3 liralýk hisseyi 300 liraya çýkar, küçük satýþlarla þirketi finanse et . Kredi çekmeye , mal satmaya göre daha kolay para .
Sanki birileri '' batmayýn , geminizi yüzdürün '' diye fýsýldadý patronlara.
3 liralýk hisseyi 300 liraya çýkar, küçük satýþlarla þirketi finanse et . Kredi çekmeye , mal satmaya göre daha kolay para .
Sanki birileri '' batmayýn , geminizi yüzdürün '' diye fýsýldadý patronlara.
Deðerli kardeþim dimitris ben iki önceki spk baþkanýnýn röportajýnda resmen okudum adam yahu þirket paraya sýkýþmýþ batacak nakit akýþý lazým hala þirketini borsaya açmýyor þirketini halkla paylaþmýyor minvalinde laflar etti,serseri senin görevin zaten bu durumdaki þirketlerin halka açýlmasýný önlemek ,ettiðin laflara bak ,ama neylersin anamý þaapan kadý misali burasý türkiye ,yapacak bir þey yok.
Selçuk geçer adam seçer.... Kýdemli analist muhaliflikten müttefikliðe geçer.. Birisi diyor ki ; memleket için dövizin düþmesi gerekir. Çok güzel geliþmeler oluyor, dolarý çok daha aþaðýda göreceðiz .. ( kýdemli )
Geçer ise ; Bunlar göreceðiniz en iyi günler, yýlbaþýndan sonra 10-12-14 ( ardýþýk çift sayýlar ) þeklinde gider diyor.
Baþkana soruyorum ; - Boþ verin dolarý , doldurun kovayý. Piþirin kestaneyi diyor. Aklýmýz karýþtý.
Ankarada elini sallasan memur, savunma sanayi, polis ve asker. Özel sektör (ben) de bunlara hizmet ediyor. Kalanlar da zaten marketçi fýrýncý. Çok normal
Benim 3 4 kurumdan (þirket, kamu) belgem var, acil bir durum olursa çaðýrýrýz ne olur ne olmaz diye yazmýþ yollamýþlar saðolsunlar.
Ýstismar etmedik evimizden çýkmadýk, çýkan da olmuþtur yani illa ki.
Yer Ýmleri