Sayfa 925/997 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 7,393 - 7,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Erdoğan: "(ABD ile ilişkiler) Görüş ayrılıklarını aşmanın yolu doğru bilgiye dayalı diyalogdur. Bu alandaki çalışmalarımızı ara vermeden sürdüreceğiz"

Erdoğan: "(F-35) Görevlendirmeyi yaptık, temennim odur ki çalışmalar sonunda olumlu netice alırız. Trump'ı yaklaşımlarında olumlu ve yapıcı gördüm."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: Trump’a karşı olan çevreler, ilişkilerimizi bozmak için yoğun bir çaba içinde.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*erdoğan: (f-35) müşteri değil ortağız, temennim olumlu sonuç alınması-bloomberg ht

*erdoğan: Genelde olumlu geçti, görüş ayrılıklarını aşmanın yolu diyalogdur-bloomberg ht

4. Moruk zate şöyle biz çok yaşlı morukuz morukuk yani
    Eldeki bi guş daldaki bin guşdan eyidir
    F16 Ef sikstiyn buna yedek parça versinlerde Ef osbeş de napalım kısmet deriz
    Zate mantığa ters
    Sana vermediği bi malın alt imal parçalarını senden alsa
    Tuhaf bi alışveriş olurdu
    Ama tabi f16 stoperdir f35 ise forvet
    Aslen mejbur kalmadıkça savaş cinayettir

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    şortu bastım, tutmazsa halin harap olarak nick vereceğim sana
    Yönetici dediğin sözünün eri olur, lazlık yapmaz bekliyoruz!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. Kaç gündür "yaptırım yaptırım" diye yırtınan senatörler Erdoğan'ın önünde bardak gibi dizilmiş "Hoşgeldiniz" diyor, "Sizinle işbirliği yapmak istiyoruz" diyor.

Ülken seninle gurur duyuyor Erdoğan. Vallahi ülkesini seven her fert seninle gurur duyuyor.
    S.ozisik.

y.t.degildir.

7. eee rte den de acıklamalar geldi uzman hamster hala bırak 5,63 ü 5 73 bile görmedik
    ben sizin gibilere saydırmaktan bıktım siz sopa yemekten bıkmadınız
    bu arada sevgili mustafa bey hamster ın iddalı ve yatırım tavsiyesi yazısı forum kurallarına aykırı
    geregi yapılacakmı

Reyisin sağındaki senator, pek bana bardak gibi duruyor gibi gelmedi, katalitik konvertör egzos deliği!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 925/997 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •