senin yazdığını sana iade ettim ama onu da anlayamamışsın beyin bedava...
yanıltıldığını düşünüyorsan engelle beni yazdıklarımı görme ,umarım bunu yapmayı becerebilirsin.
Printable View
Garanti den max. %2.6 gibi faiz gorunuyor (yeni USD getirir isek)
Memorex ne demiş 1 üstü rakama şu oran diye ..1 üstü nedir 1200 1300 dur.ne diye daha 7 sıfır vs diyorsunuz..1.800 parası olsa 2 altı derdi tam rakam vermek zorunda değil .zaten o rakam araliklarida oran değiştirmez yani 1 ede 13.50 1..400 e de 13.50 verir banka .
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir arkadaşın yazılarını göremediğim için arkadaş beni özelden uyardı.
dört milyon üstlerine özel bankacılıkta Akbank 13.75 oran veriyor diye duydum ben almadım işimde olmaz Akbank ile.
muhtemelen ismimi alıntılayan şahısta maaşlı takımının oyuncularından olsa gerek burda av peşinde
kardeş red listemdesin ismimi ağzına alma
Muhatap olma red listesine al deyip sağa sola isimle hitap eden kişi 1999 dan beri bu forumda yazar çizeriz
etik kurallar dışında yüzmeye başlarsan tepki alman gayet normal happy sonuna kadar haklı.
Sakın alıntalama seni göremiyorum. Cevapta verme.
Bu arada oranlara milimi milimi ne neden takılınıyor ki ben burda okudum swap 13.70 demişler yahu benim bankam bana 13 vereceksen ben buradaki oranı bildiğimden 13.50 olmazsa giderim derim..bu kadar .beni 0
50 kurtarmış mi ....varsın 13.70 alsın başkası ...Buradaki oranlar en azından trendi belirliyor ..herkez aynı oranı alacak diye bi şey yok
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
istersen forumun sahibi ol kim takar seni.Yazdıklarımı okumuyorsan ,engellediysen niye cevap yetiştiriyorsun?Senin engellediğini bilip sana yetiştiren yancın mı var?Julia ya yancılık niye yapıyorsun?Bak sen dalgana !
''muhtemelen ismimi alıntılayan şahısta maaşlı takımının oyuncularından olsa gerek burda av peşinde'' demişsin KOMİK ÖTESİSİN.Komplo teorileriyle kafayı bozmuşsun belli, keşke finans sektöründe olsaydım herkesten fazla bilgiye sahip olur senin gibilerle muhatap olmazdım.
herkes aynı oranı alacak diye bir şey tabiiki yok
ama olmayan oranı varmış gibi göstermek veya net alıyormuş gibi ifadeler içinde belirtmek yanlış
benim çalıştığım aracı kurumlarda veriyor yüksek oran ilk başta ama işlem masraflarını düştüklerinde bankaların yeni mevduat oranları altında oluşuyor oranlar. ( yatırım finansman-işyatırim-garanti yatırım )
kimse kimseyi yanıltmaya çalışmasın.
ve burada yazılan oranlara göre gidip bankanız ile papaz olmayın
bu işi yapıyorsan eft ücretini öder paranı her ay taşırsın.
para herkeste var millet sanıyor ki bir kendinde para
oldu koskoca banka senin milyonların var diye itibarını düşürecek oldu ben görmedim daha.
AMA MAAŞLI ÇALIŞAN SANA DERKİ BU ORAN SEN SAZAN GİBİ ATLARSIN
SONRA SANA DANIŞMANLIK YOK ÖZEL VERGİ DERKEN CART 1 PUAN AŞAĞIDAN KİTLER.
UYANIK OLUN HELE FORUMLARDA İKİ KAT UYANIK OLUN.