3 milyon TL nakit veririm.
Printable View
TİBAŞ Holdingin akıbeti hakkında bilgisi olan varmı. İşbankasından veya SPK dan bir açıklama göremedim
Ya müthiş komik bir grupsunuz. Sırf daha ne kadar yüzsüz olunabilir 10 sene hayal sattınız hala doymadınıza şahit olmak için kalırdım ama safça umudu devam edenlere gönlüm el vermiyor. Herkese eyvallah boşuna cevap yazmayın. Ben bir hissemi sattım, digerinide bana ders olsun diye tutucam.
Su tibaş gazıda fos cıkınca size sadece gülücük atıcam.
Grupta olumsuz görüş yazanlara hırsla saldıranlarda bu grupta yüzlerine bakamadıkları tanıdıkları olduğunu düşündükleri için bu kadar agresifler ve ya son bir kime kakalarız peşindeler.
10 senedir yok hükümet satıcak, yok tibaş, yok dava acıcaz…. Hadi ordan …
Yazıklarım YTD.
Oldu mu ? 😊
Yazık :) enflasyon, döviz kuru… ne kadar yabancı
Yazık cebirde bilmiyor
Faiz oranları, doların 5 ken 32 olması, parayı işletmek, 6 yıl…
Sen cevaplanmaya layık bir birey değilsin. Sadece toplama ve çıkarma yapabilen birisin. Mutlu olmaya devam et 👍🏽
ignorance is bliss :)
İnanılmaz bir hesaplama nasıl yaptın anlatsana
Yazık 200 ü 13 e bölüp 37 buluyor ayran beyinlim, sen cuma nöbet tut ;)
Zorlama kendini önce toplama çıkarma ile başlayalım, çarpma ve bölmelere sonra gecicez. Potansiyelini zorlama bu kadar ayranım…
zenginin parası, züğürdün hep çenesini yorarmış
Ayranım işkur konusuyoruz. Konu başlığını oku Türkçe de mi eksik yoksa?
Kısmi bölünme diyoruz, kurucuyla alakası yok diyoruz. Ayran beyinlim benim sinirlenme boşver…
Herkesin kârda olduğu bir hissede niye herkes gergin?
Bölünmenin kısmı bölünme olduğunu söyleyip,kurucularla alakası olmadıgı yorumunu yapınca milleti kandıranlar tutusuyor, geriliyor.
herkes rahat, sıkma canını, 5 yılda iskur un kazancını elde etmek için neler yapardın, sen bi anlat ta dinleyelim, dolar, altın, enflasyon dahil herşeyi hesapla bakalım ekonomist, 5 yılda iskur kaç katına çıkmış, kötülediğiniz kağıt İŞ BANKASI nın KURUCU kağıdı, er ya da geç gerçek değerini bulur.
Olmamış hala ayran beyinlim 🤣
Hayırlısı olsun
Ne söylemişti bir arif,
talip olduğun yolu,yokuşuyla seveceksin .
Isteyen alır,
isteyen satar.
Şu imha beklentisiyle sağdan soldan bu hisseyi duyup da alanlar bi gitse de kurtulsak artık.
Ben imha beklentisiyle aldım. Sen ne beklentisiyle aldın ?
Savunmak icin sacmalama seviyesini arttırma, komik bile değilsin
Ben aldığımda imha ya da holdingleşme gündemde bile değildi, kurucu hisse olduğu için aldım, eşi benzeri olmadığı için. Maliyet 3500 TL.
Komik olan sizlersiniz, hisse milyonlara gelmiş biri imha haberi çıkarmış sizin gibi kısa yoldan köşe dönmek isteyenler
de almış.
Oldu tabi, banka imha edecek bunu da arkadaşınıza söyleyecek size de bu hisseyi aldıracak parayı bulacaksınız. Esas buna gülünür.
Vayyyy laz uşağım selam geldi mi 2011 kupası 🤣
Para mara yok anlamadın mı uşağım, anla artık. Tamam geç basıyorda….
İki kısım görüş vardı. Birinci banka ihma edecek. Diğeri benim görüşüm siyasî iktidar olmadan olmaz bu iş. 1 Nisan'da siyasî iktidar eli kolu kırıldı.. Dünyada Artık hiç bir şey eskısı gibi olmayacak.. Tarih bu dönemin başlangicini bütün maskelerin düşmesi ile başladı notunu düşecek... Batıdaki yatırımcı dostlar bekleniyor derken.. Ben şöyle anladım güneyden gelen dostlar bekleniyor.. Yıllarca bu millet'e yutturulan her şeyin aslında hep hikayeden günü kurtarma hikayeleri olduğunu öğrenecegiz