Sayfa 921/1005 İlkİlk ... 421821871911919920921922923931971 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,361 - 7,368 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku

5 yıllık bilmem 38 yıllık baktım trend bitmemiş.. ya burda millet 5dk grafikle işlem yapıyor ne anlatıyon Karaduman..Al sana trend 38 yıllık bitmiş mi?
    The end yaz yoksa elma işine girecek dün bana yaptı bu numarayı 50 liralık elmayı 200 alırmısın dedi
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Hayat hoş gerisi boş

3. Karaduman,

petkm,şok,eregl sence ucuz mu millete hep hekts örnek veriyorsun ya.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. Reis ziyarete geldiğinde buna kitabını da vermişti....Okumamış feyz almamış sanırım..Yada okudu mu ki?
    .......

Elon Musk: "İsrail devletine karşı çıkan insanları ortadan kaldırmaktan başka seçeneğimiz yok."

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Zarar 50 milyar doları aşar deniyor...Valla üzülemedim hiç, ne yalan söyleyeyim .

........

ABD'nin Los Angeles kentindeki yangınlarda en az beş kişi hayatını kaybetti. Ormanlık alanlarda başlayan yangınlar, yerleşim alanlarında geniş çaplı yıkıma yol açmaya devam ediyor.

Los Angeles'ta yetkililer Perşembe günü yaptıkları son bilgilendirmede, 179 bin 783 kişi için tahliye emri verildiğini kaydediyor.

İki büyük yangın Palisades ve Eaton bölgelerinde devam ediyor ve 30 bin futbol sahasına yakın bir alan alevlerden etkilendi.

Ölü sayısının da halen beş olduğu ancak bu sayının artma ihtimalinin yüksek olduğu açıklandı
    5 kişi çok az ((
    Külliyen yanıp yok olsalar keşke tüm dünyayı savaş alanına çevirip izliyorlar
    Geçen bir video düştü ukrayna ve rus askeri bire bir bıçakla kavga ediyor izlemez olsaydim savaş filmlerinden böyle kotu bir sahne yok
    Olacak şey degil bunak bir it yüzünden milyonlarca insan ölüyor yerinden ölüyor dunyada

6. zorlamayın az daha zamanı var..yosam büyüsü bozulur..8600 kırılması şart..bunun önüne kimsecikler geçemez..
    fark var..seninle benim aramda fark var..
    necik bu fark..
    sen hırsızın ağzına bakıyorsun ben yaptıklarına bakıyorum
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

7. Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Reis ziyarete geldiğinde buna kitabını da vermişti....Okumamış feyz almamış sanırım..Yada okudu mu ki?
    .......

Elon Musk: "İsrail devletine karşı çıkan insanları ortadan kaldırmaktan başka seçeneğimiz yok."
    Zehir zıkkım olsun burada sana içirdiğimiz çay çorba nusretin eti
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 921/1005 İlkİlk ... 421821871911919920921922923931971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •