Artan

225,50 10 17:14
4,07 10 13:55
18,28 9.99 17:13
18,07 9.98 17:14
38,80 9.98 17:14
Artan Hisseler

Azalan

108,90 -10 13:55
47,88 -10 17:14
455,50 -9.98 17:14
4,18 -9.91 17:14
2,95 -9.79 17:14
Azalan Hisseler

İşlem

16.795.535.839,25 17:14
11.449.278.784,25 17:14
9.500.459.363,56 17:14
9.275.602.622,00 17:14
8.412.295.780,70 17:14
Tüm Hisseler
Sayfa 923/936 İlkİlk ... 423823873913921922923924925933 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 7,377 - 7,384 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Erdoğan son dakika:

(ABD ile S-400 gerilimi) Rusya samimi bir yaklaşım ortaya koydu.Bölgede barış için bu adımı atmak durumundaydık. En geç Nisan ayına kadar yerlerine monte edilmiş olacak. Savunma sanayinde çok önemli adımlar atıyoruz. Bu bir savunma sistemi. F-35'lerle çatışan veya çakışan bir yönü sözkonusu değildir.
    (ABD ile F-35 gerilimi) Biz sadece alıcı değil, aynı zamanda üretici durumundayız.
    ABD seyahetinde sayın Trump ile bunları da konuşacağız. Trump'la birbirimize hep şeffaf ve rasyonel davrandık. Trump'a sizden belli miktar Patriot alabiliriz dedim.
    F-35'lerde önümüz tıkanırsa çaresine bakacağız.
    (Ankara'da üçlü Suriye zirvesi) Hem İran ile hem Rusya ile ikili görüşmelerimiz olacak hem de üçlü görüşmemiz olacak. Buradaki beklenti anlık ateşkesler değildir. Göçün sona erdirilmesini, ateşkesin teminini hedefliyoruz. İdlib halkına her türlü yardımı ulaştırmaya çalışıyoruz. Göçe karşı gerekirse kapıları açmak zorundayız dedim.
    Almanya ve Fransa ile Ekim'de dörtlü zirve de gündemde.
    (ABD ile Güvenli Bölge sıkıntısı) YPG/PYD PKK'nın bir koludur bunu Batı'ya anlatamadık. ABD buraya on binlerce TIR dolusu mühimmat getirdi. NATO ortağınıza parayla vermediğinizi bunlara bedava veriyorsunuz. Sayın Trump bizi anlamalı diye düşünüyorum. Bu oyalama siyaseti bizim sabrımızı deneme midir? 20 mil yani yaklaşık 30 km talebi Sayın Trump'tan geldi. Trump'ın dediklerine altındaki ekip uymadı.
    (Türk gözlem noktalarına saldırılar) İdlib'deki gözlem noktaları için muhatabımız Rusya'dır. Rejimin saldırısı olursa şu anki gibi durmayız.
    (Yeni göç dalgası riski) Biz 40 milyar dolar harcadık, AB verdiği sözleri tutmadı. Güvenli bölgeye 1 milyon Suriyeliyi alabiliriz.
    (Doğu Akdeniz'de sondaj gerilimi) Uluslararası hukuka göre her şey nüfusa göre paylaşılır. Alakası olmayanlar burada söz sahibi olmaya çalışıyor. Doğu Akdeniz'de KKTC haklarını alacaktır.
    (Kabine değişikliği olacak mı?)Kabine ile ihtiyacımız olduğu anda yaparız, siparişle yapmayız. Ortada bir sıkıntı yokken kabine konusunu ele almanın anlamı yok . Gerek duyulursa yaparız.
    (Sistem değişikliği eleştirileri) Bu eleştirileri getirenler siyaseti ve devleti bilmiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Alsat Yazıyı Oku
    ...(Sistem değişikliği eleştirileri) Bu eleştirileri getirenler siyaseti ve devleti bilmiyor...
    Türkiye için
    en aptalca
    en zararlı
    en utanılacak
    en beceriksiz siyaset Akapenin Suriye siyasetidir...
    Ortada aslında siyaset de yok, bildiğin başıbozukluk...

Alıntı Originally Posted by breakeven Yazıyı Oku
    adem ile şeytanda suç işlediler ama adem affedildi şeytan affedilmedi.

çünkü şeytan yaratıcıya beni sen sapıttırdın bende insanları sapıttıracağım dedi.

bilincini sorumluluğunu inkar edip yaratıcıya iftira etti.-. kaderci oldu.

cehennem bilinci inkar edenlerin bilincinin köküne kadar farkına varacağı yerdir.
    şeytanın yaratıcısı kim be arkadaşım..?
    yarattıktan sonra şeytanın hiç bir tehditine karşı yaptırımı yok mu..?
    şeytan insanları saptırırken Yaradıcı kimin sapıp sapmayacağını bilmiyor mu..?
    bilmiyor diyorsan kadir değil, biliyor diyorsan zaten şeytan da yaradanın emirlerinle sınırlı...!!

4. Sizin dilden anlatmaya çalışmış [emoji16]
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bir arkadaş isim vermeyeyim mesaj yazdı şimdi bana

Bilgisayar programı gibi düşün sen o son upgrade İslam dini dedi
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Alâkası ney, benim imzama bak.
    Abe senin imzan eskidi biraz.güncellemeyi
    Düşünüyormusun? Sn seni severek okuyorum saygım sonsuz. Sakın beni yanlış anlama abe. Saygılar teşekkürler

Alıntı Originally Posted by Yavuzadana0101 Yazıyı Oku
    Abe senin imzan eskidi biraz.güncellemeyi
    Düşünüyormusun? Sn seni severek okuyorum saygım sonsuz. Sakın beni yanlış anlama abe. Saygılar teşekkürler
    Su an için dolar gayme de bir yükseliş öngörmuyorum, o yüzden imzam ayni.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Dövizde çok can yanacak gibi bir hava var. Meteoroloji bile çoğu kez havayı tutturamıyor ve felaketler yaşanıyor. Herkes cüzdanına sahip çıkmalı. Dokunamadığın para senin paran değildir. bekarın el arabasında sevgilisini düşünmesi gibi olmaz bu işler.

Bu başlıkta nöbet tutan herkesin başına gökten dolar düşsün. Daireleri satıp dolar almayınız, tapu iyidir. Hamiline tapu daha da iyidir. Yatırım tavsiyesi sayılmaz.Ehliyetim yoktur.
    Şair(ressam) burada ne demek istemiştir?
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Şair(ressam) burada ne demek istemiştir?
    ressam burada, ruhsal ve fiziksel çatışmalarını karmaşık bir betimlemeyle anlatırken, yaşadığı beyin fırtınasının izdüşümlerini bizlere yansıtması esnasında genel geçer tanımlamalar kullanmış, dolar ve tapu etrafında öbeklenmiş eksantrik ruh hali ile iki boyut arasında keskin salınımlar göstermiştir.

Sayfa 923/936 İlkİlk ... 423823873913921922923924925933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •