüş dalgası beklentim devam ediyor. 1370 stoploss olmak üzere 1270'den itibaren short açmaya başlayacağım.

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Eksisozluk dunki konusma 1. Sira twiter da top trend ne konusalim dolar zirvede adam dolarla mi maas aliyonuz dio
    Engel tusu var birader zoruna gidiyorsa yorma kafani hic
    vicente dostum,

arkadaş geçende bir şey yazmıştı yine sitemkar cevap yazmıştın.

ben avukatı değilim

yazdıklarında sonuna kadar haklısın eleştirilerin hepsi gerçek fakat burada arkadaş seni uyarıyor sana değer veriyor ki itin biri şikayet eder başını ağrıtır senin seni bu trollere kurban etmek istemediği için yazmış.

yoksa sana karşı bir kastı olmadığını düşünüyorum.

yazmaya devam et dobralığını seviyorum.

ama dikkat et kendine itin biri canını sıkmasın.

7.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    yastık altı yapılmasın diye, vatandaş işkillenmesin?
    Bankalar çok döviz sattı diye haberler çıkmıştı, bir de vatandaş dolar çekmek isterse ne olur? Cevabını ben bilmiyorum. Sadece beyin fırtınası yapıyorum. Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Bankalar çok döviz sattı diye haberler çıkmıştı, bir de vatandaş dolar çekmek isterse ne olur? Cevabını ben bilmiyorum. Sadece beyin fırtınası yapıyorum. Ytd.
    Dolar hızlıca yükselir öyle bir şey olursa ama olmaz vatandaş parayı bankadan çekipte ne yapsın. yurtdışına çıkmadıktan sonra
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 920/1006 İlkİlk ... 420820870910918919920921922930970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •