Evet ama bir taşınma söz konusu mu? Bu konuda bilgi var mı? Yoksa sadece yeni ekipmanın aynı fabrika içerisinde montajı mı?
Printable View
Taşınma yok. Ben montajdan bahsettim sadece. Fabrika dediğimiz zaman öyle 2 aleti monte ederiz diye düşünmeyelim. Bunun zincirleme bir üretim süreci var, hammadde girişi, stok ayarlaması var, bir sürü şey var. İçlerinden biri aksadığında fabrika işlemez hale gelir, her şey domino taşı gibi birbirinin üzerine yıkılır. O nedenle, olay kesinlikle sadece montajdan ibaret değil. O en basiti. Öyle bir tahmin yürüttüm sadece.. Belki birkaç hafta ya da ortalama 1 ay bazı bölümlerde aksama, duraksama olmuştur.
Sn. Hissedarlar;Sazan Sarmalına gelmeyin, KÜcük Yatırımcının elinde 32-42 bandında satısa gelebilecek 30-40 bin lot mal var, Fiyatı 32-29 bin arasına gelsin diye Pusuda alım için bekleyen buyuklerde var. Serseri Mayın gibi ortada gezinen malı almadan bu hissede yukarı hızlı hareket beklemeyin.ilk 6 ay için Usd alın bekleyin yada 23.65 takasbank faizlerine gidin.Ayrıca şunu unutmayın , Bunun gibi sıg ve kucuk hisselerde ; fiyatı hızlı yukarı cekmek COCUK OYUNCAGI:)Bilanco Rasyolarına, Vergi dairesi bildirimlerine fazla takılmayın.
bu hissedeki UV yatırımcılarının bugünden itibaren cevap aramaları gereken soru : Poltk koleksiyonculuğu mu , pul koleksiyonculuğu mu ?
O derece değersiz diyorsunuz yani :)
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4 euro ya kadar almam da satmam da.. 30 altında alıcılar hazır... bence ellerini ovuşturuyorlar... Kıs kısta bıyık altı gülüyorlar..
ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.