Originally Posted by
Mathias
Bir hisse topiğinde birden bire bir adam belirir günde 10 15 goy goy mesajı yazarsa devamlı bir yön işaret ederse o adam normal bir adam değildir. Ne yönü işaret ediyorsa tersine hareket edin. Bu gibi tipler zaten operasyon bittiğinde bende çok zarardayım ühü ühü sattım çıktım battım imajı çizer bir başka topikdeki görevlerine doğru yelken açarlar. O kadar yüzsüzlerdir ki insanlar bu tiplere üzülürler bile.!! Yazık ne kaybetti oysa çok iyi birisi idi.!!!
Bu tipler eskiden açık açık ALIN derlerdi. Şimdi ler de bu suç falan işte .Alttan alta "ALSANA" imajı çizmek moda. Bir kaç nickle grup halinde soru cevap şeklinde ya arkadaşlar ucuz mu. evet evet ucuz. ee ben alıyorum . Walla zengin olacağız. Düşse de alsak (biz satıyoruz sen satma) kredili de alıyorum o derece ucuz. (satmakda zorlanıyoruz hadi biraz daha yüklen) Toplanmalık hisse der çekilirim. alakalı alakasız X linkleri falan la karışık . Sonra işte arkadaş borç istedi sattım. Aaa geçen hafta zaten satmıştım. Hatta süre uzasın içlerinden bende hiç o hisse olmadı falan diyen de çıkabilir.
Bu gürühun tersi ekipde vardır. Bedelli gelecek. Şirket batık. Borç dönmez. Sektör bitik. Kendi aralarında sözleşmiş gibi her gün bunları tekrarlarlar. Bunu gördüğünüz zamanda dalın. Hiç sekmez.