Bu söylediklerinize katýlmakla birlikte. MERKEZÝN bu kararýnýn almasýnýn mümkün olmayacaðýnýn düþünüyorum. Yine de son ana kadar baský ,indirim yapýn yönünde olacaðýna eminim yada arttýrmayýn þeklinde daha büyük baskýnýn olacaðýný da tahmin edersiniz.
Zaten bir öncekinde son kozunu oynayýp adamýn bam teline bastý merkez
.Piyasa zaten bu YEP ve diðer söylemlere inanmýþ olsa idi þimdiye bu artýþ 2 yýllýklarý (%26 ) politika faizinin (%24.5) altýna atardý.
piyasa en ufak bir dalgada CDS ve 2 yýllýklar yukarý hareket edip, güvenin olmadýðýný ispatlýyor.
þu aþamada faizin sabit kalmasý için baskýlamaktýr. RASYONEL( AKILCI) DAVRANMASINI BEKLEDÝÐÝMÝZ BÝR YÖNETÝM bunun tersi bir hamle yapmamasý lazým. AMA BÝZÝMKÝLER BU KAVRAMA UYMADIÐINA GÖRE SÖYEDÝKLERÝNÝZ GERÇEKLEÞEBÝLÝR.
Sayýn rxpu, baþýnýz saðolsun.
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
fonlamanin ortalama 2 puan üstü veren bankalar, onun bile altýna düþürdü, satamadýðý parayý toplamýyor gözüyle de bakýlabilir ama ben de 50 yâda 75 puan nabýz yoklama amaçlý düþürülecek diye düþünüyorum. Hele ki bizim henüz bilmedigimiz hakan atilla, yaptirimlar, iran ambargosu çerçevesinde ülkemiz vs. hakkinda olumlu geliþmeler olacaðý biliniyorsa dediginiz oranda da yapilabilir.
Yer Ýmleri