Temmuzda tuttuğu hisseleri dün takip ettim, borsa eksi olmasına rağmen hemen hemen hepsi + idi, yalnız TTRAK'yı satmış olmalılar, kaç gündür eksiydi.
Printable View
Yine bugün borsa 95binlere gidiyor, fakat TCD hisseleri çoğu + yapıyor, BAGFS galiba%5 civarında pozitif
TCD için yatırımcı sayısı 219dan 62ye düşmüş gibi bir veri var tefasta. Dogru mudur? Kârı alanlar çıktı galiba :)
Fon pay sayısını dikkate alırsanız çokta büyük değil aslında. 500 milyon pay var fonda 12 milyon şu an piyasada %2.44'lük bir doluluk mevcut. Ay başından itibaren %50'lik fon toplam değer yükselişi ve 2 kat artmış bir yatırımcı sayısı var getiriler böyle devam ederse artış devam edecektir sanırım.
kabaca bakıyorum aslında. öncelikle fonun bu günkü değerini not alın, Fon Toplam Değer (TL) 16.363.149,37
yarın sabah olası değer artışında bu günkü parasına göre ne kadar ilave olur? atıyorum yüzde 1 arttı ve 163 bin lira gibi bir artış oldu. şayet yarın fon toplam değeri 16 milyon 530 bin lira üzrine çıkıp mesela 17 milyon olmuşsa kaba hesap 500 bin lira para girişi olmuştur. tersten olursa da para çıkışı. formülüm bu..
Portföy Dağılım Raporunda görebilirsiniz.
https://i.hizliresim.com/ody7Gm.jpg
Degiskeer eksi cakmis bugun.bilemedim gpg alsammiSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşbankasında 1,3410 görülüyor şimdi 25k deneme atışı yaptım , yarın oluşan fiyattan mı alır, gerçi güniçi bile değişiyor diyorsunız.
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Suan itibariyle 208 k ile yuzde yuz tcd girisimi tamamladim
İşbankasında hesap mecbur ppf aldım, pazartesi ben de 200k ile girsem mi diye düşünüyorum ama endeks düşüyor teknik olarak ta 92000 ler görünüyor,ama tcd endeks eksi olmasına rağmen artıyor kafam karıştı. Aslında 23,75 ten stopajsız bağlamak vardı şimdi borsaya kaldık mecbur ya da sizin gibi gayrimenkul
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi