Sayfa 185/996 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    3 liralık hisseyi 300 liraya çıkar, küçük satışlarla şirketi finanse et . Kredi çekmeye , mal satmaya göre daha kolay para .
    Sanki birileri '' batmayın , geminizi yüzdürün '' diye fısıldadı patronlara.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    3 liralık hisseyi 300 liraya çıkar, küçük satışlarla şirketi finanse et . Kredi çekmeye , mal satmaya göre daha kolay para .
    Sanki birileri '' batmayın , geminizi yüzdürün '' diye fısıldadı patronlara.
    Değerli kardeşim dimitris ben iki önceki spk başkanının röportajında resmen okudum adam yahu şirket paraya sıkışmış batacak nakit akışı lazım hala şirketini borsaya açmıyor şirketini halkla paylaşmıyor minvalinde laflar etti,serseri senin görevin zaten bu durumdaki şirketlerin halka açılmasını önlemek ,ettiğin laflara bak ,ama neylersin anamı şaapan kadı misali burası türkiye ,yapacak bir şey yok.

3.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    ben de şöyle düşünüyorum; kaç aydır dikkat etmişsin yakalanmamışsın, aşının başlamasına çok az kaldı belki bir ay belki iki ay, yani yüzüp kuyruğuna gelmişsin, şimdi hastalığı kapsan bu kadar dikkat emek korku boşa gidecek, sık dişini bir ay daha dayan. bu şekilde düşününce ekstradan dikkat ediyorum
    aşı en geç 2 aya başlayacak ta reha beye hemen ardından sıra gelecek..?
    hala bu bademleri ciddiye alanlar var ya, 11 aralık hayal oldu bakalım 11 ocakta ne olacak..*

4. Selçuk geçer adam seçer.... Kıdemli analist muhaliflikten müttefikliğe geçer.. Birisi diyor ki ; memleket için dövizin düşmesi gerekir. Çok güzel gelişmeler oluyor, doları çok daha aşağıda göreceğiz .. ( kıdemli )

Geçer ise ; Bunlar göreceğiniz en iyi günler, yılbaşından sonra 10-12-14 ( ardışık çift sayılar ) şeklinde gider diyor.

Başkana soruyorum ; - Boş verin doları , doldurun kovayı. Pişirin kestaneyi diyor. Aklımız karıştı.

5.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    hala bu bademleri ciddiye alanlar var ya, 11 aralık hayal oldu bakalım 11 ocakta ne olacak..*
    Üniversiteler , uluslararası öğrenci değişimi proğramlarını her şey yolunda kabul ederek yayınlamışlar. Yani önümüzdeki yaz aylarında staj felan için bayağı bir dolaşım planlanıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Üniversiteler , uluslararası öğrenci değişimi proğramlarını her şey yolunda kabul ederek yayınlamışlar. Yani önümüzdeki yaz aylarında staj felan için bayağı bir dolaşım planlanıyor.
    neyi açıklar..?

7.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Bugün eşimin Başkent hastanesinde randevusu olduğu için dışarı çıktık.Bayağı izinli insan var gibi.
    Ankarada elini sallasan memur, savunma sanayi, polis ve asker. Özel sektör (ben) de bunlara hizmet ediyor. Kalanlar da zaten marketçi fırıncı. Çok normal

Benim 3 4 kurumdan (şirket, kamu) belgem var, acil bir durum olursa çağırırız ne olur ne olmaz diye yazmış yollamışlar sağolsunlar.

İstismar etmedik evimizden çıkmadık, çıkan da olmuştur yani illa ki.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    Valla ben baktım 4 sınıf belirlemişler, orada yazanlara göre ben 4. sınıftayım, yani bana sıra gelmesi çok zor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 185/996 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •