Bakýn arkadaþalr ben ömrü hayatýmda biste hiç toplu para gömmedim vur kaça niyetlenmedim ben Ky yým haddimi bilmem gerek, karþýmda kim var yabancý fonlar, yabancý bankalar, bankalar, büyük fonlar , algoritmik otomatik sistemler, botlar yazýlýmalr vb
bünyesinde binlerce analist çalýþtýran kurumlar.... Ben ky olarak bunlarla baþa çýkabilememin 3 yolu var sabýr, bilgi (özellikle temel analiz ve deðerleme yöntem ve teknikleri, az ucundan teknik), ihtiyaç olamyan bir parayla az az bes mantýðýyla Biriktirme ...
lakin çevremde öyle þeyler duyuyorum ki sýfýr bilgiyle sadece tüyo bilmem ne sosyal medya vs duyarak elindeki avucundaki toplu parayý biste gömenlere hayret ediyorum....tamamen atýyorum bana göre ederi 300-400 tl olan masa sanadalye þirketi 9-10 binden iþlem görüyor adam bana yükselecek dediler öyle duydum kuþlu sitsede öyle yazýyordu vs deyip sýfýr bilgiyle kredi çekmiþ arabasýný satmýþ tepelrden girmiþ sonrasýnda satma fýrsatý bile vermeden ederinin 10 katýna düþürmüþler yani 9-10 binden iþlem görürken ederi olan 300-400 tl nin 10 katýna düþüyor 3,5-4bin günlük iþem hacmi taban (malum turizm þirketi bu hisse k ile baþlýyor :D )
böyle olaylar yaþanýyor ben duyduklarýma inanamýyorum gerçekten ky bana göre ancak bes mantýðýðýyla sabýrla biriktirerek bilgiye yatýrým yaparak(temel analiz, deðerleme, teknik vb) baþarlý olabilir vur-kaçlarýn sonu çekirgenin hikayesine benzer
eregl tabi masa sandelye þirketi olmadýðý açýk ilk biriktirmeye baþladýðýmda tabi hep zarar görüyorum ekranda zaten az az birktiryorum sonraki zmanalrda yaþadýðým tecerübelerden ve baþka saçma sapan hisselerin maðdurlarýndan duyduklarýmdan hareketle dedim ki param kalacaksa ereglide kalsýn çünkü o kadar dandik þirket var o kadar saçma olaylar yaþanýyor ki eregli bunalrýn yanýnda düþse de kalksa da bir yýldýz gibi kalýyor...
ben ereglide deðerleme yaptýktan sonra bazen aðýrlýk azaltýr veya arttýrýrým dolar bazlýda bakarak bunun dýþýnda her zman ereglideyim
yani öyle bir yiðit... düþtüðü yerden eninde sonunda kalkar diye düþünüyorum, zaten eninde sonudna enflasyonu telafi eder diye düþünüyorum nihayetinde saçma sapan hareketelr yapan masa sandalye þirketi deðil
BES mantýðýyla biriktirenlere çok iyi fýrsat verdi bence nihayetinde birgün EREGL ne olduðunu kim olduðunu hatýrlayacak....
tamamen þahsi görüþlerim olup ilgili mevzuat çerçevesinde asla yatrýým tavsiyesi deðildir. Herkesin yatýrým anlayýþý kendine
Son düzenleme : logologo; 13-09-2024 saat: 14:16.
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri