Sayfa 922/1005 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,369 - 7,376 arası.

Konu: Viop L

Viop30 da gümüş TL bazlı neden kontrat yok....var mı nedeni acaba....
    Altın nın TL bazlı var... gümüş ün yok

2.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    hedef kitlesi z kuşağı yani akp nin asla oy alamadığı ve muhalefete kesin oy verecek olan gençleri kandırdı ve sonra cumhura yanlayacak. bu satış değil de nedir...
    jahrein erlik vb troller iyi çalıştı.
    Bir buçuk yıldır burada Zafer partisi Akp nin en büyük projesidir diye anlatttım kimse inanmadı...

Her zamanki gibi yine haklı çıktım...

Keşke haklı çıkmasaydım ama Projeleri 100 kilometre öteden görmek gibi bir huyum var...
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Bir buçuk yıldır burada Zafer partisi Akp nin en büyük projesidir diye anlatttım kimse inanmadı...

Keşke haklı çıkmasaydım ama Projeleri 100 kilometre öteden görmek gibi bir huyum var...
    Yarın zafer partisi ayrı bir açıklama yapacak...deseki millet ittifakı ne diyecen... gündemi iyi takip et bence

4.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku

Kesin yargıya varmak için çok erken.
    3 yıl önce "Berat Albayrak'ın Bakanlıktan istifa etmesi imkansız" diyen insanlarda vardı, zaman onları haksız çıkarttı.
    Önümüzdeki günlerde neler olur göreceğiz.

M2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

geçen hafta yıllık izindeydim. ahaberde borsaya altına yatırım yaptık zarar ettik tarzı birşey dönüyordu. aradım bulamadım.
    audentes Fortuna iuvat

6. Ümit Özdağ tabii ki iyi polisi oynayacak.. malum 7 ay sonra yerel seçimler var

muhalif z kuşağını bir tur daha trolleyecekler..

Proje bunlar...
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

7. Zafer Akp'nin projesi İnce Akp'nin projesi. O projesi bu projesi bilmem ne.

Chp oyları ile 38 akp artığını meclise sokan, seçim öncesi anketlerde Erdoğan a karşı tek kaybeden olmasına rağmen ısrarla aday olan, yanında yöresinde Atatürkçülük ile uzaktan yakından ilgisi olmayan dünya kadar insanı barındıran KK'nın hiç suçu yok değil mi?

CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Zafer Akp'nin projesi İnce Akp'nin projesi. O projesi bu projesi bilmem ne.

Chp oyları ile 38 akp artığını meclise sokan, seçim öncesi anketlerde Erdoğan a karşı tek kaybeden olmasına rağmen ısrarla aday olan, yanında yöresinde Atatürkçülük ile uzaktan yakından ilgisi olmayan dünya kadar insanı barındıran KK'nın hiç suçu yok değil mi?

CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yapılan tüm anketlerde 3.- 4. oluyordu...6 masayı kurdu ve oradakilerin desteğini almak için 40 a yakım mv. verdi.ve bunu TOPLUMSAL UZLAŞMANIN ADAYI olarak lanse etti..

MERAL,haklıydı...KAZANACAK ADAY diyordu..Anket yapalım kim çıkarsa diyordu...Ama KK, hırsı yüzünden ısrar etti..

YAVUZ un dediği gibi: Halk muhalefeti değiştirmek için iktidarı CUMHURA verdi..Bir şok olmadan CANAN ve ekibi uzaklaşamazdı.

Sayfa 922/1005 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •