O görev Mustafa beyin değil, Sn. Guneysunun ifa etmesi gereken bir vazife.:he:
Aslında başka görevleri de var da, buraya yazarsam kepazelik olur!:oleyo:
Printable View
14 Kasım Perşembe 16:01 ERDOĞAN: (F-35) 1,4 MİLYAR DOLAR ÖDEDİK. BİR TANE VERMEDİLER
ABD'li muhabirlerin aktardığı bilgiye göre:
'Dün Erdoğan, Trump ve senatörler ile yaptığı toplantı sırasında, YPG/SDG'nin terör örgütü olduğunu anlatan bir video izletti
Bu videonun, senatörleri kızdırdığı ve Graham ile Erdoğan arasında gerilim yaşandığı iddia ediliyor.'
Erdoğan, ABD'li senatör Graham ile ilgili:
''Ben kendisine toplantıda gerekenleri söyledim. Dersini aldı.''
İbrahim Haskaloğlu yazmış
Yönetici dediğin kodumu os... pardon oturtacak, ama nerede öyle yonetici?:oleyo:
Mektubu verdim bir şey demedi diyor....
Mektubu aynı hakaretle verdin mi? Vermedin...
O mektupda diyeceğini demiş işte, daha ne desin bir tekrar daha mı yapsın!!
Ecevit ayakta iken Clinton koltuğa yaslandı diye mangalda kül bırakmayanlara mikrofonu tutuyoruz..
tamamda reis şimdi bunu neden bize söylüyo, daha dün kadim dostunun yanında değilmiydi, yani şimdi biz aldatılmışmı olduk, ama olsun nolcakki 1.4 milyar dolardan S400 e de 2--- 3 milyar dolar gittiyse e birazda patriot filan alırız biz güçlü ülkeyiz biri diz çöktüremezler enflasyon zaten 8.5 değerlemeler 24,5 e indi hav hav trol
Turistik bölgede iki gündür balici tinerci gaspçı sürekli yol kesiyorlar .
GBT bakan polis bunlarla neden ilgilenmiyor acaba
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Konvertör burada siyaset yapma yeter artık,git siyaset başlığında ne yapıyorsan yap,dolarla ilgili sözün varsa söyle,insanlar sana burada bir sürü soru sordu hiçbirine cevap veremedin,ayrıca vatan
sevgisi kişilere indirgenmez çok üstün ve kutsaldır,silkelen kendine gel...
Sayın modlar bu adam burada siyasi paylaşım ve provokatörlük dışında hiçbir paylaşım yapmıyor lütfen gereğini yapın artık.
em şey demiş trump türkler çok iyi müttefik demiş, mültecilere iyi para harcıyorlar demiş, bide mektubu taktim etmişiz
Yahu,arkadaşlar,Ahmet G. Beyefendi nerelerde? hiç sesi soluğu çıkmıyor?:)
Evet arkadaşlar iyi bir forumdaştı her konuya hakim... biraz reha abi ile ilişkileri limoni o kadar... Abd de internet yasaklandı mı yoksa. Ha star tv de 3 sayfa haberi vardı. Kredi borcu yüzünden banka soyanı gösterti. Adamı halk linç ediyordu. Bu olaylar bence patlar...ÇÜNKÜ borcu olan çok.
Burada herkes yabancı parada fizikide mi, hala devlet özel bankalara güvenen var mı aramızda merak ediyorum. Topluluk ne de olsa ekonomi okur yazarı kişilerden oluşuyor. İstisnalar kaideyi bozmaz tabii, hariçten gazel okuyan düdükleri saymıyorum.
Türkiye Cumhuriyeti hukuk düzeniyle ve meclisiyle eski laik demokratik vaziyetine dönene benden de ekonomik sisteme dönüş yok. Sizler ne alemdesiniz bakalım dostlar?
İfademi vereceğiz her tarafta varlar kimse görmüyor mu bunları
3 te birine düşmüş hissede daha fazla alabiliyorum diyen tiplerle dolu başlıklar onlardan bir tane de buraya takılan var
Estafurullah, illa görmeniz lâzım diye bir şey yok.
Benzetme cok güzel, elindeki de menü herhalde?
Hukuksal çizgi yıllar önce aşıldı, önce hukuk'u gukuk yaptılar şimdi gukuk kısmı da sizlere ömür. Al-sat için ayırdığım küçük miktar dışında geçen hafta fizikiye döndüm. Bu ay bitmeden bankadaki altınları da çekmeyi düşünüyorum. Zaten devletin bizim gibi teröristlerin parasına pek ihtiyacı yok gibi(!)
Ben Trump'ın sol arka tarafında da aynı pozisyonda aynı anda Pompeo'yu (ABD dış işleri bakanı) dikilirken gördüm. Amerikan protokol kuralları gereği bir durum olabilir.