Sayfa 183/1024 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Şimdi %12.10 Garanti bankasından alınmışsa iyi bir oran ama ben bu oran yerine çevremdeki birine 12.50 Akbank özel bankacılık düz mevduat veriyor git oradan yap derdim. Hatta Vakıf dan bile yapsan %12.70 swap oranı alırdın derdim (alt limit 500 bin). Tabi bu söylediklerim belli bankalar dışında çalışmak istemeyenler için yoksa %13 Odea düz mevduat veriyor birde paran 1 milyon ve üstü ise düz mevduat yerine swap yap , hemi de taşımasız , en az 13.70 alırsın diye akıl verirdim, yapması ona kalırdı.

2.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    Burada sallama oranlar olabiliyor nerden mi biliyorum biliyorum .
    Adama yazıyor ben şöyle aldım ben böyle aldım vakti zamanında Türkiye genelin de düşmemiş öyle oran en tepedekini ile rakı balık yapmışsın adam halen yazıyor ben aldım . Tamam aldın deyip geçeceksin ne diyeceksin adama yalancısın mı? İspatı olmayan şey yüzünden banka ile papaz mı olacaksın ?

Bazen gerçekten bazı kişilere ekstra güzel oranlar sağlanır ama o kişi zaten bunun bilincindedir ve buraya gelip bunu yazmaz.
    Bankaların geçim kaynağı bu ve bunun gibi topicler de takılan, eft, havale aylık mevduat taşıma işi yapanlar değil. Burda işin kompedanları var gelip işin kompedanı olan adama gelip tere satmayacaksın. Satmaya kalkışırsan madara durumuna düşebilirsin.

Ben bana 20 oran da verseniz altı büyük banka dışında gidip oran almam.
    Benim oranımdan her zaman daha yüksek almıştır bu forumdakiler.
    Sayın Kentuf . . .

Bildiğim kadarı ile emlak sizin uzmanlık alanınıza giriyor. Emlak konusundaki düşüncelerinizi merak ediyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Taşımalı swap dikkat etmek lazım.bana saçma geliyor.para gelmezse sözleşme gereği ne ceza gelir.ana paranizi kaybeder siniz.

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Taşımalı swap dikkat etmek lazım.bana saçma geliyor.para gelmezse sözleşme gereği ne ceza gelir.ana paranizi kaybeder siniz.
    Ana para kaybedeceksiniz diye bir şey yok ceza yersiniz , kaldı ki çevremde yaşanmadı ama bankanın muhabirinden dolayı swift aynı gün yapılmamış bir gün ceza yiyen olmuş ama onuda iki banka kendi arasında halledip müşteriye yansıtmamış diye kulaktan duydum. Benim acizane tavsiyem, bu işlere saçma yada anlamsız diye bakanların hiç bulaşmaması.

5.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    ağabey adam miktar yazmıyor: oran banka adı.
    yahu kardeş buraya 10 bini olan da 100 bini olan da milyonu olan da takılıyor.
    10 bini olan niye uğraşsın 100 milyon oranı almakla.
    bence çok ayıp oluyor.
    miktar, vade, banka, oran, ürün çeşidi.
    özelden sorana şube adı hadi mt'yi söyleme.
    illa kendini bu kadar özel görmek neden?
    o kadar özelsen forumda işin ne ki?
    Bir de şehir ismi yazılması yeterli. Ama bazı arkadaşlar bu basit bilgilerin dahi bir kısmını yazmıyorlar. Şehir tamamda şubeyi MT sini söylemek bana göre de sakıncalı; özelden bile olsa. Çünkü o gün sadece siz işlem yapmışsınızdır. Bu açığa çıkabilir. MT si sizin bilinçli ve kararlı biri olduğunuzu düşünerek gerçekten tavan oran vermiştir. Hem sizi hem kendini zora sokabilir. Sadece yularıdaki bilgiler verilsin kafi. Meseleyi de uzatmanın anlamı yok. Hepimiz bellli yaşta insanlarız.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Şimdi %12.10 Garanti bankasından alınmışsa iyi bir oran ama ben bu oran yerine çevremdeki birine 12.50 Akbank özel bankacılık düz mevduat veriyor git oradan yap derdim. Hatta Vakıf dan bile yapsan %12.70 swap oranı alırdın derdim (alt limit 500 bin). Tabi bu söylediklerim belli bankalar dışında çalışmak istemeyenler için yoksa %13 Odea düz mevduat veriyor birde paran 1 milyon ve üstü ise düz mevduat yerine swap yap , hemi de taşımasız , en az 13.70 alırsın diye akıl verirdim, yapması ona kalırdı.
    swap işleri ve özel bankacılık işlemlerine girdikten sonra bu ülkede 9-10 bileşiklerden şirketlerin doviz bonolarına girerim.
    ben riski sadece borsada alırım benimde huyum bu.
    özel bankacılık departmanlarından geçtğimiz hafta Akbank 13.75 verdiğini herkesten duyuyoruz.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Sayın Kentuf . . .

Bildiğim kadarı ile emlak sizin uzmanlık alanınıza giriyor. Emlak konusundaki düşüncelerinizi merak ediyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.

patladı piyasa bundan sonra cacık çıkmaz
    şuan sadece çaktırmıyorlar.
    çok kupon yerler dahil yatırım yapılacak alan değil bir müddet. ( on sene )

doygunluk yaşıyor piyasa.
    fiyatlar aşağı baskı yapacak zamanla.

elindeki oturduğunu tut,
    yatırım amaçlı fazlalıkları sat derdim İstanbul da

İstanbul çıkışı ucuz tarlalar en risksiz gayrimenkul yatırım alanları olur.

Bende izmirdeyim hangi subeymis o sube yaz arayım yarın düz mevduata seker 12.50 den fazla vermez gecen sene 13.5 vermedi busene gecen senenin 1puan altindayiz mumkun degil .swap aldım dersen tamam. Yada 7 sıfırlı bır rakam var bende dersen oda tamam.

Sayfa 183/1024 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •