Petrol, Suudi lerin kaşıkçı cinayeti için “üstüme gelmeyin Yoksa arzı arttırıp fiyatları aşağı çekerim ona göre “demesinden düştü bildiğim kadarıyla.
Printable View
Bu söylediklerinize katılmakla birlikte. MERKEZİN bu kararının almasının mümkün olmayacağının düşünüyorum. Yine de son ana kadar baskı ,indirim yapın yönünde olacağına eminim yada arttırmayın şeklinde daha büyük baskının olacağını da tahmin edersiniz.
Zaten bir öncekinde son kozunu oynayıp adamın bam teline bastı merkez
.Piyasa zaten bu YEP ve diğer söylemlere inanmış olsa idi şimdiye bu artış 2 yıllıkları (%26 ) politika faizinin (%24.5) altına atardı.
piyasa en ufak bir dalgada CDS ve 2 yıllıklar yukarı hareket edip, güvenin olmadığını ispatlıyor.
şu aşamada faizin sabit kalması için baskılamaktır. RASYONEL( AKILCI) DAVRANMASINI BEKLEDİĞİMİZ BİR YÖNETİM bunun tersi bir hamle yapmaması lazım. AMA BİZİMKİLER BU KAVRAMA UYMADIĞINA GÖRE SÖYEDİKLERİNİZ GERÇEKLEŞEBİLİR.
Sayın rxpu, başınız sağolsun.
fonlamanin ortalama 2 puan üstü veren bankalar, onun bile altına düşürdü, satamadığı parayı toplamıyor gözüyle de bakılabilir ama ben de 50 yâda 75 puan nabız yoklama amaçlı düşürülecek diye düşünüyorum. Hele ki bizim henüz bilmedigimiz hakan atilla, yaptirimlar, iran ambargosu çerçevesinde ülkemiz vs. hakkinda olumlu gelişmeler olacağı biliniyorsa dediginiz oranda da yapilabilir.
Merkez kisa donem faizleri belirler. Onemli olan uzun donem faizleri belirleyen piyasadir. Merkez faizleri indirse piyasa faizleri dusmez, aksine yukselir (cunku indirim icin henuz erken)
Ne yapacagini bilmiyorsan en iyisi hicbirsey yapmamaktir. Merkezinde hicbir sey yapmasina gerek yok bu toplantida. Sozlu olarak saglam bir durus sergilemesi yeterli.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
100 baz puana kadar bir arttırım beklerim bugün TCMB den...USD hortlamak üzere çünkü yeniden yukarı doğru...Starting box ta bekleyen atlar gibi...
Temmuzda 200 puani cok goren adamlar hele dolar dusmusken abd ile kanka olmusken enf ile topyekun mucadele edilirken artirim yapmaz bence.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
rxpu arkadaşım, başın sağolsun, Allah babanızın mekanını cennet eylesin
Anadolubank caddebostan subesi 366 gunluk sıfır stopajli her ay odemeli %26 faiz veriyor..aylik getirileride ayri olarak firına surdugunuzde bilesik faiz dahada yukari atar...biraz once bankayla yoldaşlarim icin gorustum..
Chucky...............yeşip parkali cadde bebeği
rxpu kardeş başınız sağolsun mekanı cennet olsun.
Boyle korkunuz varsa bu banka size uygun degil...1.ayin sonunda yada sonraki aylarda hesabi kapatirsaniz onceki aldiginiz faizleri iade edersiniz..n kolay bono mantiken bugun icin iyi gibi dursada 1 yil boyunca %28 faizden devam ediyor ve %10 stopaj kesintisi var...ayricana aylik odeme durumu yok...ana para hep ayni getiriyi veriyor...bilesik faiz yok...ancak %28 faiz surekli devam ederse aktifin n kolay bonosunu satip alirsaniz uyar...burdaki sorun aktifin bu gunluk faizi hep surekli olurmu..??
https://www.youtube.com/watch?v=F_CnCvSyzT4&t=323s
Devir tasarruf devri...
Syg,
http://www.patronlardunyasi.com/habe...lanacak/211979
Şöyle bi haber var..
Erdoğan başkanlığında diyor..
PPK???
çok enteresan şeyler çıkabilir bu toplantıdan..Umarım bi delilik yapmazlar.
Duduş bostancida caddede bigchef'in ne zaman onunden geçsem aklima hep sen geliyorsun...malum o sokagin hemen bitisigindeki denizbank benim emekli maasimin bankasi.:))...bu arada senin buyuk annenin evi o sokakta bedava kiraya gitmiş...o sokak cok nezih bir sokaktir...demekki orada bu fiyata kiralik daire zor gidiyorsa durum gercekten vahim...caddenin en guzel oturma bolgesi..
O'nun toplantisi 16.30 Çankaya Köşkü'nde sanirim. PPK 14.00 de.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/er...pacak-40997941
krizin yükselen değeri atilla yeşilada.
Valla 5 ay bos bekledi 3300 den cikan kiracidan sonra 2200 e zor verebildik.
Tutan da bir THY pilotu adam dolarla maas aliyor dusun artik.
Yeni hava limani acilinca cekip gitmese bari diyoruz..
Masraflari agir..
Tek daire kira geliri ihtiyara baktirmaya yetmes oldu..
Hanim kendi maasini da ekliyor ancak oyle yetiyor.
Cadde gercekten bitik.
Sadece cadde mi Nisantasi da bitti diyorlar.
Bir muteahhit arkadas Abdi Ipekci'de kat karsiligi bir eski apartman buldu. 1 sene once 1.250 Mio dolar olan daireye su an 1 Mio dolar desen kimse donup bakmaz bile dedi.
Adam 2020 de patlama bekliyormus ama.
Syg,
Oldum olasi kotumser bi adamdi.
Bence krizlerde bu tip adamlar prim yaparlar.
Kriz icinde isek artik korkak degil cesur olma donemidir.
Bu kriz illa ki gececek cunku hic bir sey sonsuz degildir.
Elinde nakit olanlar neg reel faize para yatiracaklarina bedavadan cok az pahali hisse senedi arastirsalar hayatlarinin yatirimini yaparlar.
Syg,
Dostum rxpu, başınız sağolsun.pederinize gani gani rahmetler olsun...
Rxpu yoldas basin sagolsun.
Allah cennette kavustursun.
Syg,
25 Ekim Perşembe 10:54 BAKAN KURUM: İMAR BARIŞININ UZATILMASI TALEBİ VAR, KAYITSIZ KALMAYACAĞIZ GİBİ GÖZÜKÜYOR
RXPU başınız sağolsun
rxpu başınız sağolsun
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin
Dünkü DOW, S&P endekslerindeki sert düşüş bize neden yansımamış olabilir arkadaşlar?
artırırsa 5,50 lerden fullenir mi dolar?