Sayfa 185/398 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285 ... SonSon
Arama sonucu : 3183 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Daha öncede yazdığım gibi ne ALTIN ne BEDELSİZ beklentisi hareketin altından HEDGE gerçeği çıktı!
    Altın BENCE (bakın bence diyorum) aportta bekletilen bir haber. Bir ciddiyeti yok bence. Endeks ve eregl zirvelerde iken geldiği gün haberin içeriği ve geliş şekline zamanlamasına dikkat dedim di. Doğu akdeniz de petrol çıkıyordu gabarda bilmem ne kadarlık petrol vardı işte karadeniz gazı falan ne oldu. Bu da böyle birşey işte. Çok zorda kalırsa tahtacı şu bu hemen bir saçma teknik haber patlatacaklar hayde hurra bi operasyon daha. Sonra yine tıs. 2 sene sonra kimse konuşmaz olur altını falan.

ALTIN mı BEDELSİZ mi haberin birisini patlatsında SASA gibi %3 GAP lı açsın malı çıkalım, sonrasında ne yaparsa yapsın! Senin gibi EREGL yi kötüleyip diplerden almaya çalışırım
    Yapmıyor ki piyasa beklentisinin üzerinde gelen görünürde iyi olan Bilanço yu bile hiç etti! Yatay pozitif açıp negatif kapanış yaptı, mal çıkma fırsatı vermedi!

3.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Bir hisse topiğinde birden bire bir adam belirir günde 10 15 goy goy mesajı yazarsa devamlı bir yön işaret ederse o adam normal bir adam değildir. Ne yönü işaret ediyorsa tersine hareket edin. Bu gibi tipler zaten operasyon bittiğinde bende çok zarardayım ühü ühü sattım çıktım battım imajı çizer bir başka topikdeki görevlerine doğru yelken açarlar. O kadar yüzsüzlerdir ki insanlar bu tiplere üzülürler bile.!! Yazık ne kaybetti oysa çok iyi birisi idi.!!!

Bu tipler eskiden açık açık ALIN derlerdi. Şimdi ler de bu suç falan işte .Alttan alta "ALSANA" imajı çizmek moda. Bir kaç nickle grup halinde soru cevap şeklinde ya arkadaşlar ucuz mu. evet evet ucuz. ee ben alıyorum . Walla zengin olacağız. Düşse de alsak (biz satıyoruz sen satma) kredili de alıyorum o derece ucuz. (satmakda zorlanıyoruz hadi biraz daha yüklen) Toplanmalık hisse der çekilirim. alakalı alakasız X linkleri falan la karışık . Sonra işte arkadaş borç istedi sattım. Aaa geçen hafta zaten satmıştım. Hatta süre uzasın içlerinden bende hiç o hisse olmadı falan diyen de çıkabilir.

Bu gürühun tersi ekipde vardır. Bedelli gelecek. Şirket batık. Borç dönmez. Sektör bitik. Kendi aralarında sözleşmiş gibi her gün bunları tekrarlarlar. Bunu gördüğünüz zamanda dalın. Hiç sekmez.
    Evet ucuz derler dedikçe düşer sonra ona buna sararlar...

4. Şu benim 62.250 tl maliyete nezaman gelir.

Alıntı Originally Posted by Retenaj Yazıyı Oku
    Şu benim 62.250 tl maliyete nezaman gelir.
    Aracı kurum komisyonundan vazgeçilmiş 😂

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
    Ben isdmr e ger döneyim bari bugün tadı yok ereglinin şu ana kadar..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. Bakın arkadaşalr ben ömrü hayatımda biste hiç toplu para gömmedim vur kaça niyetlenmedim ben Ky yım haddimi bilmem gerek, karşımda kim var yabancı fonlar, yabancı bankalar, bankalar, büyük fonlar , algoritmik otomatik sistemler, botlar yazılımalr vb
    bünyesinde binlerce analist çalıştıran kurumlar.... Ben ky olarak bunlarla başa çıkabilememin 3 yolu var sabır, bilgi (özellikle temel analiz ve değerleme yöntem ve teknikleri, az ucundan teknik), ihtiyaç olamyan bir parayla az az bes mantığıyla Biriktirme ...

lakin çevremde öyle şeyler duyuyorum ki sıfır bilgiyle sadece tüyo bilmem ne sosyal medya vs duyarak elindeki avucundaki toplu parayı biste gömenlere hayret ediyorum....tamamen atıyorum bana göre ederi 300-400 tl olan masa sanadalye şirketi 9-10 binden işlem görüyor adam bana yükselecek dediler öyle duydum kuşlu sitsede öyle yazıyordu vs deyip sıfır bilgiyle kredi çekmiş arabasını satmış tepelrden girmiş sonrasında satma fırsatı bile vermeden ederinin 10 katına düşürmüşler yani 9-10 binden işlem görürken ederi olan 300-400 tl nin 10 katına düşüyor 3,5-4bin günlük işem hacmi taban (malum turizm şirketi bu hisse k ile başlıyor :D )

böyle olaylar yaşanıyor ben duyduklarıma inanamıyorum gerçekten ky bana göre ancak bes mantığığıyla sabırla biriktirerek bilgiye yatırım yaparak(temel analiz, değerleme, teknik vb) başarlı olabilir vur-kaçların sonu çekirgenin hikayesine benzer

eregl tabi masa sandelye şirketi olmadığı açık ilk biriktirmeye başladığımda tabi hep zarar görüyorum ekranda zaten az az birktiryorum sonraki zmanalrda yaşadığım tecerübelerden ve başka saçma sapan hisselerin mağdurlarından duyduklarımdan hareketle dedim ki param kalacaksa ereglide kalsın çünkü o kadar dandik şirket var o kadar saçma olaylar yaşanıyor ki eregli bunalrın yanında düşse de kalksa da bir yıldız gibi kalıyor...

ben ereglide değerleme yaptıktan sonra bazen ağırlık azaltır veya arttırırım dolar bazlıda bakarak bunun dışında her zman ereglideyim

yani öyle bir yiğit... düştüğü yerden eninde sonunda kalkar diye düşünüyorum, zaten eninde sonudna enflasyonu telafi eder diye düşünüyorum nihayetinde saçma sapan hareketelr yapan masa sandalye şirketi değil

BES mantığıyla biriktirenlere çok iyi fırsat verdi bence nihayetinde birgün EREGL ne olduğunu kim olduğunu hatırlayacak....

tamamen şahsi görüşlerim olup ilgili mevzuat çerçevesinde asla yatrıım tavsiyesi değildir. Herkesin yatırım anlayışı kendine
    Son düzenleme : logologo; 13-09-2024 saat: 14:16.
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
    Toplu paran varsa bu ülkede ucuz ve sağlam hisseleri alıp yatacan üstüne... Ama aldığın yer önemli tabiki..

Bes mantığına gelince , kesinlikle bes yerine bu yapılmalı...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 185/398 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •