3 liralık hisseyi 300 liraya çıkar, küçük satışlarla şirketi finanse et . Kredi çekmeye , mal satmaya göre daha kolay para .
Sanki birileri '' batmayın , geminizi yüzdürün '' diye fısıldadı patronlara.
Printable View
3 liralık hisseyi 300 liraya çıkar, küçük satışlarla şirketi finanse et . Kredi çekmeye , mal satmaya göre daha kolay para .
Sanki birileri '' batmayın , geminizi yüzdürün '' diye fısıldadı patronlara.
Değerli kardeşim dimitris ben iki önceki spk başkanının röportajında resmen okudum adam yahu şirket paraya sıkışmış batacak nakit akışı lazım hala şirketini borsaya açmıyor şirketini halkla paylaşmıyor minvalinde laflar etti,serseri senin görevin zaten bu durumdaki şirketlerin halka açılmasını önlemek ,ettiğin laflara bak ,ama neylersin anamı şaapan kadı misali burası türkiye ,yapacak bir şey yok.
Selçuk geçer adam seçer.... Kıdemli analist muhaliflikten müttefikliğe geçer.. Birisi diyor ki ; memleket için dövizin düşmesi gerekir. Çok güzel gelişmeler oluyor, doları çok daha aşağıda göreceğiz .. ( kıdemli )
Geçer ise ; Bunlar göreceğiniz en iyi günler, yılbaşından sonra 10-12-14 ( ardışık çift sayılar ) şeklinde gider diyor.
Başkana soruyorum ; - Boş verin doları , doldurun kovayı. Pişirin kestaneyi diyor. Aklımız karıştı.
Ankarada elini sallasan memur, savunma sanayi, polis ve asker. Özel sektör (ben) de bunlara hizmet ediyor. Kalanlar da zaten marketçi fırıncı. Çok normal :)
Benim 3 4 kurumdan (şirket, kamu) belgem var, acil bir durum olursa çağırırız ne olur ne olmaz diye yazmış yollamışlar sağolsunlar.
İstismar etmedik evimizden çıkmadık, çıkan da olmuştur yani illa ki.