dayý Reis durmalý, þuan tüm senaryo bu..bunlar olmazsa Reis nasýl dururdu orda..
dayý Reis durmalý, þuan tüm senaryo bu..bunlar olmazsa Reis nasýl dururdu orda..
Zarar 50 milyar dolarý aþar deniyor...Valla üzülemedim hiç, ne yalan söyleyeyim .
........
ABD'nin Los Angeles kentindeki yangýnlarda en az beþ kiþi hayatýný kaybetti. Ormanlýk alanlarda baþlayan yangýnlar, yerleþim alanlarýnda geniþ çaplý yýkýma yol açmaya devam ediyor.
Los Angeles'ta yetkililer Perþembe günü yaptýklarý son bilgilendirmede, 179 bin 783 kiþi için tahliye emri verildiðini kaydediyor.
Ýki büyük yangýn Palisades ve Eaton bölgelerinde devam ediyor ve 30 bin futbol sahasýna yakýn bir alan alevlerden etkilendi.
Ölü sayýsýnýn da halen beþ olduðu ancak bu sayýnýn artma ihtimalinin yüksek olduðu açýklandý
11600 e 502 kontrat koydu ..ahan da gel gel diyor
Þimdi 11603
https://www.hisse.net/topluluk/showt...79#post6961579
Hayat hoþ gerisi boþ
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
nesrin nas
@Nesrinnas
·
8s
Mehmet Þimþek talimat verdi: Dar gelirli ailelere verilen destek ödemeleri sonlandýrýldý.
Aile yýlýnýn ilk uygulamasý diyebiliriz.
neden aile yýlý diye emekli yýlýndan sonra sebebi belli oldu.
doðruysa böyle durum.
Sistem error veriyor dayu, herif endekis mühendisliði yaparak 10binde tutmaya çalýþýyor ama bizdeki hisseler zaten 7500 seviyesinde
Endekis 7500 e inerse biz bittik, bizimkiler 3bin seviyeye iner
Senin dediðin olursa trend bitti demektir ki buna asla izin veremeyiz, umut her zaman olmalý ki yeni müþteriler gelsin sazan gibi atlasýn mala
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Milli eðitim bakanlýðýnýn ve YÖK'ün hayatýn gerçeklerinden uzak olmasýyla alakalý bu dert...
Milli eðitime endüstri mühendisi bir bakan getirilmeli ve tepe yönetimi %90' mühendislerden oluþmalý.
Þimdiki bakaný yetersiz gördüðümden deðil.....
Analitik düþünce sahibi insanlardan oluþmalý milli eðitim bakanlýðý..
Cemiyetin ihtiyaçlarý tesbit edilmeli, ona göre mahalle arasý mesleklere meslek liseleri ve fakülteler açýlmalý...
Týraþ olduðum berberin çýraðý yok.. 50 yasýnýn üstünde.
Sýhhi tesisatçý, ambülans hemsireliði mezunu..
Ýþletme mezunu garson...
Aþçýlýk garsonluk meslek liseleri her ilçede açýlmalý...
Geçen yýl THY genel kurulunda Yönetim kurulu baþkanýna pilot ihtiyacýnýzýn çok üstünde kursiyerler alýn (aydýn'da pilot okullarý var), mezunlarýnýzý dünyadaki havayollarýna ihrac edin, havadaki uçaklarýn çoðunda türk pilotlar görev yapsýn...... teklifi yaptým....
Neyse...
Ýktisadi kalkýnmamýz hepimizin arzusu...
Hayat hoþ gerisi boþ
Yer Ýmleri