Bakın arkadaşalr ben ömrü hayatımda biste hiç toplu para gömmedim vur kaça niyetlenmedim ben Ky yım haddimi bilmem gerek, karşımda kim var yabancı fonlar, yabancı bankalar, bankalar, büyük fonlar , algoritmik otomatik sistemler, botlar yazılımalr vb
bünyesinde binlerce analist çalıştıran kurumlar.... Ben ky olarak bunlarla başa çıkabilememin 3 yolu var sabır, bilgi (özellikle temel analiz ve değerleme yöntem ve teknikleri, az ucundan teknik), ihtiyaç olamyan bir parayla az az bes mantığıyla Biriktirme ...
lakin çevremde öyle şeyler duyuyorum ki sıfır bilgiyle sadece tüyo bilmem ne sosyal medya vs duyarak elindeki avucundaki toplu parayı biste gömenlere hayret ediyorum....tamamen atıyorum bana göre ederi 300-400 tl olan masa sanadalye şirketi 9-10 binden işlem görüyor adam bana yükselecek dediler öyle duydum kuşlu sitsede öyle yazıyordu vs deyip sıfır bilgiyle kredi çekmiş arabasını satmış tepelrden girmiş sonrasında satma fırsatı bile vermeden ederinin 10 katına düşürmüşler yani 9-10 binden işlem görürken ederi olan 300-400 tl nin 10 katına düşüyor 3,5-4bin günlük işem hacmi taban (malum turizm şirketi bu hisse k ile başlıyor :D )
böyle olaylar yaşanıyor ben duyduklarıma inanamıyorum gerçekten ky bana göre ancak bes mantığığıyla sabırla biriktirerek bilgiye yatırım yaparak(temel analiz, değerleme, teknik vb) başarlı olabilir vur-kaçların sonu çekirgenin hikayesine benzer
eregl tabi masa sandelye şirketi olmadığı açık ilk biriktirmeye başladığımda tabi hep zarar görüyorum ekranda zaten az az birktiryorum sonraki zmanalrda yaşadığım tecerübelerden ve başka saçma sapan hisselerin mağdurlarından duyduklarımdan hareketle dedim ki param kalacaksa ereglide kalsın çünkü o kadar dandik şirket var o kadar saçma olaylar yaşanıyor ki eregli bunalrın yanında düşse de kalksa da bir yıldız gibi kalıyor...
ben ereglide değerleme yaptıktan sonra bazen ağırlık azaltır veya arttırırım dolar bazlıda bakarak bunun dışında her zman ereglideyim
yani öyle bir yiğit... düştüğü yerden eninde sonunda kalkar diye düşünüyorum, zaten eninde sonudna enflasyonu telafi eder diye düşünüyorum nihayetinde saçma sapan hareketelr yapan masa sandalye şirketi değil
BES mantığıyla biriktirenlere çok iyi fırsat verdi bence nihayetinde birgün EREGL ne olduğunu kim olduğunu hatırlayacak....
tamamen şahsi görüşlerim olup ilgili mevzuat çerçevesinde asla yatrıım tavsiyesi değildir. Herkesin yatırım anlayışı kendine
Son düzenleme : logologo; 13-09-2024 saat: 14:16.
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri