Bu söylediklerinize katılmakla birlikte. MERKEZİN bu kararının almasının mümkün olmayacağının düşünüyorum. Yine de son ana kadar baskı ,indirim yapın yönünde olacağına eminim yada arttırmayın şeklinde daha büyük baskının olacağını da tahmin edersiniz.
Zaten bir öncekinde son kozunu oynayıp adamın bam teline bastı merkez
.Piyasa zaten bu YEP ve diğer söylemlere inanmış olsa idi şimdiye bu artış 2 yıllıkları (%26 ) politika faizinin (%24.5) altına atardı.
piyasa en ufak bir dalgada CDS ve 2 yıllıklar yukarı hareket edip, güvenin olmadığını ispatlıyor.
şu aşamada faizin sabit kalması için baskılamaktır. RASYONEL( AKILCI) DAVRANMASINI BEKLEDİĞİMİZ BİR YÖNETİM bunun tersi bir hamle yapmaması lazım. AMA BİZİMKİLER BU KAVRAMA UYMADIĞINA GÖRE SÖYEDİKLERİNİZ GERÇEKLEŞEBİLİR.
Sayın rxpu, başınız sağolsun.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
fonlamanin ortalama 2 puan üstü veren bankalar, onun bile altına düşürdü, satamadığı parayı toplamıyor gözüyle de bakılabilir ama ben de 50 yâda 75 puan nabız yoklama amaçlı düşürülecek diye düşünüyorum. Hele ki bizim henüz bilmedigimiz hakan atilla, yaptirimlar, iran ambargosu çerçevesinde ülkemiz vs. hakkinda olumlu gelişmeler olacağı biliniyorsa dediginiz oranda da yapilabilir.
Yer İmleri