kasada 2 milyar dolar...
Printable View
Bi kamyon alıp Oğlanın yaşını büyütüp kamyon şoförü yapmalı.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Madde3- Oylamalara tek adayla gidilmesi hâlinde, oylama referandum şeklinde yapılır. Aday geçerli oyların çoğunluğunu alması hâlinde Cumhurbaşkanı seçilmiş olur. Oylamada, adayın geçerli oyların çoğunluğunu alamaması hâlinde seçim yenilenir.
KK, kaybedeceği kesin gibi..Ben olsam kendimi feda ederdim ve adaylıktan çekilirdim....%50 geçilemeyince aday seçimi baştan olacak..
KK, bu haliyle kaybederse 29 Mayısta sokağa zor çıkar..İnsanların sözlü tepkisine maruz kalır.
Gerçi şu da var..KK, kazansa bile artık mutla zafer değil.TBMM ,cumhurda..TOPAL ÖRDEK oldu..
SPOT kapanış, BofA satışı azaltmış, kapanışa doğru en iyi alıcıyken Deniz Yatırım satmış, görünürde olmayan A1 Capital de almış,
https://i.hizliresim.com/ccxkaj0.PNG
Bozkurt dayu.... bugün öğleden SONRA yazmadı.... bugün baya çalkaladı...form sakinleri faydalanan çıkmıştır umarım....zarar eden umarım yok...
Herkese iyi akşamlar....
KK seçime girmemli..
becerebilirse referandum ile yükün tamamını erdoğan'a ve O'nu seçen halka yıkar..
istediniz,buyur.. doğalgaz bedava ama yok..
araba 5 milyon buyur var..
kiralar 25.000..
et 1.000.--
yok yok,,
Türkiye'de havaların geç ısınmasıyla birlikte kene vakaları da gecikti. Ancak uzmanlar Çorum, Sivas, Amasya, Tunceli, Bingöl, Çankırı, Giresun, Artvin, Kastamonu, Kars illerine uyarıda bulunarak, kene vakalarının mutlaka patlama yapacağını dile getiriyor.....
Şu keneye çare bulamadılar arkadaş.....
Viop30 da gümüş TL bazlı neden kontrat yok....var mı nedeni acaba....
Altın nın TL bazlı var... gümüş ün yok
Kesin yargıya varmak için çok erken.
3 yıl önce "Berat Albayrak'ın Bakanlıktan istifa etmesi imkansız" diyen insanlarda vardı, zaman onları haksız çıkarttı.
Önümüzdeki günlerde neler olur göreceğiz.
M2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
geçen hafta yıllık izindeydim. ahaberde borsaya altına yatırım yaptık zarar ettik tarzı birşey dönüyordu. aradım bulamadım.
Ümit Özdağ tabii ki iyi polisi oynayacak.. malum 7 ay sonra yerel seçimler var
muhalif z kuşağını bir tur daha trolleyecekler..
Proje bunlar...
Zafer Akp'nin projesi İnce Akp'nin projesi. O projesi bu projesi bilmem ne.
Chp oyları ile 38 akp artığını meclise sokan, seçim öncesi anketlerde Erdoğan a karşı tek kaybeden olmasına rağmen ısrarla aday olan, yanında yöresinde Atatürkçülük ile uzaktan yakından ilgisi olmayan dünya kadar insanı barındıran KK'nın hiç suçu yok değil mi?
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yapılan tüm anketlerde 3.- 4. oluyordu...6 masayı kurdu ve oradakilerin desteğini almak için 40 a yakım mv. verdi.ve bunu TOPLUMSAL UZLAŞMANIN ADAYI olarak lanse etti..:)
MERAL,haklıydı...KAZANACAK ADAY diyordu..Anket yapalım kim çıkarsa diyordu...Ama KK, hırsı yüzünden ısrar etti..
YAVUZ un dediği gibi: Halk muhalefeti değiştirmek için iktidarı CUMHURA verdi..Bir şok olmadan CANAN ve ekibi uzaklaşamazdı.
Siyasetten bugün bir kez daha iğrenmiş oldum. Delikanlı oganda çakal çıktı. Bir koltuğa sattı kendini.
SO cumhur dedi benim isteğim bu yönde idi gerekçemi yukarda yazdım.
milliyetçilik , Atatürk vs deyip sonra taraf olmaya kalkarsan Bertaraf olursun , oy verenlerin çoğu kendi tanıdıklarımdan ortada kalmasını bekliyordu
SO oy veren çoğunluk çalışan ve genç kişiler çoğuda oynanan orta oyununu görüp ona göre karar verecekdir.
aşağıda kuş sitesine son yazılanlardan bir potpori koyuyorum:)
aysu
@kyaaysu
·
58d
Sinan Oğana oy kullanmış biri olarak Sinan oğan gösterdiki siyasette kimseye güven olmaz, ve tabiki seçimini desteklemiyoruz
Nuray Nur
@nuray342106
·
1 sa
@DrSinanOgan
İyi kazık attın,emeklerimiz haram olsun,sokaklarda gezip broşür dağıtırken döktüğüm terleri haram ediyorum,bir sürü arkadaşımı tek tek ikna ettim, çok utanıyorum.Milliyetçileri sattın,ZaferPartisini sattın,3 ay önce seni kim tanıyordu,100.000 imzayı bile zor topladın
Deniz
@MantaRay_93
·
1 sa
4 madde saydı.
1.Sığınmacılar
2.Deprem
3.Ekonomi
4.Terör
Sonra gitti 4ünü de düzeltemeyenlere destek açıkladı. Nasıl bir mantık bu?
daha bunlar gibi 1000 lece msj yağacak.
buna siyasette ters salvo denir .
Ben okumadan silmişsin.
Cevap boş çıkıyor
Boşluğa düşüyorum sonra
Bakın İBB 2.seçiminde sandığa gitmeyen %3 olaya dahil olunca 800.000 fark oldu.
düşüncem yine böyle bir dalga yarata bilirler son 1 hafta konuları halkın anlayacağı şekilde anlatırlarsa uzatmadan net olacak herşey.
bu seçimde cumhur ittifakında olan MHP li seçmende ortada kalabilir, ona göre yaptığım telefon görüşmelerinde , insanlar şunu düşüne bilir bu seçim meclis cumhur ittifakı cumhurbaşkanlığı millet ittifakı olsun isteye bilir kafası karışık insanlar çok bence.
Sağol abi
Demirciler çağı ilan ediyorum.
Demir ustası ordi proftan fazla para alacak.
sinan oğlan herhalde benim boyum reisten uzun, benim neyim eksik demiştir.
uzun adam yerine upuzun adam olurum demiştir.
tr her zaman her türlü potansiyeli olan örnek bir cumhuriyetti. bunlar kar getirmedi, zarar ettirdi.
yani tr kağnısının gölgesinde gezenler de olur arada.
Ogan geleceği çok parlak birine benziyor, üç vakte kalmaz ilk üçe girer
Oğan azeri şii, mhp'de şansı yok. Türk dünyasına yönelik bazı projelerde işe yarar o da sınırlı..
Oğan'in Cumhura meylini aliyev'in ayarladığı söyleniyor.
İlk üçe girdi zaten. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ANAP'lı erkan 50 milyon usd almıştı, bildiğim.. fazlası da olabilir.
Bu yeni yetme siyasetçi de 75 milyon usd olabilir(enf.farkı)
Benim tahminim so bu hareketi ile kk yaklaşık 3 m oyu kendi hanesine yazdı.
Millet ittifakı için tehlikeli olan bağımsız kalması idi.
Seçbul savunma bakanı kim olur.
Savunma bakanı olan başkan olur diye bir öngörü var.
Başkan ERDOĞAN nın ,Oğan'ı yanında görmek istemesinin sebebi, Oğan'ın Türk Dünyasına olan özel ilgisi ve çalışmalarıdır......
yeni kurulacak hükümet çok daha güçlü olacak.....