The end yaz yoksa elma işine girecek dün bana yaptı bu numarayı 50 liralık elmayı 200 alırmısın dedi :)
Printable View
https://www.hisse.net/topluluk/showt...85#post6961485
11600 kapattı uzlaşma 11598
Palişkoom işte :cck:
https://www.youtube.com/watch?v=nZhf...OynaM%C3%BCzik
Karaduman,
petkm,şok,eregl sence ucuz mu millete hep hekts örnek veriyorsun ya.:)
Reis ziyarete geldiğinde buna kitabını da vermişti....Okumamış feyz almamış sanırım..Yada okudu mu ki?
.......
Elon Musk: "İsrail devletine karşı çıkan insanları ortadan kaldırmaktan başka seçeneğimiz yok."
5 kişi çok az :(((
Külliyen yanıp yok olsalar keşke tüm dünyayı savaş alanına çevirip izliyorlar
Geçen bir video düştü ukrayna ve rus askeri bire bir bıçakla kavga ediyor izlemez olsaydim savaş filmlerinden böyle kotu bir sahne yok
Olacak şey degil bunak bir it yüzünden milyonlarca insan ölüyor yerinden ölüyor dunyada
zorlamayın az daha zamanı var..yosam büyüsü bozulur..8600 kırılması şart..bunun önüne kimsecikler geçemez..
fark var..seninle benim aramda fark var..
necik bu fark..
sen hırsızın ağzına bakıyorsun ben yaptıklarına bakıyorum
https://www.instagram.com/reel/C-yKp...h=Xzc5T0lTN04t
Ooohh mertciimm ..yarına kaldı ..bekle gene :rules:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...68#post6961468
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 105 kişi okumaktadır. (16 üye ve 89 ziyaretçi)
mert45, ALPER+, avcı+, Ayasofya 2005+, beta_, D83, guneyka, KARADUMAN, katırcı_bedri+, sindoma53, snob77, stars, TOKATYILDIZI470+, tradervob, value+, zonkar+
Tüm dostlarıma huzurlu bir gece diliyorum :)
https://www.youtube.com/watch?v=Td7k...C3%BCnde%C5%9F
11600
katırcı bedri, o attığın grafikte heç kriz görüyor musun sen..bu grafikte heç kriz yok .. 1998- 2001-2008 de kriz hani orda..
anlıyorum seni ama hisse bazında çok kayıplar yaşanmış bu zamanlar
bak ne diyorum..benim geçen sene 120 ton mandalinam ağaçta kaldı döküldü yerler, bahçem yemyeşil küf oldu yürürken boğazını yakardı.. mal ucuzdu 1 tele..ama yinede almadılar..niye almadılar..ALICI YOKTU çünküm:oleyo:
ucuzluk almak için yeterli neden olmayabilir..şartlar da uygun olmalı..
kaldıki 4 yılda 40 kat çıkmış kağıt nasıl ucuz olabilirki..okus pokus al sana kar yazdım deyince ucuz mu oluyoruz
Tamam Karaduman söz savcının benim sorucağım soru kalmadı:)
borsa nedir..fırsatını buldumu okus pokusla kar-zarar yazıp doldur boşalt yapan bir sistemdir..
bizimborsamız büle..DÜRÜSTLÜK YOK..
neyse 9400 lere gelirsek yavaş yavaş inanırsınız
Hiç alakası yok, hedef şaşırtma yok
Her şeyin bir zamanı var dayucuğum, zamanlama önemli
Yani suni kriz çıkaracak halimiz yok
Ama katırcı_bedri abinin paylaştığı grafikteki mumlara göre benzerlik ararsak 2 yıl sonra kriz olur, nasıl olur neden olur bilemem
Belki global piyasalar çökücek, belki Bitcoin piyasası çökücek sonra domino etkisiyle borsaları vuracak, belki 3.dünya savaşı çıkacak, nebiliyim işte belki seçimi akp kazanamayacak
Bilmiyorum yani 2 sene sonra ne haber gelicekte kriz olucak.
Ama mum benzerliği çalışırsa 2 sene sonra krizdeyiz
bozkurt dayı, 2001 lerden sonra 5 yükselen mum var orda..6. mum kapkara..benzerse oraya bizde o 6. mumdayız..zaman aralığını daha küçük seçse daha net olurdu
yarın gap li açılış bekliyorum :)
en az %1.031+ civarı :)
sonrasını bilemem :he:
yarın 4 milyarlık arz var dolar olarak kaç bilelemem :)
gökten kaz ve tavuk yağarken pala şemsiye aramaz :he:
iyi geceler :wave:
Karar sayı 1053
Sanık KARADUMAN iddialarını ispatlayamamıştır , olayları çarptırıp davacı Bozkurt üzerinde baskı kurmaya çalışıp hedef şaşırtmak istemektedir.Hep aynı seneryolar üzerinde :hn:ahalisini şaşırtıp olayları başka yerlere çekmek istemektedir şahitler katırcıbedri ve emregüneş dinlenmiştir mahkeme TREND bitimi hakkında takipsizlik kararı vermiştir.:wave:
Karaduman sevildiğini bil yatarın yok siciline işlemicez daha ne istiyorsun:kahkah:
zorlamayın dedim ya büyüsü bozulur..9400 er aşağı kırıldığında resmi paylaşacam söz veriyorum..neden 8600 ler çıt diye kırılmalı
Hayırlı geceler.
sizin savunmaya geçip bana demeniz gereken 1 durum vardı ama demediniz..bu kapkara barın olmaması için..nedir bu..
bazı kağıtların eski zirvesini geçmesi..
bu benim açımdan tuzak, sizin açınızdan trend devamıdır..
Bu daha çok 1989-2001 yılları arasındaki ralliye benziyor 1994 yılındaki eccük karalık sanırsam şimdiki oluşmaya çalışan mum sonra devam, beyaz mumlar 9 tane olmuş
Yani 3 beyaz mum daha olabilür ihtimali de masada
son beş yıl trend bitti mi? çeşitli olasılıklar var bu konuda, 5 yıl u-100 için aklıma gelenler..
a- trend bitti.
b- trend bitmedi devam ediyor
c- trend olmadıki bitsin son 5 yıl enflasyon nedeniyle hertürlü varlık gibi hisselerin TL karşılıklarıda arttı.
d - geçiniz. u-100 de trend falan olmaz. grafik hep aynıdır aslında . TL karşılıklar değişir ama döviz değerli maden ev araba gıda vs gibi başka metâ karşılıklar uzun vadede aynı yere gelir .. karşılık değer farkları kısa vadelerde değişir ama uzun vadede hep sıfıra yakınsar (kalp grafisi gibi)
siz a şıkkını işaretlediniz ok. benim şık a değil orası net... b mi desem c mi desem kararsızım gibi . d de kötü bir şık olmayabilir aslında.. her işlemde komisyon kasasında reel net kazanc birikmesini vurgulayan bir şık olarak rahatsız edici bir şık .. oyuncular debelenip durur kasa hep kazanır ..ytd.. iyi alşamlar
90lı yıllarda borsada olan var mı
Kaatlar kaç kat çıkmıştı
hayatım benim karışıktır Karaduman ifade verirken hangi cümlenin nerede olması gerektiğini iyi bilirim tuzak sorulara gelmem:) sana savunma hakkı verdik soru neydi petkm,eregl,şok ucuzmu pahalımı bunu bile açıklayamadın ben biliyorumda ne diyeceğini ahalide duysun istedim.
dip not kuyudan taş çıkarmaya çalışmayın bedrinin grafı trendin boyunu göstermek için barlara takılmayın.:)
10.500 lere gelsin benim açımdan sorun yok..9400 den önce ne desem boş..
orda söz hakkım doğacak..orda şeffaf resimler veririm..şimdi olmaz.. hırsız çobana oyun alanı lazım:oleyo:
sindoma dayucum cigerim..dedim ya ucuzluk tek başına alım için yeterli neden değildir..geçen sene benim 120 ton mandalinam kilosu 1 teleden bile alınmadı..ucuz idi..ama alıcı yoh idi..bundan iyi örnek olur mu..
bu yıl mandalina kilosu 15 teleden ağacın başında kapışıldı..neden çünkü alıcı çoh idi..yani 1 yılda 15 kat olmasına rağmen mal toplandı..
ortam müsait değil..alıcı yoh..