Sayfa 930/937 İlkİlk ... 430830880920928929930931932 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 7,433 - 7,440 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1.  Alıntı Originally Posted by Serber Yazıyı Oku
    Ben imha beklentisiyle aldım. Sen ne beklentisiyle aldın ?
    Savunmak icin sacmalama seviyesini arttırma, komik bile değilsin
    Ben aldığımda imha ya da holdingleşme gündemde bile değildi, kurucu hisse olduğu için aldım, eşi benzeri olmadığı için. Maliyet 3500 TL.

Komik olan sizlersiniz, hisse milyonlara gelmiş biri imha haberi çıkarmış sizin gibi kısa yoldan köşe dönmek isteyenler
    de almış.
    Oldu tabi, banka imha edecek bunu da arkadaşınıza söyleyecek size de bu hisseyi aldıracak parayı bulacaksınız. Esas buna gülünür.

2.  Alıntı Originally Posted by yıldızlıgeceler Yazıyı Oku
    Ben aldığımda imha ya da holdingleşme gündemde bile değildi, kurucu hisse olduğu için aldım, eşi benzeri olmadığı için. Maliyet 3500 TL.

Komik olan sizlersiniz, hisse milyonlara gelmiş biri imha haberi çıkarmış sizin gibi kısa yoldan köşe dönmek isteyenler
    de almış.
    Oldu tabi, banka imha edecek bunu da arkadaşınıza söyleyecek size de bu hisseyi aldıracak parayı bulacaksınız. Esas buna gülünür.
    KAp a göre imha olmadan yapamayacakları anlaşılmıştır sanirim

3.  Alıntı Originally Posted by agresiff Yazıyı Oku
    kap a göre imha olmadan yapamayacakları anlaşılmıştır sanirim
    nokta.....

4. Vayyyy laz uşağım selam geldi mi 2011 kupası 🤣

5.  Alıntı Originally Posted by Serber Yazıyı Oku
    Vayyyy laz uşağım selam geldi mi 2011 kupası 🤣
    Ne deyusun emice... Paradan bahset paradan boş işlerle afkurma

6. Para mara yok anlamadın mı uşağım, anla artık. Tamam geç basıyorda….

7.  Alıntı Originally Posted by Serber Yazıyı Oku
    Para mara yok anlamadın mı uşağım, anla artık. Tamam geç basıyorda….
    Onu 1 Nisan'da ben söyledim.. Bunlar yağmurlu havada adama bir bardak su vermezler.. Yeğenim.. Makara kukara yapıyorum..

8. İki kısım görüş vardı. Birinci banka ihma edecek. Diğeri benim görüşüm siyasî iktidar olmadan olmaz bu iş. 1 Nisan'da siyasî iktidar eli kolu kırıldı.. Dünyada Artık hiç bir şey eskısı gibi olmayacak.. Tarih bu dönemin başlangicini bütün maskelerin düşmesi ile başladı notunu düşecek... Batıdaki yatırımcı dostlar bekleniyor derken.. Ben şöyle anladım güneyden gelen dostlar bekleniyor.. Yıllarca bu millet'e yutturulan her şeyin aslında hep hikayeden günü kurtarma hikayeleri olduğunu öğrenecegiz

Sayfa 930/937 İlkİlk ... 430830880920928929930931932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •