TCD için yatýrýmcý sayýsý 219dan 62ye düþmüþ gibi bir veri var tefasta. Dogru mudur? Kârý alanlar çýktý galiba
Originally Posted by xman 974 Yine bugün borsa 95binlere gidiyor, fakat TCD hisseleri çoðu + yapýyor, BAGFS galiba%5 civarýnda pozitif Hisselere nasýl eriþebiliyorsunuz acaba
Originally Posted by Blackhawk48 Adamlarda limit falan yok, borsa düþmüþ çýkmýþ çok da etkilemiyor 😆 Açýða satýþ yapýyorlar yüksek ihtimal.
Originally Posted by Sulo TCD için yatýrýmcý sayýsý 219dan 62ye düþmüþ gibi bir veri var tefasta. Dogru mudur? Kârý alanlar çýktý galiba Sulom gurbanin olan yapma Kimsenin ciktigi yohtur... Bende gecen gun oyle dedim ama o verinin yanlis oldugunu soylediler... Ayrica suan cikmak kadar sacma birsey olamaz. Kalkan fuzeye binilir inilmez...
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir
Originally Posted by diproyal Günde iki kez yükselen fon yapmýþlar. Borsa yatýrým fonlarý gibi maþallah Bir ara FIL meþhurdu gerçi hala para piyasasýnda iyi getiriyor. Þimdi öldü. Bakalým TCD aþkýmýz ne kadar sürecek.... 50 milyon TL ye kadar sýkýntý yok dedi tacirler deðiþken fondan görüþtüðüm Burak Bey.
Originally Posted by sevinen Açýða satýþ yapýyorlar yüksek ihtimal. Yok ya Aradim konustumda Ne dedi anlamadim Karsilikli bilmem ne dedi...
Originally Posted by Webster Tamamen benim etkim ustadim Zengin cevreme ovdum Originally Posted by sevinen 50 milyon TL ye kadar sýkýntý yok dedi tacirler deðiþken fondan görüþtüðüm Burak Bey. Sanýrým Sn. Webster'in çevresini fakir sandýnýz 50 milyon haftaya dolar
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Originally Posted by diproyal Sanýrým Sn. Webster'in çevresini fakir sandýnýz 50 milyon haftaya dolar Ben benim cevremin en fakiriyim Dun bir tanidigim senin hatrina gireyim dedi 100k atti😃 Millet parayla oynuyor...
Forum Rules
Yer Ýmleri